Wat een feest!!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Sanne---Fanny(L)Sanne---Fanny(L)

honden foto van Sanne---Fanny(L)

Wat een feest is het deze week voor de zusjes!
Bij ons zijn de kanten gemaaid op het land (woon op een boerderij) dus al het lange gras ligt nu in de bermen.

Zoals gewoonlijk gingen we het padje op en liepen we naar achter, daar is een natuurgebied. Eergisteren begon het feest. Fanny had 3 molshopen open gegraafd en ja hoor alle 3 de molshopen waren prijs. Fanny pakte de mol eruit gooide hem in de lucht en maakte hem daarna dood, dat deed ze bij 2 van de 3. Die ander mol gaf ze aan Vita;-) en Vita vond dat natuurlijk geweldig! Maar ja, je hoorde een keer "kraak" en ook die mol was dood. Mam vond het toch wel wat zielig maar ik zei: Ach mam, het is de natuur! Ze konden hun geluk niet meer op want ja, ze hadden toch wel 3 mollen gevangenO-) 

Gisteren weer het padje op en naar achter gelopen. En natuurlijk gingen de 2 neuzen weer in het gemaaide gras. Maar ja het is de tijd om te gaan baren voor de dieren, jullie raden het waarschijndelijk al. Fanny ruiken, ruiken en nog een ruiken. Ja hoor ze zat op het goede spoor. Graven, graven en nog een graven en daar was dat ene nestje met hele kleine molletjes. Wat was Fanny trots dat ze dat nestje had gevonden. Hap slik en weg... Vita dacht ook: Hé wat heb jij daar! En ging ook even kijken, maar Fanny vond DAT niet zo leuk en liet het ook merken met een kleine grom. Die kleine molletjes waren natuurlijk door haar gevonden. Ook dit vond mam zielig. Ja het is jammer voor die mollen maar het is TOCH de natuur;-). Fanny ook vandaag weer in haar nopjes (ze hebben trouwens niet de mollen opgegeten, wel dood gemaakt en mee gespeeld haha)

Ook net even gaan lopen en weer het padje op naar achteren (dat is trouwens onze vaste route) En de 2 neusjes gingen weer het gras in. Maar vandaag was niet Fanny die wat vond maar Vita. En vandaag waren het geen mollen maar muizen. Vita zoeken zoeken en zoeken. Eindelijjk had ze eerder dan haar zus iets gevonden:-D (Best wel een grote muis!) En liep er ook vol trots mee en liet het zien aan ons van kijk eens wat ik het gevonden! Daarna kwam Fanny aan om te kijken wat ze had, In een oogopslag rende Vita gauw weg, want dit keer was het haar vondst.
Daarna was het Fanny die een muisje had gevonden, na een stukje verder te lopen dan die muis die Vita had gevonden. Na een paar keer happen was het muisje ook dood en ook op. Toen we weer terug liepen, was het weer Vita die een muisje had gevonden, het was een heel klein spitsmuisje. Die kwam ze naar ons brengen liet hem voor onze voeten los en liep weer gewoon verder alsof er niets gebeurt was. Ja maar die muis lag vóór onze voeten midden op het pad, dus toen Vita verder was gelopen heb ik die muis (was al dood gebeten) een paar trappen gegeven dat die in het slootje lag.

Wat hebben de dames toch gefeest deze week! Heb wel foto's op mijn telefoon, wou ze erbij zetten maar op een of andere manier maakt mijn computer geen verbinding met mijn telefoon dat ik in mijn bestanden kan kijken....;-). Zodra het lukt, zet ik ze erop!

PS: Kijk uit waar je nu hier loopt;-), er zijn veel en diepe gaten gegravenO-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wat een feest!!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel maxlisamaxlisa

honden foto van maxlisa

feestje voor jouw honden dus, niet voor de andere dieren.
sorry vind het niet grappig. als het gebeurd dan gebeurd het maar het bewust je hond andere dieren laten jagen en doodbijten vind ik niet leuk.
de volgende keer kom ik met mijn wolfje en bijt jou jackys/foxjes dood. tja is de natuur, recht van de sterkste.

honden page profiel Sanne---Fanny(L)Sanne---Fanny(L)

honden foto van Sanne---Fanny(L)

honden page profiel Jana *FeLaNelKi*Jana *FeLaNelKi*

honden foto van Jana *FeLaNelKi*

ok, het is misschien wel de natuur maar ik zou mijn honden dit toch ook nooit laten doen hoor!
Ik wil niet weten wat die beestjes van ziektes dragen!

En het is gewoon niet leuk voor die beestjes, die worden helemaal dooreen geschud en versleurd. Zonder reden, gewoon "omdat de hondjes er plezier aan hebben". Neenee, moest je met een plaag zitten zou ik zeggen: laat ze er op los, laat ze maar werken! Daar zijn ze inderdaad voor gefokt om dit soort werk te doen en hebben er daardoor inderdaad geweldig veel plezier in. Maar als ze niet in de weg zitten moet je ze ook niet behandelen als speelgoed voor de honden en er op toekijken... het zorgt mee voor het evenwicht in de natuur, en dat je honden alles verslinden "omdat het leuk is" is niet natuurlijk.
het leed van andere dieren is helemaal niet leuk, zeker niet als je het expres toelaat. Het is geen speelgoed he :(

honden page profiel Elke en haar bende!Elke en haar bende!

honden foto van Elke en haar bende!

Dit is helemaal geen leuke hondenverhaal!! ik zou dit zelfs helemaal niet op HP durven zetten!
hou dit voor jezelf, als je het toch zo leuk vind wat ik kan lezen uit u verhaal.. 
echt zielig voor de beestjes

honden page profiel HollandsMecheltje.HollandsMecheltje.

honden foto van HollandsMecheltje.

Nauw wat een feest
Je honden die andere dieren dood bijt?;-)

honden page profiel Sanne---Fanny(L)Sanne---Fanny(L)

honden foto van Sanne---Fanny(L)

Oke jongens ik snap jullie wel!

En ik wil zeker geen ruzie hier met jullie want ik vind het juist fijn om geholpen te worden, maar nu heb ik dit... Ik weet dat ik het zelf heb gedaan,maar hoe kan ik dit forum dan verwijderen?

Sorry!

honden page profiel JannekeJanneke

honden foto van Janneke

Hier nog eentje die het geweldig vind om te jagen. :p Met een wandeling met mijn moeder vorige week heeft onze Kiki blijkbaar ook een molletje te pakken gekregen en mee "gespeeld". Ik was er zelf gelukkig niet bij, maar ik kan begrijpen dat mijn moeder er ook niks aan kon doen, Kiki is nu eenmaal gek op jagen. Voor haar zal het waarschijnlijk ook wel een feest zijn geweest zoals jij het beschrijft, maar ik denk inderdaad voor het molletje echt niet. :( Maar goed, ik wilde toch even wat begrip tonen en zeggen dat jouw hondjes heus niet de enige zijn, want vond deze reacties toch wel erg sneu voor je.. :p

honden page profiel corrie koopmancorrie koopman

honden foto van corrie koopman

Het is toch ook gewoon het instinct van de honden dat ze dit doen.
Maar leuk is het natuurlijk niet.Maar maak je er niet te druk om.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wat een feest!!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Modbericht topic titels
^