Geluid gebruiken om 'af te leiden'

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

Ik heb ook met een hondenfluitje gewerkt, ik zou na het fluiten het commando hier doen, dan kan het fluitje op den duur weg.

Nadeel van fluitjes, alle honden horen het, dus als je een fluitje gebruikt maak er dan een eigen geluidje van, 3 keer kort of zoiets, zodat niet alle fluitjes op elkaar lijken.

Er was hier een vrouw die met een scheidsrechtersfluitje rondliep, die heeft dat fluitje bijna moeten op eten door anderen, zo irritant, een hard geluid.

Dus ik zou het combineren met je stem, zo is het bij ons helemaal goed gekomen, en hoef ik ook geen stomme fluitjes te gebruiken.

 

honden page profiel Melissa en PennyMelissa en Penny

honden foto van Melissa en Penny

Als ik een fluitje ga gebruiken blijf ik die gewoon gebruiken. Penny luisterd perfect naar 'voor' tenzij ze er vandoor gaat om poep te eten. Het fluitje zal dan vooral voor die situaties zijn. Penny loopt ook vaak best ver weg, vaak luisterd ze dan ook heel goed maar soms hoort ze mij niet goed genoeg, dan is een fluitje ook handig.

Ik ben niet bang dat andere honden er op reageren, sommige mensen hier werken met fluitjes maar hun honden reageren er niet meer op.

Als er wel honden komen maakt dat mij ook niets uit.

 

Maar dat idee met die etui werkt tot nu toe wel dus ik wacht het even af.

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^