Waar slapen jullie honden ?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel jimmyjimmy 3 doggies

honden foto van jimmy

lol leuk al die bedverhalen. WIj hadden beslist toen onze Chester net als puppy thuiskwam hem nooit in bed te nemen, kwestie van dominant gedrag te vermijden. Je kan geloven toen zijn bench periode van een maand over was het niet lang geduurd heeft voor onze kleine mee naar boven mocht :-)
als we naar boven gaan rent hij naar boven en wurmt zich helemaal onder de dons aan onze voeten. Als hij na een halfuur uitgepuft van de warmte naar boven komt kruipen hebben we beiden recht op een nachtlikje Vervolgens ploft hij zich met z'n 4 poten omhoog gespreid op zn rug en krijgen we een diepe zucht :-)
s'morgens vinden we hem tussen ons aan het hoodkussen met zijn snuit tegen een van zn baasjes
En elke avond mogen we rekenen op praktisch hetzelfde ritueel... tja zo'n beestje maakt een mens wel happy hé

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Waar slapen jullie honden ?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel jimmyjimmy

honden foto van jimmy

irri, je mag je hond denk ik zeker niet in bed nemen zolang hij dit doet dat geblaf, en zeker je huis toch niet laten afbreken zeker!! ik denk dat je hem best in een bench steekt zolang hij zo reageert en hem er geleidelijk uithaalt, telkens iets langer tot hij rustig is. Belonen als hij rustig is, negeren als hij blaft in de bench ook al heeft dit tijd nodig, jij zal vooral de eerste dagen moeten volharden.

honden page profiel ~Margriet & Teun~~Margriet & Teun~

honden foto van ~Margriet & Teun~

Hmm als ik dit zo lees, komt Teun er wel wat bekaaid af. Hij slaapt beneden in de hal in zijn bench. (Toen hij kleiner was sliep hij boven in de bench, later in de gang en nu onderaan de trap). Hij gaat er 's avonds na het laatste rondje wel uit zichzelf in en dan hebben de katten en ik nog even een ongestoord knuffelmomentje :-D De katten slapen beneden in de kamer. Tijdens de verbouwing moesten ze wel boven slapen, maar ik werd wel een keer of 3 per nacht gewekt door een tenen aanvallende kat, haha. Ben blij dat iedereen beneden slaapt. Als ik 's morgens beneden kom, doe ik meteen de deur van Teun zijn bench open, maar meestal blijft meneer nog even lekker liggen. Tja 6.15 uur is ook wel erg vroeg.

honden page profiel DianaDiana

honden foto van Diana

honden page profiel Esther (Woezel&Keiko)Esther (Woezel&Keiko)

honden foto van Esther (Woezel&Keiko)

Het klinkt wel heel gezellig !

Wij hebben Woezel nog maar net, maar hij mag niet boven komen
Hij slaapt beneden in de bench

Onze poes, die al 13 is , en het best raar vond een nieuw huisgenootje erbij heeft nu even de oudste rechten ;(
Zij slaapt tussen ons in op bed.

Anoniem (Gast)

Mijn vriend laat zijn jackie soms in bed slapen en doet er ook nog eens een arm overheen :'( omdat ie het zielig vindt als ze het koud heeft snachts.. ;-)

honden page profiel christelchristel

honden foto van christel

Mijn honden en katten slapen waar ze willen...
Beau verruilde naar vier maanden ons bed, voor de huiskamer, Woezel is gelijk bij haar gaan slapen.. De katten liggen op ons bed!

Hihi, dat ik dat hier maar zo het internet opgooi O-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Waar slapen jullie honden ?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^