Mededeling moderatorteam

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

Beste forumleden,

De laatste tijd worden we overspoeld met oproepen voor het herplaatsen van honden. Vaak betreft dit gasten of pas aangemelde forumleden. Hoewel we begrijpen dat het voor kan komen dat een hond door wat voor omstandigheid dan ook bij het eigen baasje niet meer op zijn of haar plek zit, en herplaatsing dan een goede optie kan zijn, willen we niet dat ons forum vol komt te staan met herplaatsoproepen. We hebben daarom besloten om met ingang van heden het volgende beleid in te voeren:

Alleen forumleden mogen na toestemming van het moderatorteam een oproep plaatsen tot het herplaatsen van de eigen hond of die van familie/vrienden. Dit betreft dan forumleden die al enige tijd actief zijn op ons forum, we leggen hierbij de grens op minimaal 200 punten.

Een herplaatsoproep mag maximaal twee weken lopen. Na twee weken wordt de oproep verwijderd ongeacht de uitkomst van de herplaatsing. Er mag maar één oproep per keer lopen en we streven ernaar de hoeveelheid herplaatsingsoproepen te beperken tot één per maand.

Alle herplaatsingsadvertenties die zonder een voorafgaand verzoek aan het moderatorteam en tegen ons beleid in worden geplaatst worden verwijderd.

Met vriendelijke groet,

Het moderatorteam.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Mededeling moderatorteam" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: 'fokken' met asielhond?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^