Op wie is jou hond het meest gericht en heet dit een reden?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Sandra en FleurtjeSandra en Fleurtje

honden foto van Sandra en Fleurtje

Naar mij ik doe alles met haar, vorige week op de cursus mocht ik even niets doen en nam iemand anders mijn hond over hhi nou ze deed niets meer hoor.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Op wie is jou hond het meest gericht en heet dit een reden?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Golden Girls Golden Girls

honden foto van Golden Girls

Tara is helemaal gericht op mij... niemand anders ook al kent ze hem/haar heel goed kan haar 20 meter aangelijnd van mij vandaan meeenemen O-)
hoef mij ook geen zorgen te maken dat ze wegloopt of iets dergelijks

honden page profiel Sasch&de 2 idioten ^.^Sasch&de 2 idioten ^.^

honden foto van Sasch&de 2 idioten ^.^

Binnenhuis trekken beide bullen naar mij. Zorran het meest dat wel. Ik zit vaak helemaal opgepropt omdat ze allebei bij me willen liggen.
Buitenhuis is Zazou het meest samenwerkend met mijn vriend, Zorran weer met mij.

Zorran dus altijd meer gericht naar mij, ik heb hem heel veel gesteund in zijn zwakke periode. Zat bij hem in de auto richting zijn nieuwe thuis (bij ons) en thuis heb ik hem veel geholpen en getraind om angsten te overwinnen en commando's te kennen. Het is nu een lieve knuffelbeer maar ook een dikke boef, die maar 1 baas heeft en dat ben ik. Mijn vriend wordt er wel eens gek van hihi. Anderen wil hij heel erg overheersen. Hij vertikt het bijvoorbeeld om te gaan zitten voor iemand anders, ondanks deze een koekje heeft.

honden page profiel indy en femkeindy en femke

honden foto van indy en femke

ik ben de baas van indy. indy is extreem erg op mij gericht. gaat ook overal waar ik ga. Ik heb indy opgevoed ben bijna altijd thuis en heb/loop ook alle cursussen met haar.

Als ik erbij ben luisterd indy niet naar mijn partner. Hij kan op zijn kop gaan staan en nog heeft ze zoiets van jhaa hoor doe maar lekker... Als mijn partner een comando geeft kijkt ze gewoon mij aan, zo van moet ik daar naar luisteren. Ik negeer het gedrag en kijk weg maar het blijft zo.
Wandelen met zijn 2e en hij heeft de riem werkt ook niet ze blijft toch naast mij lopen.

als ik niet thuis ben of mee ben op de wandeling dan luisterd ze wel naar mijn vriend maar doet nog vaak beetje vervelend....

honden page profiel Annemarie en TristanAnnemarie en Tristan

honden foto van Annemarie en Tristan

Het best naar mij! :-D

Komt omdat ik de hele dag thuis ben, hem eten geef, uitlaat, .... eigenlijk komt de zorg en opvoeding de eerste tijd alleen van mij.

Soms wel grappig. Dan moet hij plassen na zijn slaapje en wordt hij door mijn man uit de bench gelaten om vervolgens met hem naar buiten te gaan naar zijn 'wc' dan rent hij naar mij toe en gaat dan bij me zitten of liggen. Mijn man roepen... hij komt echt niet. Goed voor mijn zelfvertrouwen ;-).
Ik moet meelopen tot de deur, laat hem de deur uit en doe dan gauw de deur dicht. Dan luisterd hij pas naar mijn man, als ik er dus niet bij ben.

honden page profiel Claudia, Andor en DeamonClaudia, Andor en Deamon

honden foto van Claudia, Andor en Deamon

Naar mij, we wonen dan ook maar met zn 2tjes haha.

honden page profiel Irene Emma. Irene Emma.

honden foto van Irene Emma.

Raïsa luistert naar ons beide even goed. We zijn ook altijd samen met haar, we werken niet meer.
Mijn man laat haar het meeste uit en ik zorg voor en eten en drinken.Ze gaat ook overal mee naar toe.We gaan samen naar de DA en brengen haar ook samen naar de trimsalon.Toen mijn man nog werkte was ze ook al op ons beide gericht.Daar is niets aan veranderd.

honden page profiel ManonManon

honden foto van Manon

Hier zijn ze op ons beide gericht. Jacky luisterd alleen beter naar mijn vriend, maar dat is meer omdat hij een zwaardere stem heeft volgens mij en hij zit nu natuurlijk in zijn puberfase haha. Kyra luisterd na beide erg goed.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Op wie is jou hond het meest gericht en heet dit een reden?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: frisbee vangen.
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^