Help, mijn huksy pup breekt uit!!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel EvyEvy

honden foto van Evy

Hallo,
ik heb sedert Juni een husky pup in huis, Daiko. We hebben al een husky van 3 jaar die we bij ons hebben genomen aan z'n 2 jaar.
We zijn de 6de eigenaar van onze lieve 3 jarige Diesel. We waren enorm geschrokken (positief) dat hij enorm goed was op geleerd. Niet in huis doen , niets kapot bijten. Minpuntje aan diesel is als hij alleen in de kennel zit , begint hij te huilen. Niet dat het zo'n negatief puntje is maar wel enorm ambetant voor de buren. Hij komt van bij mensen waar hij een een koordje van een 1.5m aan een boompje zat buiten. Met een potje water en 1 potje eten op een dag. Mensen die we via via hebben leren kennen, hebben hem daar weg gehaald en bij hun gehouden. Maar ze woonden op een boerderij langs een autosnelweg en die was niet mooi afgezet. dus rondlopen kon ons lief dieseltje niet veel. Toen we te horen kregen dat ze een husky weg deden, en hem op foto zagen, waren we al verkocht van het eerste moment. Wij wilden hem ontmoeten. toen we daar aan kwamen , was het net of hij ons verwachte.. Van de 10 mensen de er waren, kwam hij op ons afgelopen.. Ik & mijn vriend zijn nog erg jong en gingen met der tijd een husky houden.  Dat is dus rapper gebeurd dan verwacht.. 
Wat we nog minder hadden verwacht is dat onze lieve Diesel, hij werd papa.. Van Daiko :-D.. Daar was onze 2de husky.. 
Het zindelijk maken van onze pup was enorm gemakkelijk , en s'nachts hebben we ook niet veel problemen. Na een wandeling van een uurtje is onze diesel wel heel uitgeput en onze lieve daiko , een toertje rond de blok en hij slaapt zoals een roosje. Maar laten we hem alleen buiten, dan vindt hij wel een plekje om weg te sluipen.. Eergisteren zat hij bij de achter buren.. Gelukkig niets vernield in die tuin ;-).. en gisteren en vandaag zat hij bovenop de haag, te kijken naar de hemel.. 
Opzich wel nog grappig, maar hij moet er maar af vallen .. Het opmerkelijke is dat onze andere husky diesel gewoon voor de deur zat te kijken hoe Daiko op de haag zat rond te kijken. Hij doet helemaal geen instantie en moeite om weg te lopen..

Iemand tips om dit te af te leren ? 
Zou enorm gelukkig zijn als ik Daiko eens kan buiten laten zonder mij zorgen te maken dat hij wegloopt..

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Help, mijn huksy pup breekt uit!!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

ik zou zeggen, zet de tuin zo af, dat tie vrij kan rondlopen daar, is het gebied te groot om af te zetten, maak dan een goeie ruimte waar de pup kan verblijven, bijvoorbeeld.....5 x 5 meter. palen diep in de grond, gaas diep, zodat tie er niet onder door kan graven, en betegel het, betegelde tegels kunnen ze niet door graven, dan zit tie veilig en lekker los.

ben je er zelf bij dan kan je oefenen met de hond dat tie op jullie terrein blijft.

ik heb Bamse, geen wegloper, maar ook een veilige tuin gemaakt, zodat ze er ook alleen kan verblijven als ik binnen zit, of naar de sport ben. veiligheid voor alles natuurlijk. :-D

honden page profiel VerwijderVerwijder

honden foto van Verwijder

" ik zou zeggen, zet de tuin zo af, dat tie vrij kan rondlopen daar, is het gebied te groot om af te zetten, maak dan een goeie ruimte waar de pup kan verblijven, bijvoorbeeld.....5 x 5 meter. palen diep in de grond, gaas diep, zodat tie er niet onder door kan graven, en betegel het, betegelde tegels kunnen ze niet door graven, dan zit tie veilig en lekker los.

ben je er zelf bij dan kan je oefenen met de hond dat tie op jullie terrein blijft.

ik heb Bamse, geen wegloper, maar ook een veilige tuin gemaakt, zodat ze er ook alleen kan verblijven als ik binnen zit, of naar de sport ben. veiligheid voor alles natuurlijk. :-D "



helemaal mee eens.. :-D

meer kan ik niet zegge! O-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Help, mijn huksy pup breekt uit!!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: doggies
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^