niet ingedaalde testikels bij bull terrier?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Angel en GinoAngel en Gino

honden foto van Angel en Gino

dat weet ik ook niet ben geen dierenarts :-)

tuurlijk daarom gaat hij morgen lekker mee naar de dierenarts en laat hem mooi na kijken..

ja en zoals ik al zei er is GEEN onderzoek gedaan bij de laatste inenting,heeft de dierenarts niet aangevinkt en er staat ook niks bij bijzonderheden,heb zojuist nog even voor je gekeken..

zoals je ziet op de foto in de album zijn ze allebei nog niet ingedaald;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "niet ingedaalde testikels bij bull terrier?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel MYRIAMMYRIAM

honden foto van MYRIAM

jetdogs was vroeger k&k dogs de grootste broodfokker in nederland van bull terrier , engelse franse bullen mops en nor meer van dit soort rassen. je heb ene oostblokhondje myriam

honden page profiel MYRIAMMYRIAM

honden foto van MYRIAM

jetdogs laat de hondne op niks onderzoeken vandaar dat er niks in het boekje staat. en zou e rook maar niet zo zker van zijn dat de hond al zijn entingen heb gehad. en wie weet wat je hond nog meer mankeert of gaat mankeren. jou moeder hond krijgt keer op keer nest zit in klein hokje word niet ingeent en ontwomd. en krijgt nooit geen klinisch onderzoek.
dus niet gek dat mack dit ff zei

en jou opvliegend gedrag naar mack slaat werkelijk helemaal nergens op hoor. hij probeert je te helpen . hoor sorry je gaat hier een beetje te ver.

myriam

honden page profiel BullsclanBullsclan

honden foto van Bullsclan

Wanneer ik naar de foto kijk waarbij je hond op zijn rug ligt dan zie ik toch duidelijk 2 ingedaalde ballen zitten. Wanneer deze in de buikholte zouden zitten dan zijn deze helemaal niet zichtbaar.
Je hond is 4 maanden oud dus alles dient zich nog te ontwikkelen, daarnaast hebben sommige bullen hele kleine ballen

honden page profiel Criz & de Shelties	Criz & de Shelties

honden foto van Criz & de Shelties

Ik heb precies hetzelfde meegemaakt met mijn hond, van de fokker opgehaald en bij het eerste dierenarts bezoek maar 1 balletje ingedaald.

De fokker claimt echter dat beide balletjes aanwezig waren met 6 weken, dit schijnt mogelijk te zijn, dat ze indalen en dan weer omhoog schieten.

Na veel inlezen en adviezen van verschillende DA's, had ik besloten te wachten met castreren. Het kan de eerste 5 jaar geen kwaad en als het dan toch een tumor wordt, zijn deze vaak goedaardig. De castratie zelf (open buik operatie) zou meer risico's meebrengen dan het laten zitten.

Nu moest mijn hond met 7 maanden toch gecastreerd worden, hij had een gedraaide teelbal bij het balletje dat WEL was ingedaalt.
Hij heeft dus een spoedcastratie gehad en het was een zware operatie van 2 uur, ze moesten de hele buik doorzoeken en het 2e balletje zat uiteindelijk helemaal achter de blaas verstopt!

Het is verder wel allemaal goed gegaan hoor! Ik ben benieuwd wat jou DA ervan zegt... Veel succes.

honden page profiel Angel en GinoAngel en Gino

honden foto van Angel en Gino

@ myriam

uhm wat bedoel je met een oostblokhondje??

en hij heeft wel al zijn puppy inentingen gehad staat er allemaal in;-)
want anders zouden er ook geen stickers in staan van het merk waar mee die is ingent..
ik zei alleen DE LAATSTE ONDERZOEK IS NIET OPGESCHREVEN..
mack had het ook even anders kunnen verwoorden.

@ bullsclan

dankjewel kijk aan deze info heb ik tenminste wat aan.
dit is voor mij ook de eerste keer dat ik een reu heb als pup zijnde en dit is voor mij allemaal nieuw.
vandaar ik het hier ook even vraag..
maar bedankt voor je reactie nu weet ik hoe het zit..

@ criz en butters

oh wat heftig zeg ik vind dat altijd zo zielig ik hoop dat ik dit nooit hoef mee te maken met gino...

en voor de gene die het willen weten..
ik moet morgen met gino naar de dierenarts,om te laten kijken of ze balletjes idd zijn gedaalt en hij word ook nagekeken op demodex omdat hij uitslag plekken heeft bij ze voorpoten (onder de oksels weet even niet hoe ik het anders moet uitleggen)en heeft 2 bultjes op ze zijde en 2 bultjes bij ze oortje..
dus als ik morgen van de dierenarts terug kom zal ik een nieuw topic over gino openen hoe het gegaan is bij de dierenarts

Anoniem (Gast)

hallo
ik heb de topic gelezen
en ik vindt het nergens op slaan dat het meteen op een broodfokker wordt gegooid kijk mischien zijn die mensen geen goeie fokkers dan hoef je niet de hond er zo mee af te kraken ik ken gino persoonlijk en het is een schat van een hond en zijn karakter is ook super kijk sommige honden zijn helenmaal ras zuiver en karakter is vet vals dus wat k probeer te zeggen ook al heeft gino mischien op zijn uiterlijk en medische dossier dat hij niet helenmaal ras echt is of noem maar op dan hoefd gino er niet onder te lijden tenslotte het gaat toch niet alleen om het ras
en ja ik weet waar ik over praat mijn moeder zit zelf en fokkers wereldje en ik heb genoeg gezien gehoord enzv dus ik vindt GINO TOPPIE

honden page profiel jessicajessica

honden foto van jessica

Nou, ik heb even de foto bekeken, maar de balletjes zitten er hoor! Ik zou me er niet te druk over maken. Ze moeten alleen nog wat groeien voordat je ze echt 'ziet hangen'. Dat komt wel als hij wat ouder wordt.

honden page profiel Angel en GinoAngel en Gino

honden foto van Angel en Gino

ja sory doe ik dus wel
ik ren te snel naar de dierenarts als mij hondjes wat hebben..
en dat lijk me vrij normaal als je van je dieren houdt

honden page profiel jessicajessica

honden foto van jessica

Ik ren ook meteen naar de dierenarts als mijn hondjes iets hebben, maar op jouw foto zie ik duidelijk de balletjes zitten, dus naar mijn idee heeft hij niets.
Bij mijn, nu inmiddels puber, zag je toen hij een pup was ook alleen maar twee knikkers als hij lag. Dit is vrij normaal bij een pup. Bij zijn eerste controle heeft de dierenarts hem gecontroleerd en geconstateerd dat hij 2 keurig ingedaalde balletjes had. Nu is hij inmiddels bijna 9 maanden oud en inderdaad, nu zie je ze duidelijk hangen.

Ik denk dat je je zorgen maakt om niets en ik probeer alleen maar je zorgen wat weg te nemen. :-D Maar inderdaad als je het zelf niet vertrouwd moet je gewoon even de DA er naar laten kijken.

honden page profiel Angel en GinoAngel en Gino

honden foto van Angel en Gino

snap ik jessica..
vind het ook heel fijn dat je me gerust stelt dat ik me waarschijnlijk druk maak om niks..
en het verschilt natuurlijk ook per ras,en ik had ook zeker wat aan het bericht van bullsclan aangezien die zelf ook bullies heeft..
dat heeft mij ongerustheid toch gedeeltelijk weg genomen allemaal heel erg bedankt voor de reacties en morgen horen jullie meer hoe het is verlopen bij de dierenarts

gegroet

honden page profiel MYRIAMMYRIAM

honden foto van MYRIAM

hun staan erom bekend dat hun d epups uit oostbloklanden halen met drie a vier weken.
z eworden te vroeg bij mama weggehaald
ja die gasten klooien maar wat met honden en inentingen. dat er een sticker in staan wil niet zeggen dat hij die heb eghad. die gasten doen alles om zieke pups te verkopen.. sde sticker staat erin maar betalen ze de da voor en d epupheeft mooie geen inenting gehad.. de moeder leeft in een hok van 1 m bij 1 m en word ieder half jaar gedekt totr zij niet meer kan. zo een moeder word ook een keer gedrags gestoord. keer op keer een nest en pup weg met 4 weken en hoppa volgende loopsheid word je weer gedekt. de pups worden met vrachtwagens hier naar toe gehaald zitten dagen in kratten zonder eten en drinken en enkelde medisce zorg. die mensen geven niet om honden , alleen om geld. dus jou hondje komt bij broodfokker vandaan. hun heette eerst ook k&k dogs onder d enaam ptrick nu doet zijn vrouw het verder onder andere naam en op dezelfde manier. heb jij mama of papa gezien. nee want je krijgt daar niks te zien+. moet ik nog ff doorgaan

honden page profiel MYRIAMMYRIAM

honden foto van MYRIAM

anoniem niemand zegt dat die hond slecht is, maar je weer geen achtergrond , want je heb niks gezien toch. myriam

honden page profiel MYRIAMMYRIAM

honden foto van MYRIAM

opgelicht met honden k& k dogs
tik dit maar eens in bij goole . noumeid hou je hart maar vast want daar komt jou hondje vandaan myriam

Anoniem (Gast)

nou sorry hoor myriam
ik wa ser niet bij toen jhosefien gino kocht dus jaa hoe kan ik van een afstand ziena ls een fokker niet goed is en nogmaals myriam waar maak je druk om is toch de hond van jhosefien en als je zo slechte fokker vindt waarom besteed je dan zoveel aandacht aan gino het zou aan mij liggen hoor

honden page profiel MYRIAMMYRIAM

honden foto van MYRIAM

zij vraagt wat toch ofniet dan. jee wat ben jij een puberaaltje toch of niet ff. doe ff normaal . z vraagt was is een oostblok hond en ik geef antwoord, moet jij net als je vriendin geen huiswerk ipv mensen hier een grote bijdehande mond geven. ANONIEM

honden page profiel MexxMexx

honden foto van Mexx

Volgens het boekje (mijn studieboek) behoren de balletjes bij een reu 25 dagen na bevalling te zijn ingedaald.
Tegenwoordig adviseert men niet meer gelijk om de boel weg te halen, maar dan moet je wel echt strikt onder controle blijven.
Opereren is namelijk ook niet zonder complicaties, maar de kans op tumoreuze ontaarding is wel vele malen groter bij niet ingedaalde testikels. Dus steeds door je DA laten checken.

honden page profiel Angel en GinoAngel en Gino

honden foto van Angel en Gino

ik heb idd de moeder en vader van gino niet gezien en daar heb ik omgevraagt...
en jet is een goeie vrouw hoor je weet helemaal niks van haar af
hou die mooie veroordelen maar voor je en kijk eerst even naar jezelf voordat jij iemand veroordeelt..
ik vind dat jij jet mooi deze dingen maar eens persoonlijk mag gaan zeggen tegen haar..
heb bij haar ook mooi even een melding gemaakt over hoe jij over haar denkt en over haar hondjes ...
EN EEN DING MOET JIJ EVEN IN DIE OREN KNOPEN VAN JE ER IS NIKS MIS MET GINO ZIJN PERSOONLIJKHEID,IK DENK EERDER BIJ DAT VAN JOU ZEIKERT..
waar maak jij je zo druk over ???
heb jij een probleem ofzo??

waar zie jij staan dat gino slecht is???
ik weet niet maar volgens mij moet jij nodig even ook naar de dierenarts heb je last van hondsdolheid ofzo
en gast kent me hond dat is me schoonzusje dat jij het even weet wijsneus en nu mag je weer verder praten met je onzin ....

honden page profiel Angel en GinoAngel en Gino

honden foto van Angel en Gino

hoi mexx

gino moet sowiezo elke maand terug komen voor puppy controle...
en daarnaarst als ik het niet vertrouw ga ik alsnog met hem naar de dierenarts...


en myriam zal jij even normaal willen reageren tegen mij schoonzusje doet ze namelijk ook naar jou...

en gedraag je eens naar je leeftijd zeg zeikert bah jij bent toch nog wel erger dan mack zeg

Anoniem (Gast)

myriam
ten eerste kan je niet tegen kritiek dat je opeens persoonlijk wordt jammer hoor ik denk dat jij beetje huiswerk moet gaan maken of na school gaan want dan weet je wat feedback beteken en trouwens je weet eens niet hoe oud ik ben dus slaat nergens op en k vindt het erg jammer dat jij zo een fokkers naam probeerd kapot te maken kan genoeg mensen zoals jou dat noemen wij volwassen jaloezie nou maar goed myriam ik denk dat je beter gewoon kan stoppen met schrijven bij deze topic nou daaag !!!!

honden page profiel Anne met Ike en JackoAnne met Ike en Jacko

honden foto van Anne met Ike en Jacko

Ben dit nu al een tijdje aan het meelezen jammer dat het niet meer om Gino gaat.
Myriam zegt nergens iets over het karakter van Gino dus moet er ook niet op aangevallen worden.
Verder worden er vragen gesteld, een antwoord gegeven en vervolgens gescholden O-)


Angel het zal wel in orde komen met je mooie Gino want dat is hij echt wel hoor.
Maar hier zijn we nog al allergisch aan broodfokkers en jammer genoeg komt je hond hier vandaan.
Maar laat dit nu gewoon allemaal zijn geef je schat een mooi leven.

honden page profiel Anne met Ike en JackoAnne met Ike en Jacko

honden foto van Anne met Ike en Jacko

Trouwens heeft Myriam wel wat ervaring met een bull dus zal ze zeker geen vooroordelen ofzo gaan uiten O-)

Anoniem (Gast)

Hoi hoi.
Ik denk dat je er van uit moet gaan dat de kans vrij groot is dat je hond de entingen idd niet heeft gehad.
Zoals Myriam al aangeeft: Stickers en handtekeningen zeggen helemaal niets in de broodfok.
Dat je hond mogelijk demodex (vorm van schurft welke door het moederdier wordt overgebracht) heeft wijst heel sterk richting oostblok (Polen?Tjechie).
Behalve demodex heerst daar ook Parvo.
Ik zeg helemaal niet wat je moet gaan doen ofzo.
Maar het lijkt mij, in het belang van jouw hond, verstandig om het hele verhaal te vertellen aan een onafhankelijke dierenarts.
Als de stickers en de handtekening van die dierenarts idd vals blijken te zijn, en ik zeg niet dat dat zo is, maar de kans is behoorlijk aanwezig, maakt het helemaal niks meer uit of de tekstikels al dan niet zijn ingedaald.
De kans is dan groot dat jouw hond er allang niet meer is tegen de tijd dat er tumoren kunnen gaan ontstaan bij de niet ingedaalde testikels.
Succes met je mooie hond.

honden page profiel MYRIAMMYRIAM

honden foto van MYRIAM

niemand heeft gezegd dat gino een slecht karakter heeft. ja jij mag zeggen wat jij wil . jij bent super dom en naief blijkt wel dat jij hun gelooft. denk eerder dat jij met je opstandig gedrag. eerst ga jij mack afbekken en nu mij. kom ff op zeg doe ff normaal je zoekt het maar uit met je hond schoonzus erbij. en als ik hondsdolheid wat heb jij dan bse . jij gaat nu echt te ver dame met je grote mond. jij heb goed eopvoedong gehad blijkt nu wel dus zal er van je hond ook wel niet veel terechtkomen myriam

honden page profiel Angel en GinoAngel en Gino

honden foto van Angel en Gino

nou ze komt wel zo over dat omdat gino van een broodfokker vandaan komt WAT JULLIE BEWEREN...hij maar een afgedankt beest is dat niet goed is voor de maatschappij omdat hij niet voldoet aan haar eisen...
beetje jammer dat het haar er alleen om gaat dat het beestje papieren heeft en als die het niet heeft telt hij niet mee..
hoeveel houdt ze dan wel eigenlijk niet van haar honden denk vrij weinig ze houdt meer van het papier werk dan wat anders..
wat voor ervaring heeft ze dan met een bull??
ze is zo goed voor haar beestjes dat ze niet eens een fatsoenlijke mand hebben..
en dan kijk eens even naar de vloer ziet er ook niet echt schoon uit..


JEZUS MENS DENK JE DAT IK DAT AL NIET HEB GEMELD BIJ DE DIERENARTS OFZO
IK HAD HIER BETER NIKS KUNNEN ZITTEN WANT DE SOMMIGE ZIJN HIER NET ZO ERG ALS EEN STEL BEJAARDE OUDE WIJVEN BIJ ELKAAR..
ja stickers en handtekingen en dierenarts elst is fake tuurlijk ...




honden page profiel MYRIAMMYRIAM

honden foto van MYRIAM

de fokker maakt zijn eigen nama kapot niet ik. ik ben niet bij opgelicht enzo geweest jetenzo wel. groetjes

anne en anoniem gast dank je wel

honden page profiel Angel en GinoAngel en Gino

honden foto van Angel en Gino

jij ken zelf ook niet normaal doen waarom zal ik dat dan wel tegen jou doen??
denk je dat je hier de koningin bent ofzo??
leer eens normaal nederlands typen want van sommige dingen snap ik echt niks van wat je schrijft..
van mij honden komt meer terect dan die van jou..
ten eerste ben ik schoon op mezelf en op me huis,wat ik van jou niet kan zeggen..
je ken je honden niet eens een normale mand kopen nee liggen in winkelmandje of wasmand kerel als je geen honden ken onderhouden begin er dan ook niet aan.

honden page profiel Anne met Ike en JackoAnne met Ike en Jacko

honden foto van Anne met Ike en Jacko

Ok Angel en Gino, nu vind ik echt dat je te ver gaat!
Mensen zo persoonlijk aanvallen en je doet zelf dingen die je anderen verwijt, namelijk oordelen zonder mens/hond te kennen.
Misschien kan er dan best een slot op dit topic want Gino zijn balletjes zijn ok en wat er nu gebeurt, heeft niks met hem te maken!

honden page profiel MackMack

honden foto van Mack

Ik wilde eigenlijk niet meer reageren op dit topic. Daar jij op mij net zo reageerd als op Myriam heb ik in het belang van de hond net anoniem gereageerd.
Maar ik meen wel wat ik schreef.
Ik hoop dat je naar een onafhankelijke dierenarts gaat met Gino.
Dus niet naar de dierenarts welke Jet je eventueel aanraad.
Ik hoop dat je je realiseert dat jou hond waarschijnlijk uit Polen of Tjechie komt.
Alle tekenen wijzen daarop.
Dit houd in dat de kans echt reeel aanwezig is dat jou Gino een ziekte onder de leden heeft.
Mogelijk Parvo, want dat heerst daar.

honden page profiel MYRIAMMYRIAM

honden foto van MYRIAM

heb het niet over papieren heb jij dat ergens gelezen euh nee moeilijk hee. en als jij iets niet kan lezen moet jij je school aanklagen dat ze niet op kleuter niveau hebben laten zitten want daar hoor jij thuis.
ik kijk niet naar papieren klaar nog nooit gedaan.

en ne eben niet goed voor mijn honden. krijgen geen eten geen manden geen aandacht worden niet uitgelaten mogen ze binnen doen van mij vandaar die vieze vloer ???? nee winkelmandjes is goedkoper passen ze er niet in zorg ik wel dat ze er in passen. nee ik hou niet van honden, weet ik ook niet waarom ik ze heb. voed z eook niet op waarom niet nodig toch??? zo goed.
en ja ik ben koningin al jaren jaloers kleine weekslaaf van me. wanneer kom jij mij vloer weer doen. word weer eens tijd.
ik heb net als de rest normaal gedaan. maar laat me door een puber nooit afbekken ook nu niet.

en ja ben heelvies op me hond en op mezelf lekker hoor. groetjes queen myriam

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "niet ingedaalde testikels bij bull terrier?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 3 123
Volgende forumvraag: RIP Brutus
^