HD: De eerste keer fysio!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DagmarDagmar 3 doggies

Wauw, de hd zou ik persoonlijk niet kwalijk nemen, shit happens en je koopt nog altijd een levend wezen waarbij HD geen vast gegeven is.

maar de andere uitslagen zijn gewoon 100% objectief vast te stellen en kunnen nergens door beïnvloed worden. Wat een rotwijf.

 

Persoonlijk zou ik ook geen hetze maken, maar ik zou wel overal waar het kan zijn volle kennelnaam met bijhorende gezondheidsuitslagen vermelden.

 

honden foto van Tamara - Abby, Anna, Jamie & Aylin

" Allemachtig zeg wat een smerige oplichtster, bedoelde ze dat de ouders daar overal vrij van waren?
Dat is inderdaad een nadeel als ze bevriend is met het bestuur ,je kan wel een klacht indienen bij de raad of je er wat mee opschiet denk ik wel omdat de raad erg onder vuur ligt qua gezondheid.
  "

Ja, ik heb expliciet gevraagd of hij overal vrij van was, omdat ik een dekreu zocht.
Ze heeft de testen laten zien.

En toch krijg ik een reu die lijder/drager is van bijna alle ziektes in de Collie.
Hij is klinisch vrij, waardoor hij er zelf geen last van heeft (behalve MDR1 natuurlijk).
Maar als dekreu had ik hem niet ingezet.

De testuitslagen kreeg ik niet mee in zijn puppymapje.
Ik dacht toen (dom misschien) dat Colliefokkers dan zo werken. Het is uiteindelijk een ander ras dan wat ik gewend ben/zelf fok.

Zijn HD is en blijft het ergst, daar heeft hij natuurlijk zelf heel veel last van.

honden page profiel HeleenHeleengoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Heleen

" Ja, ik heb expliciet gevraagd of hij overal vrij van was, omdat ik een dekreu zocht. Ze heeft de testen laten zien. En toch krijg ik een reu die lijder/drager is van bijna alle ziektes in de Collie. Hij is klinisch vrij, waardoor hij er zelf geen last van heeft (behalve MDR1 natuurlijk). Maar als dekreu had ik hem niet ingezet.
De testuitslagen kreeg ik niet mee in zijn puppymapje. Ik dacht toen (dom misschien) dat Colliefokkers dan zo werken. Het is uiteindelijk een ander ras dan wat ik gewend ben/zelf fok.
Zijn HD is en blijft het ergst, daar heeft hij natuurlijk zelf heel veel last van. "

Als je geen testen meekreeg kan ze ze ook zelf gemaakt hebben ,hier maken de mensen of foto,s van de uitslagen of ze krijgen een kopie mee ,als je niks te verbergen hebt doe je dat automatisch.En je bent toch trots op je ziekte vrije honden dus dat mag iedereen zien.

 

Helaas zijn er fokkers die alleen op zo hoog mogelijk showen azen en het niet zo nauw nemen met de gezondheid .

 

honden foto van Tamara - Abby, Anna, Jamie & Aylin

" Als je geen testen meekreeg kan ze ze ook zelf gemaakt hebben ,hier maken de mensen of foto,s van de uitslagen of ze krijgen een kopie mee ,als je niks te verbergen hebt doe je dat automatisch.En je bent toch trots op je ziekte vrije honden dus dat mag iedereen zien.
 
Helaas zijn er fokkers die alleen op zo hoog mogelijk showen azen en het niet zo nauw nemen met de gezondheid .
  "

Door schade en schande worden we wijzer...
Met Aylin hebben we al een hele andere ervaring (gelukkig).

Maar we zijn toch ergens blij dat Jamie bij ons terecht is gekomen. Wie weet wat er anders met hem gebeurd was.

honden page profiel HeleenHeleengoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Heleen

" Door schade en schande worden we wijzer... Met Aylin hebben we al een hele andere ervaring (gelukkig). Maar we zijn toch ergens blij dat Jamie bij ons terecht is gekomen. Wie weet wat er anders met hem gebeurd was. "

Ja in de jack russell wereld zijn er al veel spontaan verdwenen als ze wat mankeerde wat later aan het licht kwam ,

Dus wat dat aangaat is het fijn dat hij bij jullie zit,

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje 3 doggies

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Jeetje wat een klap, en wat mega onrechtvaardig en vervelend dat de fokker zich zo opstelt. Het kost al zoveel energie en stress, en dan dit nog erbij.. Ik snap wel dat je geen zin hebt om echt stappen te ondernemen, je kunt je energie wel ergens anders voor gebruiken maar jemig wat zwaar kl*te. Sterkte, ik hoop dat je een goede (combi van?) behandeling(en) of therapie(en) kunt vinden om hem nog een heeeele lange tijd goed te houden!!

honden page profiel LoesjeLoesje 3 doggies

honden foto van Loesje

" Helaas zijn de mensen in de club waarbij zij is aangesloten, erg goede vrienden van haar. De Raad is inderdaad ook geen goede hulp (of graadmeter voor een gezonde hond wat dat betreft).
Ik weet nog niet of ik verdere stappen wil ondernemen tegen haar, omdat het allemaal al zo zwaar is. Mijn partner ziet het niet zitten om iets tegen haar te doen, maar ik voel een enorm onrecht tegenover ons, maar vooral tegenover Jamie. Juist omdat het niet alleen HD is, maar ook CEA, ook DM, ook MDR1, ook DMS. Hij is aan mij verkocht als ''overal vrij van''. "

 

Wat een vuile streek van die fokker. Oplichting ergste graad.

 

Als je toch stappen wilt nemen tegen deze vermeerderaar (is de naam fokker niet waard), overleg dan eventueel met Stichting Dier en Recht. Zij hebben al verschillende rechtszaken tegen fokkers, die honden verkopen/verkochten met ernstige erfelijke afwijkingen, gewonnen. Je kunt ook aansturen op een schikking.

 

https://www.dierenrecht.nl/schikkingen-en-gewonnen-rechtszaken

 

honden page profiel Aedon & Senán Aedon & Senán 3 doggies

honden foto van Aedon & Senán

Ik heb de andere berichten niet super goed doorgelezen, maar zou hondenfitness niet iets uit kunnen halen?
Daarbij kan er rekening gehouden worden met Jamie zijn heupen, maar kan er ook gewerkt worden aan spieropbouw, zonder zware belasting. Geen idee waar jullie zitten, maar Carmen van Sporthond in Conditie is heel kundig!

honden page profiel CatnDogCatnDog 3 doggies

honden foto van CatnDog

Wat naar van de fokker van Jamie. Ik denk ook dat ik er de energie niet voor zou hebben om zo'n hele rechtszaak o.i.d. aan te gaan. Maar aan de andere kant vind ik dat juist deze mensen, die zich onschendbaar wanen en zogenaamd naar de buitenwereld zo goed bezig zijn, aangepakt zouden moeten worden.

 

Ik vind het idee van Loesje erg goed. Misschien dat de stichting Dier & Recht je op weg kan helpen. Die hebben er meer ervaring mee en weten of het enige kans van slagen heeft of niet.

honden foto van Tamara - Abby, Anna, Jamie & Aylin

We hebben voor 26 augustus zijn eerste afspraak bij de fysio staan. Hele fijne dierenarts die dus ook fysiotherapeut is.
Ze heeft een hydrobad in haar praktijk, dus mocht hij dat nodig hebben, zitten we meteen goed.

 

Inmiddels ook reactie gehad van de fokker. Die zegt dat het absoluut niet erfelijk kan zijn en legt de schuld dus inderdaad bij mij.
Ze wil een nieuwe pup tegen kostprijs aanbieden, waar wij natuurlijk niet mee akkoord gaan.
Dier & Recht neemt geen nieuwe casussen aan, maar hebben ons wel tips gegeven en ook aangegeven dat we een grote kans hebben op vergoeding van de aanschafprijs en gemaakte kosten in behandeling.

We wilden er eerst geen zaak van maken, maar omdat we echt 0 steun krijgen van de fokker, voelen we toch een drang voor gerechtigheid voor Jamie.

honden page profiel HeleenHeleengoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Heleen

" We hebben voor 26 augustus zijn eerste afspraak bij de fysio staan. Hele fijne dierenarts die dus ook fysiotherapeut is. Ze heeft een hydrobad in haar praktijk, dus mocht hij dat nodig hebben, zitten we meteen goed.
 
Inmiddels ook reactie gehad van de fokker. Die zegt dat het absoluut niet erfelijk kan zijn en legt de schuld dus inderdaad bij mij. Ze wil een nieuwe pup tegen kostprijs aanbieden, waar wij natuurlijk niet mee akkoord gaan. Dier & Recht neemt geen nieuwe casussen aan, maar hebben ons wel tips gegeven en ook aangegeven dat we een grote kans hebben op vergoeding van de aanschafprijs en gemaakte kosten in behandeling. We wilden er eerst geen zaak van maken, maar omdat we echt 0 steun krijgen van de fokker, voelen we toch een drang voor gerechtigheid voor Jamie. "

Dan zou ik ook zeker de raad van beheer inlichten ,hoe meer klachten er komen hoe sneller ze handelen

Fijn dat de fokker nu gaat reageren alleen de manier waarop had je zelf al bedacht helaas,

Een lijst met erfelijke afwijkingen die zij niet erfelijk vindthp-frustyuiteraard allemaal de schuld van opfok en beweging ,echt erg dit soort fokkers.

honden page profiel DagmarDagmar 3 doggies

Gezien haar verdere leugens, zou ik ook wel gewoon de aanschafprijs terug willen hebben. Geen verdere vergoedingen of dergelijke (ja, velen klagen fokkers inderdaad aan, maar ik ben nog altijd van mening dat je met dieren te maken hebt. En hun 'opbrengsten' van de hond gaan ze toch niet gaan afgeven aan de fokker, waarom dan wel de kosten verhalen. Maar zo denk ik)

 

Maar aankoopprijs terug en haar dan in de totale negeer zetten, lijkt me wel iets waar ik toch wat gerechtigheid bij zou voelen.  Maar het is aan jullie uiteraard! 

honden foto van Tamara - Abby, Anna, Jamie & Aylin

" Gezien haar verdere leugens, zou ik ook wel gewoon de aanschafprijs terug willen hebben. Geen verdere vergoedingen of dergelijke (ja, velen klagen fokkers inderdaad aan, maar ik ben nog altijd van mening dat je met dieren te maken hebt. En hun 'opbrengsten' van de hond gaan ze toch niet gaan afgeven aan de fokker, waarom dan wel de kosten verhalen. Maar zo denk ik)
 
Maar aankoopprijs terug en haar dan in de totale negeer zetten, lijkt me wel iets waar ik toch wat gerechtigheid bij zou voelen.  Maar het is aan jullie uiteraard!  "

Ja, aankoopprijs terug is ook waar wij op doelen hoor.
Dan hebben we in ieder geval de gemaakte kosten tot nu toe terug en kunnen we weer verder met alle behandelingen.

We hebben ook aan de fokker teruggegeven dat het ons vooral gaat om de steun die we missen.
Want heel eerlijk, als ze ons had gesteund en had meegeleefd, waren we helemaal niet begonnen over kosten.

honden page profiel DagmarDagmar 3 doggies

Meeleven is inderdaad zo moeilijk. Ik heb ooit een pup gefokt en die kreeg ineens ook medische ellende. Totaal onverklaarbaar, veel onderzoeken, eigenaar was er echt het hart van in. Daar ben ik dan ook in tegemoet gekomen.

Het is maar geld toch... Ik vond het enorm fijn dat de hond bij zo'n goede eigenaar zat die er alles aan deed om de oorzaak te vinden. dat wil je als fokker toch?

Helaas denken vele daar inderdaad anders over. Sinds ik niet meer sport met mijn teef, heeft de fokker mij ook in de negeer gezet. Daarvoor was het al roem en eer toen ik titels haalde. Maar nu ze gewoon leuke, fijne, aardige, actieve, gezonde huishond is, is ze geen cent meer waard. Om te kotsen, zo'n fokkers.

Je weet het helaas maar achteraf he.

honden page profiel L L 3 doggies

honden foto van L

" We hebben voor 26 augustus zijn eerste afspraak bij de fysio staan. Hele fijne dierenarts die dus ook fysiotherapeut is. Ze heeft een hydrobad in haar praktijk, dus mocht hij dat nodig hebben, zitten we meteen goed.
 
Inmiddels ook reactie gehad van de fokker. Die zegt dat het absoluut niet erfelijk kan zijn en legt de schuld dus inderdaad bij mij. Ze wil een nieuwe pup tegen kostprijs aanbieden, waar wij natuurlijk niet mee akkoord gaan. Dier & Recht neemt geen nieuwe casussen aan, maar hebben ons wel tips gegeven en ook aangegeven dat we een grote kans hebben op vergoeding van de aanschafprijs en gemaakte kosten in behandeling. We wilden er eerst geen zaak van maken, maar omdat we echt 0 steun krijgen van de fokker, voelen we toch een drang voor gerechtigheid voor Jamie. "

Dat is handighp-thumbsup. En fijn.

 

Dat is onaardig, ze had toch ook een beetje mee kunen denken? Nee, natuurlijk willen jullie geen nieuwe pup! Ze is echt niet aardig hè?

 

Wel fijn dat je het geld waarschijnlijk terug krijgt, dan kun je daar fysio er weer mee betalen bv. En andere dingen natuurlijk.

 

Ik snap het.hp-smile

 

 

 

 

 

 

honden page profiel Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura 3 doggies

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

" We hebben voor 26 augustus zijn eerste afspraak bij de fysio staan. Hele fijne dierenarts die dus ook fysiotherapeut is. Ze heeft een hydrobad in haar praktijk, dus mocht hij dat nodig hebben, zitten we meteen goed.
 
Inmiddels ook reactie gehad van de fokker. Die zegt dat het absoluut niet erfelijk kan zijn en legt de schuld dus inderdaad bij mij. Ze wil een nieuwe pup tegen kostprijs aanbieden, waar wij natuurlijk niet mee akkoord gaan. Dier & Recht neemt geen nieuwe casussen aan, maar hebben ons wel tips gegeven en ook aangegeven dat we een grote kans hebben op vergoeding van de aanschafprijs en gemaakte kosten in behandeling. We wilden er eerst geen zaak van maken, maar omdat we echt 0 steun krijgen van de fokker, voelen we toch een drang voor gerechtigheid voor Jamie. "

Fijn nu ben ik wel benieuwd naar welke Fysio je gaat? Mijn dierenfysio/chiropractor is namelijk ook een dierenarts en heeft ook ene hydrobad ter beschikken in haar praktijk.

 

Wel jammer dat ze jullie dus nul komma nul steunt hierin en ook de reactie die je al verwacht had....jammer dat ze alles terug kaatst naar jullie. Ze heeft ze wel versproken in principe al omdat ze dus al zei dat in de lijnen wel degelijk HD D/C voorkwam...dus.....Hebben jullie dat toevallig op een email/appje of iets staan? Wel goede screenshots van maken ect. 

 

Maar inderdaad....zo n fokker is echt om te kotsen helaas....

honden foto van Tamara - Abby, Anna, Jamie & Aylin

" Fijn nu ben ik wel benieuwd naar welke Fysio je gaat? Mijn dierenfysio/chiropractor is namelijk ook een dierenarts en heeft ook ene hydrobad ter beschikken in haar praktijk.
 
Wel jammer dat ze jullie dus nul komma nul steunt hierin en ook de reactie die je al verwacht had....jammer dat ze alles terug kaatst naar jullie. Ze heeft ze wel versproken in principe al omdat ze dus al zei dat in de lijnen wel degelijk HD D/C voorkwam...dus.....Hebben jullie dat toevallig op een email/appje of iets staan? Wel goede screenshots van maken ect. 
 
Maar inderdaad....zo n fokker is echt om te kotsen helaas.... "

Ja, we hebben overal screenshots van gemaakt vóórdat we zijn begonnen over het feit dat we wilden praten.
We hadden nog niets over vergoeding genoemd, en toen begon ze al over een andere pup tegen kostprijs.

Wij gaan naar Kleintier Gesundheitszentrum in Sögel, Duitsland.
Dat is voor ons 20 minuutjes rijden hp-heart

honden page profiel Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura 3 doggies

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

" Ja, we hebben overal screenshots van gemaakt vóórdat we zijn begonnen over het feit dat we wilden praten.We hadden nog niets over vergoeding genoemd, en toen begon ze al over een andere pup tegen kostprijs.
Wij gaan naar Kleintier Gesundheitszentrum in Sögel, Duitsland. Dat is voor ons 20 minuutjes rijden "

Ik zou ook nooit een andere pup willen hebben...maar het feit dat ze dat al gaat aanbieden...dan weet ze toch al dat ze fout ergens zit. Sowieso vraag ik me dan altijd af wat willen ze dan bijv. met de desbetreffende hond zoals Jamie gaan doen? Nee je hecht je zo snel aan een hond. 

 

O nee ik zit gewoon in NL bij iemand. Ik mag morgen met Fudge voor haar éérste onderhoudsbeurt, ben met Maylo al vaker geweest. Het is fijn als ze alles in één zijn, dat heb ik met die van mij ook. Zij kan ook foto's, echo's enz maken als het nodig + pijnstillers voorschrijven. 

honden foto van Tamara - Abby, Anna, Jamie & Aylin

" Ik zou ook nooit een andere pup willen hebben...maar het feit dat ze dat al gaat aanbieden...dan weet ze toch al dat ze fout ergens zit. Sowieso vraag ik me dan altijd af wat willen ze dan bijv. met de desbetreffende hond zoals Jamie gaan doen? Nee je hecht je zo snel aan een hond. 
 
 "

Dan mag ik Jamie gewoon houden. Maar ik los zijn probleem niet op door een nieuwe pup te nemen.
Hij gaat zeker 200 euro per maand kosten qua medische kosten, als er geen operatie nodig is.
1. Kan ik die pup dan al niet onderhouden (want ik heb 4 honden, waarvan 2 met medische kosten)
2. Vind ik een extra drukke omgeving (door nog een pup aan te schaffen) niet ideaal voor een hond met pijn.

honden page profiel L L 3 doggies

honden foto van L

" Dan mag ik Jamie gewoon houden. Maar ik los zijn probleem niet op door een nieuwe pup te nemen. Hij gaat zeker 200 euro per maand kosten qua medische kosten, als er geen operatie nodig is. 1. Kan ik die pup dan al niet onderhouden (want ik heb 4 honden, waarvan 2 met medische kosten)2. Vind ik een extra drukke omgeving (door nog een pup aan te schaffen) niet ideaal voor een hond met pijn. "

Gellukig zeg! Stel je voor dat je hem niet mocht houden!

 

Ja dat is wel duur, maar dat heb je wel voor je maatje overhp-heart

 

Ja, ik snap het, groot gelijk.

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Alaska's Finest!

We hadden nog niets over vergoeding genoemd, en toen begon ze al over een andere pup tegen kostprijs.

Alsof je van zo'n onbetrouwbare fokker nog es een pup zou willen hebben... hp-frusty

Succes met de fysiotherapie! Ik denk dat je met het trainen van bepaalde spieren, gerichte bewegingen en lichaamsbeheersing al ver kan komen qua ondersteuning. hp-thumbsup

honden page profiel LoesjeLoesje 3 doggies

honden foto van Loesje

" We hebben voor 26 augustus zijn eerste afspraak bij de fysio staan. Hele fijne dierenarts die dus ook fysiotherapeut is. Ze heeft een hydrobad in haar praktijk, dus mocht hij dat nodig hebben, zitten we meteen goed.
 
Inmiddels ook reactie gehad van de fokker. Die zegt dat het absoluut niet erfelijk kan zijn en legt de schuld dus inderdaad bij mij. Ze wil een nieuwe pup tegen kostprijs aanbieden, waar wij natuurlijk niet mee akkoord gaan. Dier & Recht neemt geen nieuwe casussen aan, maar hebben ons wel tips gegeven en ook aangegeven dat we een grote kans hebben op vergoeding van de aanschafprijs en gemaakte kosten in behandeling. We wilden er eerst geen zaak van maken, maar omdat we echt 0 steun krijgen van de fokker, voelen we toch een drang voor gerechtigheid voor Jamie. "

 

Jammer dat Dier & Recht geen nieuwe casussen meer aanneemt.

Waarom doen zij dit niet meer?

 

Ik zou die fokker graag een hoge vergoeding afgedwongen hebben.

 

Deze fokker met haar lijnteelt heeft totaal geen empathie voor pupkopers, die zij in geldelijke en ook zeker emotionele problemen brengt. En wat betreft de pup zelf met deze vele erfelijke aandoeningen, die had zij niet op de wereld mogen zetten. Alsof het aanbieden van een nieuwe pup tegen n.b. kostprijs de oplossing zou zijn. Hoe haalt zij het in haar hersens om jullie weer te laten betalen.hp-frusty

 

Ik zou de pupprijs die jullie betaald hebben en de medische kosten nu en in de toekomst betreffende alle erfelijke aandoeningen op die oplichter verhalen.

 

Heb je een rechtsbijstandverzekering? Zo niet, dan kan het juridisch loket van de gemeente je hulp bieden.

honden foto van Tamara - Abby, Anna, Jamie & Aylin

"  
Jammer dat Dier & Recht geen nieuwe casussen meer aanneemt.
Waarom doen zij dit niet meer?
 
Ik zou die fokker graag een hoge vergoeding afgedwongen hebben.
 
Deze fokker met haar lijnteelt heeft totaal geen empathie voor pupkopers, die zij in geldelijke en ook zeker emotionele problemen brengt. En wat betreft de pup zelf met deze vele erfelijke aandoeningen, die had zij niet op de wereld mogen zetten. Alsof het aanbieden van een nieuwe pup tegen n.b. kostprijs de oplossing zou zijn. Hoe haalt zij het in haar hersens om jullie weer te laten betalen.
 
Ik zou de pupprijs die jullie betaald hebben en de medische kosten nu en in de toekomst betreffende alle erfelijke aandoeningen op die oplichter verhalen.
 
Heb je een rechtsbijstandverzekering? Zo niet, dan kan het juridisch loket van de gemeente je hulp bieden. "

We hebben een rechtsbijstandverzekering, maar wel een Duitse. Die gaan dus alleen over het Duitse recht, en kunnen niets met deze zaak.
We gaan maandag naar het juridisch loket.

We zijn net heel lelijk uitgescholden en neergehaald door haar, dus de stappen gaan gezet worden.

honden page profiel L L 3 doggies

honden foto van L

" We hebben een rechtsbijstandverzekering, maar wel een Duitse. Die gaan dus alleen over het Duitse recht, en kunnen niets met deze zaak. We gaan maandag naar het juridisch loket.We zijn net heel lelijk uitgescholden en neergehaald door haar, dus de stappen gaan gezet worden. "

Serieus?!surprised

 

Groot gelijk dat je nu stappen gaat zetten, ze gaat te ver.

 

Succes nog!

honden page profiel Hannah & JuneHannah & Junegoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Hannah & June

Ik snap helemaal dat jullie toch stappen willen ondernemen. Bizar aanbod ook, dat je nog wel een slecht gefokte pup bij haar mag kopen voor een gereduceerd bedrag. Alsof iemand daarop zou zitten wachten, dan wil ze het niet begrijpen denk ik. 

 

Ik zou er wel rekening mee houden dat de fokker alles wat je hier plaatst misschien meeleest. 

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty 3 doggies

honden foto van Anouk van Botty

Naja al met al heb je dus nooit garantie op gezondheid. Ben wel blij dat je alles opzij hebt gezet en toch voor die correctie bent gegaan in chirurgie. Volgende keer beter, in wond bescherming, rompers voor en ook baby leggings mag werken. Ooit eens geleerd van ene Gijs hier op het forum anders blijf je wassen en wordt die wond nooit droog.

 

Zou gewoon lekker kijken naar waar die fokker niet thuisgeeft, oneerlijk is en rechtzaak hp-thumbsup Maak vooral melding ervan omdat de fokker niet thuisgeeft.

honden page profiel KathKath 3 doggies

honden foto van Kath

Wat jammer zeg dat Jaimie HD heeft en dan nog als vrij van het andere riedeltje verkocht en dat klopt ook al niet. Dat is toch echt bedrog denk ik dan.
En weten dat je met hem fokplannen had. Leuke fokker zeg.
Ik hoop dat je toch kan verkrijgen dat ze moet bijdragen in de kosten, zeker gezien het gedrag tegenover jullie.

Hopelijk vinden jullie een manier om hem pijnvrij te krijgen. Veel moed en sterkte met de hele situatie.

honden foto van Tamara - Abby, Anna, Jamie & Aylin

We hebben besloten niets met de fokker te doen.
Het zou een lang en intensief traject worden, voor een klein beetje geld.
Een punt maken (principekwestie) of medeleven valt niet te halen bij deze fokker.
De negatieve energie die het mij bracht, is het me niet waard. Ik focus me liever op Jamie.

 

Daarover gesproken... We zijn gisteren voor het eerst bij de fysio geweest!
Ze was te spreken over zijn gewicht (mooi licht zonder vetjes) en zijn bespiering op zijn voorhand.
Hij mist dus wel flink bespiering op zijn achterhand, omdat die gewoon zo'n zeer doet.
Hij zat nergens vast qua bespiering, alles was soepel.

We zijn begonnen met balansoefeningen, waarbij hij er echt lang over doet om evenwicht te vinden.
Dit mogen we thuis door oefenen.
Voor nu heeft hij iedere week een fysio afspraak staan, en volgende week gaat hij het hydrobad in.

Het is een enorm fijne vrouw, de fysio. Hij mag alles op zijn tempo doen, met snoepjes en aandacht.
Ze kijkt ook wanneer het voor hem genoeg is geweest.
Hij is ook al in het hydrobad geweest, gewoon om even te wennen. Geen water of therapie, maar gewoon even erin lopen en snoepjes ontvangen. Vond Jamie prima hp-wink


Voor nu gaan we het traject van fysio en pijnstillers in, en schuiven we een operatie naar de achtergrond.
We lezen daar zo enorm veel negatieve bijwerkingen van, dat we ons serieus afvragen of we hem er wel mee zouden helpen.

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Alaska's Finest!

Dat klinkt als een beloftevolle piste, met de fysio! 

Ik denk dat je daar echt resultaat mee zal behalen en het Jamie zeker zal helpen.

Succes! 

honden foto van Tamara - Abby, Anna, Jamie & Aylin

" Dat klinkt als een beloftevolle piste, met de fysio! 
Ik denk dat je daar echt resultaat mee zal behalen en het Jamie zeker zal helpen.
Succes!  "

Ja, ik denk dat er zeker enorm veel winst mee te behalen valt!
Ik hoop dat het genoeg is om hem een vol en fijn leven te geven.

pagina 3 van 4 12 34
Volgende forumvraag: Bully met extreme jeuk
^