Gaten graven

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel patricia & sennapatricia & senna

honden foto van patricia & senna

Senna heeft weer wat nieuws uitgevonden. Ze begint gaten het graven in de tuin. Ze lijkt er iets te ruiken. Vaak zijn het wortels van iets. Maar het is wel vervelend want we hebben net een nieuw gazon erin. Iemand een idee hoe ik dit af kan leren??? O-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Gaten graven" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Anna, Senna*  Amélie* MayaAnna, Senna* Amélie* Maya

honden foto van Anna, Senna*  Amélie* Maya

Oei..lastig!
Wij hebben hier ook zo'n 12 weken oude kampioen gaten graven.
We hebben een apart stukje in de tuin volgestort met wit zand; daar mag ze graven zoveel ze wil, en de rest van de tuin is verboden gebied. Gelukkig snapt ze het, een keer "nee" zeggen als ze toch een poging waagt, en haar op haar eigen graafplek zetten is voldoende. Ze is al bijna in China..!! ;-)

honden page profiel KaatKaat

honden foto van Kaat

Oh jee, ja dat is heel lastig!
Zoveel mogelijk bij haar blijven als ze buiten is en als ze begint, corrigeren met 'nee' (of welk woord jullie daar ook voor gebruiken) en haar dan weghalen bij die plek.
Lastig wel om steeds toezicht te houden, want als je even 5 minuten wegbent, dan huppa....
Onze dame kon er ook wat van. Meestal kon ik haar corrigeren, maar soms net te laat, gek werd ik ervan. Ons gazon is ook niet meer zo mooi haha. Al moet ik zeggen dat nu ze 1,5 is het amper tot nooit meer doet.

Alleen nog de heg uit elkaar trekken om takjes te sprokkelen waar ze op kan kauwen ;-)

honden page profiel Baasje van 2 verwende damesBaasje van 2 verwende dames

honden foto van Baasje van 2 verwende dames

" Senna heeft weer wat nieuws uitgevonden. Ze begint gaten het graven in de tuin. Ze lijkt er iets te ruiken. Vaak zijn het wortels van iets. Maar het is wel vervelend want we hebben net een nieuw gazon erin. Iemand een idee hoe ik dit af kan leren??? O-) "

Hahaha ze zijn ook allemaal hetzelfde hier ook een lab pup die graag in de tuin zou graven als ze de kan kreeg. Vanaf het begin hier kort op gezeten "nee" zegd en iets anders aangeboden. Wanneer ze hier interesse in toonde meteen belonen (met stem, brokjes) en met haar spelen (met de baas spelen is veel leuker dan kuilengraven...). Inmiddels is ze 4,5 maand en doet ze het in de tuin niet meer, elders wel (en daar mag het ook)

O ja, nee is bij ons "nu niet", foei is "mag nooit" (handig want onze lab springt in elke sloot als ze de kans krijg, dus nu niet zwemmen is nee)

honden page profiel patricia & sennapatricia & senna

honden foto van patricia & senna

Senna doet het eigenlijk alleen als we niet in de buurt zijn. Soms probeert ze het ook als we in de tuin zitten maar dan zeg ik duidelijk "NEE" en dan stopt ze er ook mee. Maar ja ben er niet elke seconde bij :'(

honden page profiel Erika & JettaErika & Jetta

honden foto van Erika & Jetta

hier hetzelfde, doet het enkel als wij er niet bij zijn want ja, als wij buiten zijn is baasje interessanter dan kuilen graven!
Heb er zelf nog niets op bedacht, is ook niet zoo erg want hij doet het in een hoekje dat niet zo opvalt, maar anders zou ik me er op een stoel bij zetten en wachten tot ie begint :-D

honden page profiel patricia & sennapatricia & senna

honden foto van patricia & senna

Deed Senna het maar in een hoekje haha. Maar ze doet het overal in het gras. Heb het idee dat ze voor mol studeert.Het gazon ligt er nog maar net een paar maanden in. Manlief is er daarom ook niet zo blij mee. ;-)

honden page profiel Baasje van 2 verwende damesBaasje van 2 verwende dames

honden foto van Baasje van 2 verwende dames

O oke, Bij ons mag ze niet alleen in de tuin, vind ik veel te gevaarlijk te steken alles in de bek. Moet ook zeggen da ze het alleen in de tuin niet leuk vinden, als ik even snel iets binnen moet pakken liggen ze allebei bij de tuindeur te wachten tot ik weer buiten kom...

Edit: ik zou toch proberen om haar zo min mogelijk alleen in de tuin te laten...

honden page profiel SiberienneSiberienne

honden foto van Siberienne

" Deed Senna het maar in een hoekje haha. Maar ze doet het overal in het gras. Heb het idee dat ze voor mol studeert.Het gazon ligt er nog maar net een paar maanden in. Manlief is er daarom ook niet zo blij mee. ;-) "


Wij hebben in ons vorige huis het gazon vervangen door een vijver, was gestart door de honden...

Mireille

honden page profiel Luca & de poezels ^_^Luca & de poezels ^_^

honden foto van Luca & de poezels ^_^

Hier ook zoiets. Luca duwt heel zijn smikkel in het gras en begint dan ontzettend te snuffen (knorren). Best grappig maar dan begint hij te bijten en te wroeten. En inderdaad steeds neen af zeggen maar als je er niet bent durft hij het ook doen.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Gaten graven" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: niet echt een hond ..
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^