speekselklier ontsteking en ons zorg?!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel FiaFia

honden foto van Fia

M\'n Lyck was down.... lag op plaatsen dat ik dacht, johh, kom dr lekker bij. Roepen; op de manier komen , okeeejj, sjok sjok, kom dr aan....
Z\'n kladjes in z\'n ogen...(shih tzu) waren viezer dan anders. Eten...mwaaaaaaaaahhh, maar nog wel zoveel pit, tegen mijn andere hond, ik wil het niet, maar jij krijgt het niet, gromm O-)
Ik dat ook tegen m\'n ega gezegd....\'k weet het niet met Lyckje hoor, staartje is ook niet zo vrolijk.
Hij Lyck roepen...kom dan eens jongen. En hij kroelde Lyck onder zijn kin en in hals...zoowww moet je eens voelen zegt m\'n ega. een hele dikke bult, halve tennisbal...hard, onder zijn kaak richting zijkant.
Ik de volgende dag naar de DA. onderzoek vond Lyckje niet prettig, tja ze moest toch even voelen en duwen. Het leek er erg op dat Lyck een speekselklier ontsteking had/heeft. Ik ook even op zijn ogen gewezen...jah, kan er allemaal mee te maken hebben.
Antibiotica en een oogzalf mee gekregen en over tien dagen terug komen.
Ruim een dag later...... kijkt weer fris in de wereld...staartje kwispelt er weer vrolijk op los, eten gaat wat moeilijk, maar wil wel.
De bult in/aan zijn keel is zeker nog aanwezig... maar is kleiner geworden....gelukkig.

De tien dagen zijn nog helemaal niet om, maar ik hoop wel dat die bult helemaal verdwijnt. Ben allang blij dat ie weer in zijn ouwe doen is.
Hebben jullie dat nou ook?? als je diertje wat mankeerd je eigenlijk een week eerder al naar de DA hadden willen gaan?? of als er medicatie wordt gegeven....over enkele uren dartelt m\'n scheet weer in het rond.....weet wel beter, maar kan niet hebben dat ie ziek is.

M\'n ega vindt soms dat ik me veel te druk maak.....vaak ook wel terecht hoor O-)

Hoe is dat bij jullie??

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "speekselklier ontsteking en ons zorg?!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel MissyMissy

honden foto van Missy

Soms zou je willen dat ze konden praten he? Maar wij kunnen niet anders dan goed naar ze kijken en hopen dat we op tijd merken dat er iets niet goed is...........

Fijn dat hij nu weer lekker begint op te knappen!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

dat heb je toch ook bij je kinderen ? even niet lekker en jee je raakt in paniek, een kind kan nog wijzen daar zit het, een hond niet, die kijkt je aan met zijn bruine ogen, zeg baas, zie je niets aan me ?

ja ik heb dat ook , moet er niet aan denken, gelukkig met Bamse, nimmer een zieke hond, maar heb het zeker net als jullie mee gemaakt.

honden page profiel corrie koopmancorrie koopman

honden foto van corrie koopman

Je bent niet de enige hoor.

Ik maak mij ook gauw te druk als ze iets hebben en ga ook snel naar de dierenarts.

Berterschap.

Katja (Gast)

Beste FIA,
Mijn hond, jazz ( sharpei, van 2 j) heeft sinds gisteren net hetzelfde. Ook en dikke gezwollen keel, een bol, ook slechts aan 1 kant .  We zijn vandaag naar de Da geweest, ze denkt een speekselklier ontsteking en waarschijnlijk ook een ciste. Had jouw hondje dit ook ? Is hij beter?

honden page profiel jessica,Tobi en Cindyjessica,Tobi en Cindy

honden foto van jessica,Tobi en Cindy

Ik ben ook gauw bij de dierenarts en voorzichtig hoor!!!!
Je bent niet de enige.
Mijn man vindt ook dat ik gauw te bezorgd ben.
Maar....dat brengt dan weer het evenwicht toc

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Katja, het is een oud topic, misschien zou je haar de topicopener, een prive mailtje kunnen sturen zodat je persoonlijk haar vraagt hoe het is met haar hond.

Katja, wel zou je dan eerst een account aan moeten maken, anders kan je geen prive mailtjes sturen, wil je dat niet ? je kan altijd weer je profiel verwijderen.

of zelf een apart topic openen, en aan iedereen de vraag te stellen over jouw hond.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "speekselklier ontsteking en ons zorg?!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: ik voel me zo schuldig...
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^