's nachts in de bench

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel stanleystanley

honden foto van stanley

Wij hebben nu al vijf weken een pup.
De eerste 4 weken hebben we hem beneden in de bench gedaan. Hij bleef maar blaffen en blaffen, we kregen ook klachten van de buren.Dus slaapt hij nu bij mij op de kamer in de bench. Dit gaat heel goed, tot een uur of 4, dan gaat hij piepen en tegen dhet deurtje bonken, natuulijk wil ik wakker en ik zie dit als een teken dat hij heel nodig naar buiten moet. Dus laat ik hem uit en doe hem daarna weer in de bench. Een uur later begint hij weer te piepen en dit herhaalt zich tot 7 uur. Nu vind ik hem ontzettend leuk en geweldig, maar ik ben kapot van al dat opstaan, door de week moet ik dus ook vroeg opstaan. Nu mijn vraag: hoe kan ik ervoor zorgen dat hij gewoon de hele nacht doorslaapt? gewoon negeren? en wanneer is hij er klaar voor om beneden te slapen? (dan moet hij nog steeds in de bench ivm onze katten)

Groetjes

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "'s nachts in de bench" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Corrina  & BaileyCorrina & Bailey

honden foto van Corrina  & Bailey

Volhouden en al helemaal niet op je slaapkamer!!

Ik ging snachts uit bed met een opgerolde krant en gaf dan een harde tikop de bench.
Zei totaal niets..

Het heeft gewerkt. Na 2 weken was ze stil en sliep ze langer door!!

honden page profiel Liz Sita & ChicaLiz Sita & Chica

honden foto van Liz Sita & Chica

Ik zou hem juist wel op je slaapkamer houden. De eerste keer piepen zal inderdaad wel zijn dat die naar buiten moet. De keren daarna zullen wellicht aandacht kunnen zijn. Dit zou ik negeren dan stopt het vanzelf

De blaas van je pup moet zich nog ontwikkelen. Bij de ene hond gaat dit snel bij de ander duurt het nog wat langer. Het is inderdaad vol houden maar zou zeker geen tik tegen de bench geven!!!!!! DIT moet als je ze hier in doet een veilig plek voor ze zijn. Door dit soort acties kunnen ze bang worden voor de bench en alleen maar meer gaan janker als ze erin moeten.

honden page profiel corrie koopmancorrie koopman

honden foto van corrie koopman

Probeer de pup eens op een andere kamer re leggen kijken of hij dan nog piept.Hij weet misschien dat je in de buurt bent.Wij hebben voor het eerst een pup die zich iedere morgen om 7 uur meld gaat dan ook piepen en dan wacht ik wel met naar beneden ga en negeer hem tot hij stil is en dan de bench uit.Vind je het erg als hij bij jou op de kamer slaapt in de bench.Hij is nog erg jong. :'(

Anoniem (Gast)

Zorg dat je je pup voor bent en hij of zij niet de kans krijgt om te gaan piepen. Want als je ze er dan uit haalt wordt hun gedrag beloond. Omdat je pup toch echt moet plassen moet je de wekker zetten en laten plassen, daarna weer terug in de bench en dit iedere keer wat later doen. Als ze na het plassen weer gaat janken...gewoon negeren, want dan weet je dat het puur aandacht trekken is. Leg een deken over de bench zodat het langer donker blijft en geef je pup na het wandelen ook iets lekkers in de bench.

honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker

honden foto van Angela • Bodhi

Moet hij telkens plassen om het uur? Je kunt de hond eventjes sussen en dan negeren, als je weet dat hij al geplast heeft en niet weer hoeft. Doe een t-shirt met jouw geur in de bench. Voorlopig nog even op de slaapkamer houden tot hij goed inslaapt. Daarna ga je de bench verschuiven richting de gang en daarna beneden. Overdag de bench neerzetten waar je hem straks ook neer gaat zetten en overdag de pup regelmatig in de bench laten slapen.
Een pupje leert snel, ook hoe hij je aandacht kan krijgen ;-).

honden page profiel stanleystanley

honden foto van stanley

Bedankt allemaal,
ik ga denk ik nu proberen om hem voor te zijn en daarna het piepen negeren. Dit steeds iets uitstellen zodat hij uiteindelijk een volle nacht kan slapen?
En dan hem naar de overloop/beneden moet plaatsen?

honden page profiel Simone & MaxSimone & Max

honden foto van Simone & Max

Bij Max heeft het ook lang geduurd en werd er helemaal gestoord van. Het enige wat ik kan zeggen is... volhouden!!!

Na 5 weken was het helemaal goed alleen sliep hij nog niet de hele nacht door. Hij is nu 7 maanden en slaapt nu sinds een maand of drie door.
Wel slaapt hij bij ons in de slaapkamer. Wel in de bench hoor...

honden page profiel MM 3 doggies

Ja helemaal goed zo als je het zo gaat oplossen. En als hij/zij het helemaal moeilijk vind niet in een keer de grote stap van slaapkamer naar overloop maar naar het andere uiterste van je slaapkamer of zo.

En natuurlijk heel veel geduld O-) Het is jammer genoeg niet binnen een paar dagen gebeurd!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "'s nachts in de bench" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: De wandeling die 11 uur duurde
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^