Schandalig!!!!!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DebbieDebbie

honden foto van Debbie

jeetje wat triest :'(

Ik snap zo'n dierenarts ook niet ...
Maar tis net wat Mien zegt
een huisdier in Nederland is een bezit een ding!
Wat dat betreft mocht het hier wat meer op America lijken ... daar krijgen ze tenminste nog straf!
Boete of gevangenis!
En dan denk je wel twee keer na wat je doet.

Tis niet jouw schuld maar ik kan me goed indenken dat je je heel verdrietig hierdoor voelt :'(

Groetjes Debbie.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Schandalig!!!!!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel

Persoonlijk zou ik proberen te achterhalen wie die dierenarts is geweest en hem bellen met het verhaal. Wie weet heeft hij de hond achter gehouden....

honden page profiel EricaErica

honden foto van Erica

Hee martie
Daar zat ik ook aan te denken of dat die DA in iedergeval weet dat hij een hondje heeft laten inslapen die helemaal niet vals is geweest zij hebben het lopen overdrijven. Die hond was echt gewoon een knuffel hond dus ze moeten er echt iets ergs van gemaakt hebben bij de DA.
maar ik moet dus echt heel veel DA's gaan afbellen omdat het er echt heel veel zijn in de omgeving ben bang dat ze mij voor gek aan zien aan de telefoon of zo.

honden page profiel

Daar moet jij boven staan, ze denken maar een eind weg... je kunt het gewoon uitleggen met de vraag of het hondje wellicht nog leeft.

honden page profiel jolanda jolanda

honden foto van jolanda

serieuze vraag:
gebeurt dat wel eens dat ze een hond achterhouden?

(ga ik mijn oude Byorka terug halen, ik mis hem)

honden page profiel

Ja...
ik heb dat zelf meegemaakt. Ik had een Shar-Pei pup gegeven aan mensen in mijn woonplaats. Een poos later belde de dierenarts mij, er was hem een hond aangeboden om in te laten slapen. Zou bijten... hij had onderzoek gedaan en kwam erachter dat ik de fokker was, hij had de hond achtergehouden (zei dat hij 'm wel in zou laten slapen als die mensen naar huis waren om te voorkomen dat ze bij weigering naar een andere dierenarts zouden gaan die mogelijk wel meewerkte). Ik heb de pup (toen ook een maand of 5,6) weer opgehaald.
En in Leeuwarden heeft een dierenarts eens een witte boxer op die manier achtergehouden....die heeft hij trouwens zelf gehouden.
Het gebeurt dus wel... Ze zoeken soms zelfs een nieuw thuis, vooral als ze verhalen niet geloven, maar niet iedere dierenarts heeft zo'n gouden hart.

honden page profiel MaritMaritgoedgekeurde fokker

honden foto van Marit

Wat een ontzettend naar verhaal zeg! En wat is die da een ontzettende _$%$"%!!!! Bij ons in de praktijk hebben we ook een aantal maal het verzoek (meer 'opdracht') gekregen een dier in te laten slapen. Mooi niet dat we dat gedaan hebben! Dan zijn het mensen die nog nooit (of niet vaak, niet jaarlijks voor enting of iets) langskomen, de meest extreme verhalen ophouden. Of ze komen langs, met een hondje, beestje heeft enorme oorontsteking. Dus een kuurtje en gezegd 'hij voelt zich echt niet lekker, laat hem z'n gang maar even gaan'. Volgende dag bellen ze weer 'inslapen die handel want hij heeft het kind plots gebeten'. Gek he, als je ziek bent en niet met rust gelaten wordt..

Als wij de hond niet kennen, gebeurt dat absoluut niet bij een gezond beest! Waarom wordt je dierenarts? Om in het voordeel van het dier te handelen. Een dierenarts is er om een dier te helpen! Wie anders kan zo'n beestje op dat moment helpen? En als goede dierenarts zie je snel genoeg hoe de verhoudingen hond/ baas zijn in je spreekkamer. Dus het zal ongetwijfeld opgevalleen zijn, bah wat een nare da!! Erica heeft haar best gedaan, super! Maar de da prikt.. Gatver, wat wordt ik boos!! :'(

honden page profiel EricaErica

honden foto van Erica

ik ga nu uitzoeken hoe het hondje heete en wat voor ras het precies is heb al DA's gezocht in de omgeving ga zo bellen
Erica

honden page profiel EricaErica

honden foto van Erica

Nou hier dan de laatste update
heb elke dierenarts gebeld en niemand wist er wat van af ze vonden het allemaal schandalig. Behalve 1 DA die zij dat ik over een week maar terug moest bellen. Hij is het raionhoofd van alle dierenartsen en vond hun erg verdacht. Ga volgende week zeker even bellen wil toch weten hoe en wat. Hij was mijn DA maar ben er weg gegaan om dat ik hem te hard vond. Heb ook de assiels gebeld en mijn telefoon nummer achter gelaten in de hoop dat als hij nergens is ingeslapen hij daar terecht komt.
Groetjes Erica

honden page profiel    Ilja & ***Sterre** Ilja & ***Sterre**

honden foto van    Ilja & ***Sterre**

Hoi Erica,

Wat goed van je!!
Hulde!!

Het zou geweldig zijn als het hondje niet dood zou zijn maar een goede baas weer vindt... ;-)

Laten we het hopen..!!

Ik duim ervoor!! ;-)

Lief hoor meid, dat je dit doet...
Super!!! O-)

Lieve groet, Ilja

honden page profiel ..

honden foto van .

Dat zou echt geweldig zijn zeg,als hij nog blijkt te leven.

Wel slim idd als een dierenarts zegt het later te doen zodat ze niet naar een ander gaan en hem dat gewoon herplaatsten.Daar heb je meer aan dan gewoon te weigeren.

Groetjes Marianne

honden page profiel

Niet te snel juichen...die ene moet je toch terugbellen en die vind je verdacht toch? Of heb ik het nou verkeerd begrepen?

Anoniem (Gast)

echt belachelijk zeg, mijn hond heeft mij al goed 3 x gebeten, maar das mn eigen schuld op een of andere manier, ze doet het alleen maar met het omcomandere van rechts naar links, dus achter mn rug langs, dan bijt ze steeds, maar verders doet ze niks, laat dr drom niet inslapen niet

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Schandalig!!!!!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^