En dan is je hond weg...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Jessie en Eli Jessie en Eli

honden foto van Jessie en Eli

Ik lees dit verhaal net pas, wat vreselijk. En wat koud bloedig moet je wel niet zijn om een dier uit zijn vertrouwde omgeving te rukken! Wie kan dit?
Ik lees wel vaker dat chi's worden gestolen en als mijn hond in de tuin zit kijk ik ook steeds of ze er nog is.

Wat een geluk dat je hem toch gevonden had!

Hopelijk heeft je hond er geen trauma's van overgehouden.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "En dan is je hond weg..." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel de redderde redder

honden foto van de redder

Ja mensen we leven in andere tijden. Niets kan je nog onbeheerd buiten laten staan.

Maar ook de metaliteit is toch bij velen in nederland achteruit gegaan?

Jaren terug is er van mij een dure mountainbike gestolen. Die fiets stond 2 meter bij
me vandaan.

Ik moet ophouden zo wordt het een andere topic.

honden page profiel isabelle isabelle

honden foto van isabelle

" Ja mensen we leven in andere tijden. Niets kan je nog onbeheerd buiten laten staan.

Maar ook de metaliteit is toch bij velen in nederland achteruit gegaan?

Jaren terug is er van mij een dure mountainbike gestolen. Die fiets stond 2 meter bij
me vandaan.

Ik moet ophouden zo wordt het een andere topic. "


Kan erger..

Vriend van mij stond met zn rug tegen zn fiets aan, komt iemand langs lopen, grijpt ineens fiets en springt erop en sjeest weg...

Ze hebben nog geprobeerd met 3 man m in te sluiten (centrum v groningen)..aan de andere kant vd stad hebben ze het maar opgegeven.. O-)
*ik stuur je even pb voor t volgende deel, scheelt weer een rode pijl op mn account naam O-)

honden page profiel IrisIris

honden foto van Iris

De politie nam het heel serieus op, zeker ook omdat het steeds vaker voorkomt.. en daarbij is het een makkelijke vangst, de meeste dieven die alles bij elkaar graaien pakken ze niet tijdens 'de daad' zelf! Maar idd, in brazilie schijnen vrouwen met lang haar al daar van beroofd te worden.. kunnen ze lekker verkopen voor extensions..
hoe bizar wil je het hebben!
Taco heeft er gelukkig niks aan over gehouden, tja hij is nog iets opdringeriger dan normaal haha. Heb de gps chipies ook naar m'n moeder gestuurd, die had er ook wel oor naar. Dus dat gebeurt ook nu zo snel mogenlijk.. is mss wel een tip voor meer mensen!!

Enne over die stijltang.. hij krijgt dan eerst een druppie biosilk.. ik stijl mn haar al 2 jaar met mijn tang en is nog nooit zo gezond geweest als daarvoor ;-) Maargoed tis wel een zeer prijzige GHD ;-)
Ik ben zeer benieuwd wat er morgen uitkomt!!

honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy

honden foto van Jacqueline, Jackie en Joy

Je stijlt je chi zijn haar?
Neem aan dat je wel weet dat hondenhaar totaal niet te vergelijken is met mensen haar?
Kan het over je haar gaan hebben als kapster maar dan gaan we nog meer offtopic dan ik nu al ga ;-)

Gelukkig neemt de politie het serieus op.
Ben trouwens wel benieuwd naar de afloop, en als alles achter de rug is zou ik alnog verhaal gaan halen bij dat mens aangezien ze bij jou om de hoek woont.

Henk (Gast)

Hoe is het vandaag afgelopen ?
Ben toch wel nieuwsgierig.

honden page profiel IrisIris

honden foto van Iris

Hele drukke dag achter de rug.. was maar goed ook anders had ik haar echt aan d'r haren naar buiten gesleurd O-)

Er word nu een dossier opgebouwd en de politie gaat zelf deze week nog een brief sturen naar andere mensen in de straat voor een oproepje van die iets weten om dat te melden via het bureau of online. Ze komen morgen langs om de hele tuin te bekijken en er worden dan foto's gemaakt ook.

ik weet niet of het verstandig is om de hele verklaring op internet te zetten dus zal ff m'n eigen samenvatting neerzetten.

De mevrouw beweerde dat Taco los liep in het desbetreffende achterpad waar ik woon. Ze kon direct zien dat hij erg schuw, verwilderd en vermagerd was en besloot hem dus te vangen. Hij probeerde te vluchten dus heeft ze haar jas over hem heen gegooid en hem zo opgepakt.
Ze heeft toen haar jas weer aangedaan en haar vriend toen gebeld en verteld dus dat hij er zo slecht uit was en zo zielig was. Die is toen naar de dierenzaak gereden om brokjes en een reismandje te kopen. Ze was zelf terug naar huis gegaan met Taco. Daar heeft ze wel gezien dat hij een halsband om had en vond zelf toen dat hij er zo slecht uit zag dat zijn baasje hem waarschijnlijk vreselijk verwaarloosde en omdat hij buiten liep vond ze wel dat hij voor de gelukkige vinder was. Ze heeft geen stikkertje op zijn halsband gezien.
Ze had samen met haar vriend voor 4 dagen een huisje in Belgie en ze waren dus ook van plan Taco mee te nemen. Zo kon hij gelijk goed aan hun wennen en zou ze hem gelijk weer goed op gewicht krijgen.. Reismandje was nodig omdat ze niet wist hoe hij op auto's reageerde en haar probeerde te krabbelen? als ze hem op pakte.
Omdat alleen hele gemene dierenhaters hun honden zo kunnen mishandelen reageerde ze niet toen ze mij hoorde, stel je voor dat ze zou zeggen dat ze mijn hond had dan zou ik haar zeker in elkaar timmeren ;-) Ik was volgens haar ook een 'kamper' ( een paar wijken verderop is een woonwagen kamp hier) omdat ik ugg's aanhad, een piercing heb en een glimmende jas met bontkraag. Ze was er zeker van dat ik haar zou steken met een mes want ja wat verwacht je anders. Ze voelde zich dus bedreigt.
Verder liep hij volgens haar gewoon los, en nee chip? dat had ze nooit en hoe kunnen mensen nou laten chippen als ze geen geld voor voer hebben ;-)

Ik heb verteld dat ik dus in het achterpad ben gaan staan en ben gaan roepen, hondjes worden helemaal gek en proberen te graven en onderdoor te kruipen zonder enig succes. Ik geloof dus niet dat taco zelf ontsnapt is, het zou voor de zaak ook gunstiger zijn als hij uit de tuin gestolen is.

Ik hoef er denk ik niet aan toe te voegen dat ik hoop dat deze mevrouw door delta word nagekeken en een dikke vette boete en een celstraf krijgt. Rechtsbijstand heeft contact met de politie over mijn gemaakte kosten :-) Als je een huis van 2 ton hypotheek kan betalen ben je in mijn mening niet zwakzinnig maar een hebberig kreng die met d'r handen niet van andersmands spullen af kan blijven.. huidige maatschappij ;-)
Ik hoef jullie denk ik niet te vertellen dat als ik haar in de buurt tegen kom ze misschien toevallig kan struikelen en pardoes de sloot in valt he ;-)

honden page profiel S&F.S&F.

honden foto van S&F.

Iris ondanks dat het heel naar is moet ik stiekem wel lachen.. Jij bent tuig en zij is tuig dus blijkbaar.. O-)

Overigens zou ik haar NIET aanraken, hoe dan ook. Dan bevestig je alleen maar wat zij al over jou gezegd heeft en dat lijkt me echt niet handig gezien de omstandigheden.

Rustig afwachten totdat de rechter uitspraak doet in dit geval.

honden page profiel IrisIris

honden foto van Iris

oh en stiekem nog een offtopicje..
mijn haar is nog nooit zo gezond, glanzend en sterk geweest als nu... met mijn stijltang.. ;-) die 2 x in de maand dat Taco het krijgt zal hij best overleven hoor O-)

honden page profiel Louis en JoyLouis en Joy

honden foto van Louis en Joy

wat een gek mens joh! dus ze steelt je hond (want ze wist dat ie van jou was toen je richting haar liep) en besluit je te negeren omdat je volgens haar een slechte honden eigenaar bent. daar geeft ze dus toe dat ze de hond steelt... hebbes zou ik zeggen. als ze niet zou stelen, zou ze hem op dat punt terug hebben moeten geven. maar ze geeft aan dat ze er voor koos je te negeren, dus diefstal... ook al heeft ze hem gevonden op straat...

honden page profiel MYRIAMMYRIAM

honden foto van MYRIAM

iris zijn haar is niet in goede staat , gek he door die stijltang, sorry maar doe ff normaal je hond een warme tang op je hond zijn haar zetten. hier kan ik net zo boos om worden, dan dat jij bent op die vrouw die je hond heb gestolen . denk is na jo. voor de rest maak ik er niks meer aan vuil , heb toch geen zin.

honden page profiel CCgoedgekeurde fokker

honden foto van C

Celstraf zal die vrouw sowieso niet krijgen, lijkt mij erg stug voor zoiets. Maar wellicht een boete, is al iets..Wel apart verhaal ja, zeker dat ze dan niet gelijk ff naar de DA ging als ze hem er zo slecht uit vond zien. Ben benieuwd hoe het verder af loopt.

Verder vind ik het stijlen van Taco zijn haar (ook al is dit maar 2x per maand) niet verstandig, zie daar ook geen enkel nut van in..

honden page profiel IrisIris

honden foto van Iris

" Iris ondanks dat het heel naar is moet ik stiekem wel lachen.. Jij bent tuig en zij is tuig dus blijkbaar.. O-)

Overigens zou ik haar NIET aanraken, hoe dan ook. Dan bevestig je alleen maar wat zij al over jou gezegd heeft en dat lijkt me echt niet handig gezien de omstandigheden.

Rustig afwachten totdat de rechter uitspraak doet in dit geval. "

Tuig?? wat dan :-D Voorlopig heb ik als 19 jarige wss een betere baan, betere opleiding.. Zeker een hoger IQ, leuker hondje dus en het enige wat ik ooit gestolen heb was een snoepje bij kruidvat vroeger ;-) Bizar dat mensen uitgaan van vooroordelen, zeker in dit geval. Ze heeft dus bewust een hond gejat( buiten het feit wat zo'n beestje kost.. dat maakt me geen drol uit) heeft zoiets voor bijna alle mensen zeer veel emotionele waarde. Je kan zoveel zoveel zielige hondjes gratis of tegen een laag bedrag een goed, liefdevol huisje bieden. Maar zij had meer oog voor die mooie chihuahua daar ;-)
En dan probeert ze haar gedrag nog recht te praten omdat ik in haar ogen uit zie als tuig?
Die opmerking over de sloot was natuurlijk niet geheel serieus.. al zou ik er wel kriebelende handen van krijgen!

honden page profiel SanneSanne

honden foto van Sanne

Waarom zou je dat willen? Zijn haar steilen? Ik moet zeggen dat ik dat ook niet snap en het woord 'vermenselijken' wel erg van toepassing vind. Een hond blijft wel een hond...

Jammer dat je geen camera hebt hangen. Ik zou zelf wel héél graag willen weten hoe ze Taco nou te pakken heeft gekregen. Want ja je kunt wel conclusies trekken maar zeker weten doe je het niet..

honden page profiel Claire & Tess & BonnyClaire & Tess & Bonnygoedgekeurde fokker

honden foto van Claire & Tess & Bonny

Kunnen we dat van de stijltang even laten varen... ik ben ook helemaal niet voor zoiets, zou het ook never nooit niet doen.. maar daar gaat dit topic niet over!

dus graag even weer on-topic...

@Iris: als ik het goed lees heeft Taco dus geen geheime uitgang... goed dat je het getest hebt.... mocht het nodig zijn dan kun je dit dus ook aan de politie bewijzen :-D :-D :-D

Als ik het goed heb gelezen, dan is Taco direct na dit hele voorval overgebracht naar een DA... en je zegt dat deze mevrouw in haar verhaal heeft gezet dat Taco erg schuw, verwilderd en vermagerd was ... als het met Taco helemaal goed is, dan heb je dus ook de bevindingen van deze DA om te bewijzen dat ze uit haar nek kletst :-) Laat de DA dit alleen wel zo snel mogelijk op papier zetten...

En vraag even een kopie van zijn dossier op bij je eigen DA....

veel succes!

honden page profiel IrisIris

honden foto van Iris

Tja, op die stijl opmerkingen hoef ik verder niet in te gaan, kan inmiddels wel met zekerheid zeggen dat ik er meer ervaring en kennis van heb dan de gemiddelde kapper( en dan helemaal over stijltangen) en het enkel en alleen om een paar plukjes van zijn manenkam gaat en niet over zijn rughaartjes.. Wel grappig dat wanneer we onze boomer bij de trimster ophalen zijn oortjes ook gestijlt zijn.. Dan praat ik over meerdere trimsters in zo'n 5 jaar :-) Hondje vind het hélémaal fantastisch en vind het heerlijk al die aandacht.

Tja en over Taco en de grote tuin ontsnapping. Er is nu uitgesloten dat hij zich zelf er uit heeft weten te wurmen omdat er simpelweg nergens kuilen, gaten of openingen groot genoeg zijn om zich er doorheen te wurmen. De poort zat vanuit binnen op slot dus die kan ook niet open geklapperd zijn. Helaas voor taco kan hij nog steeds geen katten na doen en met een aanloopje zich ophijsen en over de poort heen klauwteren. Sluit daarbij dat hij onder normale omstandigheden in de zomer al niet uit de tuin gaat en het nu rond het vriespunt hangt, er geen loopse teefjes in de omgeving zijn en zijn roedel lekker warm binnen zit.

Trouwens myriam gister mailde je mij over hoe en wat van stijltangen ect. Heb je een enorme lap tekst teruggestuurd en het blijft wel aardig stil. ;-) speciaal voor jou.. ;-)

honden page profiel IrisIris

honden foto van Iris

of natuurlijk zo!!

Ik moet taco maar minder op internet laten.. krijgt hij veel te veel ideen van ;-)

Henk (Gast)

Bedankt voor de informatie Iris.

Veel sterkte daar allemaal met de verwerking van deze ontvoering.
De buurt kent haar nu dus ook. Ze kan nu dus nooit meer met een Hond
over de straat lopen, zodra ze met een Hond wordt gezien, belt iedereen
(hopelijk) zo snel mogelijk de politie !

En wat die stijltang betreft: Dat zal allemaal wel een beetje meevallen,
ik vind niet dat er zo over moet worden gezeurd.

Als Taco het niet leuk zou vinden, was Iris er al lang mee opgehouden. ok ?

Groeten !

Henk (Gast)

Iris !

Een ding weet je nu wel, Taco is ZO lief...


Hij is om te stelen ! :-D

Dus pas maar op !

honden page profiel HannaHanna

honden foto van Hanna

Heeft deze vrouw je hond uit de tuin gehaald?
Kan zij dan over het hek van je tuin stappen, of het hondje bij het hek oppakken?


Wat een vreselijk verhaal. Het zal je maar gebeuren.

honden page profiel isabelle isabelle

honden foto van isabelle

en daarom iedereen aan de DD ;-) ;-)

Daan had dr opgegeten O-) komt goed uit, scheelt weer paar dagen (kosten aan) voer O-) ;-)

Henk (Gast)

" en daarom iedereen aan de DD ;-) ;-)

Daan had dr opgegeten O-) komt goed uit, scheelt weer paar dagen (kosten aan) voer O-) ;-) "


Had dat wijf nog loon gehad ook !!

Haar verdiende !! :-D :-D

honden page profiel isabelle isabelle

honden foto van isabelle

O-)

honden page profiel Jennifer & RoxyJennifer & Roxy

honden foto van Jennifer & Roxy

;-)

honden page profiel de redderde redder

honden foto van de redder

Als de dader zo`n medelijden met een hond heeft waarom gaat ze dan gewoon niet naar het asiel om een hond op te halen?

Ik geloof haar verhaal totaal niet.

honden page profiel MYRIAMMYRIAM

honden foto van MYRIAM

hoop niet dat je mij bedoelt want ik heb jou nooit gemaild over stijltangen, zet wat ik wil zeggen hier wel weg hoor. heb niks te verbergen. dus denk dat jij toch in de war bent met een andere myriam. heb van jou ook geen mail gehad., ik blijf bij mijn mening. stijltangen heb ik geen intresse in , boeit me niet eens .
en je hoeft niet zo opgefokt te doen, voor mij blijf je maffig bezig en ja henk doet ze jou haar ook stijlen omdat je het zo opneemt. of komen jullie uit dezelde afdeling. en ik ben niet onder de indruk hoor van die husky of wat het dan ook is met dat haar. maar je op mij geen indruk mee, dus twijfel nu al zeker aan je iq. volgens mij doen ze bij en trimsalon ook geen oren van een boomer stylen hoor. o ja jij gaat in de ghetto naar de trimsalon , ja dan begrijp ik het wel ja. zou alleen stoppen met liegen . of hoor dat ook bij je voorkomen ????

honden page profiel de redderde redder

honden foto van de redder

Maar dat achterpad, lopen daar veel mensen dan om van A naar B te gaan?

Als dat niet zo is dan lijkt het me dat ze echt op je hondje uit was.

honden page profiel de redderde redder

honden foto van de redder



Tjeetje hoe kan dat, weer dubbel

honden page profiel Sandra en FleurtjeSandra en Fleurtje

honden foto van Sandra en Fleurtje

ik zou maar nooit meer je honden onbewaakt in je tuin laten lopen.
Blijf het wel vreemd vinden dat die mevrouw vind dat je hond er verwarloosd uitziet?
Had je geen krulspelden gezet whahahahhahaaaaaaaa

honden page profiel MYRIAMMYRIAM

honden foto van MYRIAM

" ik zou maar nooit meer je honden onbewaakt in je tuin laten lopen.
Blijf het wel vreemd vinden dat die mevrouw vind dat je hond er verwarloosd uitziet?
Had je geen krulspelden gezet whahahahhahaaaaaaaa "

;-) ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "En dan is je hond weg..." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 7 van 9 12 3 4 5 6 78 9
Volgende forumvraag: Hondsdolheid in Amsterdam
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^