Janken/blaffen, tandenwisseling.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Anne1987Anne1987

honden foto van Anne1987

Hoi, mijn amstaff pup van 4 maand was gisteravond behoorlijk aan t janken en ook wel aan t blaffen. Ze slaapt naast ons bed in de bench. Ik had het idee dat het door de wisseling van de tanden gaat maar wou toch even vragen of iemand anders het ook zo erg heeft meegemaakt. Het heeft zeker een uur geduurt voordat het minder werd. Ze heeft zachte speeltjes en we hebben haar een oude trui gegeven van ons, vanwege de geur en omdat ze die daarvoor eerder heeft gebruikt.

Uiteindelijk is ze wel gaan slapen maar vondt t behoorlijk zielig. Nog iemand tips als ze weer pijn heeft?

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Janken/blaffen, tandenwisseling." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Mimi Mimi

honden foto van Mimi

Het is goed mogelijk dat er iets anders aan de hand is. Je zegt dat hij naast je bed slaapt. Hoe is de hond verder in de bench? Hoe lang heb je de hond> Hoe lang is hij overdag alleen?

anne1987 (Gast)

Hond is normaal altijd eventjes speels in de bench en gaat dan slapen. Maar niet zo janken enzo als gister. Ze ging wel bijten in de oude trui wat mij meer leek dat ze last had van de tanden mja bij pups weet je t nooit. Heb haar nu 2 maandjes.

honden page profiel Mimi Mimi

honden foto van Mimi

Ik zou vandaag eens kijken hoe het verder in de bench gaat, of ze weer gaat janken. Misschien dat het eerder wat te maken heeft met de bench. Offff toch ergens pijn, maar dan kom je er vandaag wel achter. Ik zelf heb nog niet meegemaakt dat pups gaan janken en blaffen omdat ze last hebben van wisselen, maar alles is mogelijk.

honden page profiel Mimi Mimi

honden foto van Mimi

Wat je voor tandenwisselen kunt doen, is een touw nat maken en even in de diepvries leggen. Zodra het hard is geworden lijkt het een ijsje en kan de hond daar op kauwen. OOk kun je in de kong yoghurt doen, in de diepvries en als het harder is kan die daar ook lekker mee bezig gaan.

honden page profiel denisedenise

honden foto van denise

Het zou idd met de tandenwisseling te maken kunnen hebben. Ik zou het gewoon vandaag even aankijken hoe het verder gaat. Verder heb je kauwstaafjes voor de honden als de tanden doorkomen of een soort bijtring die je in de koeling kunt leggen.

anne1987 (Gast)

Thbx voor de reavcties. Gebruik ook al kauwstaafjes, een kong enzo. T ging ook prima maar gisteravond had ze er even flink last van. Zal t vandaag even in de gaten houden.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

dat is per hond zo verschillend, de een ondergaat het lijdzaam de ander protesteerd tegen de pijn van het wisselen.

geef een kauwbot uit de vriezer, zodat de kou tegen de tanden komt, dat verkoelt en verzacht de pijn van het wisselen, dat een hond een uur ligt te jammeren, dat lijkt me sterk dat dat door het wisselen komt, houd je hond eens goed in de gaten of tie niet ergens anders last van heeft. dat ze wat hangerig zijn van de wissel periode okee, dat ze wat meer op iets gaan bijten ook okee, maar een uur lang jammeren, nee dat lijkt me toch dat er wat anders aan de hand is.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Janken/blaffen, tandenwisseling." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Gebroken staart?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^