Moderators

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ..

honden foto van .

Wat ik jammer vind is dat sinds de bekende toestanden met veel weggaan opeens de moderators soms wel erg aanwezig zijn.
Toen ik hier kwam was het gewoon eigenlijk een onbekend iets wie het waren enz.
Nu lees ik dus bijv in snuffelhoek een (vind ik) belerend berichtje dat je op een snuffelhoek niet mag reageren want daar is die niet voor en als het nog eens gebeurd dan word bericht weg gehaald en zonodig word het topic verwijderd.

Om eerlijk te zijn krijg ik daar de kriebels van.Ik ben geen klein kind in de kleuterklas en als iemand een ander ten onrechte voor rotte vis uit maakt zeg ik hier iets van.

Nu heb ik het idee dat als ik een bericht plaats,zoals deze en het een bepaalde moderator niet bevalt die dus mijn bericht weg kan halen.
En dat vind ik doodzonde.
En toch een vorm van machtsmisbruik.

Geld trouwens niet voor alle moderators hoor.Maar ik denk kom op de meeste zijn hier volwassen.Laten we nu niet een forum maken waarin cencuur niet word gebruikt

Zelfs nu ik dit bericht type vraag ik me af of mijn bericht nu verwijderd gaat worden en dat vind ik eigenlijk toch wel diep triest.

Dus ik vraag me af kunnen we niet gewoon terug naar de periode dat je gewoon een bericht kon plaatsen zonder bestraffend vingertje.

Groetjes Marianne

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Moderators" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Margje & BikoMargje & Bikobijna goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Margje & Biko

Hey Marianne,

Samen met de andere moderators zijn we een beetje op zoek naar een manier waarop dit forum leuk en gezellig blijft, maar we geen escalaties meer hebben zoals een tijdje geleden.

Zo zijn we er nu heel erg op gebrand dat antwoorden of topics die onrust kunnen opwekken verwijderd worden. We moeten daar met zijn allen denk ik een balans in zien te vinden.

Mocht je iets heel vervelend vinden of je gekleineerd voelen, neem dan gerust contact met een van de moderators op. Het is helemaal niet de bedoeling dat jij je zo voelt. We zijn allemaal hard bezig om er juist een leuk en gezellig forum van te maken!

Dus zeg het gerust als je iets dwars zit, wij leren ook van dat soort dingen of we kunnen je uitleggen waarom we zo gereageerd hebben.

Groetjes Margje

honden page profiel MaritMaritgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Marit

Hej Marianne (het staat onder 'gezellig praten' haha, goed zo ;-) )

Ik vond dat er wel ver van het topic afgeweken werd en dat de uitspraken wel ver gingen. Ik vind er niks mis mee dat een modje even heeft gesproken.

Maar ook ik vond dat er ten onrechte onaardige dingen gezegd werden, dus ook ik heb gereageerd. Maar het was wel een discussie die van kwaad tot erger zou gaan, en daarom vind ik het wel ok dat het beeindigd is :-)

Verder merk ik eigenlijk niks van 'machtsmisbruik' door modjes.. Vind ze wel prettig :-)

Groetjes Marit

honden page profiel ..

honden foto van .

Ik leer snel Marit hahaha dacht laat ik het dus maar op de goede plek zetten.

Dat er van het topic afgeweken werd vind ik ook.En dat was zeker jammer omdat er dus ook een aanbieding is dat er een plek is voor het hondje misschien.
Maar juist door die negatieve aanvallende manier waarop er op Esther werd gereageerd vond ik dat ik zeker mijn zegje moest doen.Omdat ik me dan zo goed voor kan stellen dat Esther zou denken .. bekijk het ik kom hier niet weer.
En dat is niet in haar belang en zeker niet in het belang van haar hondje.

Ik kreeg de kriebels van de reactie van het modje daarop.
Maar ik moet toegeven dat ik er slecht tegen kan als mensen dreigen iets te doen alleen omdat zij dat kunnen.Dus het ligt zeker ook aan mij.

Maar ik denk dat een berichtje van ... jongens dit is een snuffelhoek en als er behoefte is om er over door te praten ,doe dit dan bij gezellig kletsen voor mij had volstaan.
De ( voor mij ) dreiging anders verwijderen we je bericht en sluiten we topic streek me in de haren.

Maar als dat alleen voor mij geld,dan is dat ook een democraties besluit en leg ik me daar bij neer.Zal ik gewoon bij zulke uitspraken tot 10 tellen.
Maar wilde het gewoon even zeggen.

Ik snap ook Margje dat jullie na al dat gedoe een weg moeten zoeken daarin.En dat is altijd moeilijk natuurlijk.
Ik zie de moeite die jullie doen natuurlijk ook.

Groetjes Marianne

honden page profiel LindaLinda 3 doggies

honden foto van Linda

Marianne,

met alle respect, als je het over 'het modje' hebt, noem het beestje dan bij de naam. Ook bedekte persoonlijke aanvallen zijn persoonlijke aanvallen.

Overigens heeft 'dit modje' de kwestie gewoon zoals altijd aangekaard in onze gloedje nieuwe moderatorhoek en zijn we daar aan het overleggen hoe we in het vervolg met herplaatsingen via het forum omgaan. Eén modje aanvallen cq aanspreken heeft daarom vrij weinig zin... we opereren hier als een team.

Heb je opmerkingen of commentaar, dan is het als Margje zegt, het staat je vrij om een pb-tje te sturen. Dergelijke pb's worden ook serieus genomen.

Groetjes,

Linda.

honden page profiel ..

honden foto van .

Linda ik noem geen modje bij de naam want jij zegt zelf dat die een reactie is die jullie als modjes maken.Dus waarom zou ik dan het uitvoerende modje bij de naam noemen?

Daarbij ben ik niet iemand die dit in een pb doet want ik heb een opmerking die op het forum gebeurd en dus een forumonderwerp is.
Ik hou persoonlijk er niet van achter de schermen te werken.

En als ik dit comentaar gewoon onder dat bericht had kunnen zetten had ik het daar gedaan,maar zoals je duidelijk maakte daar zou die dan verwijderd worden en het onderwerp gesloten.

En ondanks dat er overleg is tussen modjes is niet ieder modje trouwens het zelfde.Ieder gaat op zijn manier om met de positie die die heeft.

Groetjes Marianne

honden page profiel

Dit onderwerp heeft niks met honden te maken. wij als moderators handelen vanuit het team. we maken als team een besluit om iets te sluiten of te verwijderen.
dit doen wij om het forum zo netjes en gezellig mogelijk te houden. Bij deze sluiten we ook het onderwerp. Als er iets op ons als team aan te merken is. kan je altijd een pb naar het moderator team sturen.

Klachten worden ook behandeld.

bij deze is het onderwerp gesloten.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Moderators" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^