Ervaring met workshop 'Spiegelen met je hond' van Nynke Ringia?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Lupa & CodyLupa & Cody

honden foto van Lupa & Cody

Hallo!

 

Op mijn hondenschool wordt er van de zomer de workshop 'Spiegelen met je hond' door Nynke Ringia aangeboden. 

 

Heeft iemand al ervaring met deze workshop? Vond je het de moeite waard? 

 

Mijn vraag is omdat ik twijfel tussen deze workshop die me erg mooi & waardevol lijkt maar ik me afvraag of Lupa een workshop van 2,5 uur trekt of tussen de workshop met leuke trucjes waarvan ik weet dat Lupa het sowieso leuk zal vinden. 

 

Bedankt! 

honden page profiel Lupa & CodyLupa & Cody

honden foto van Lupa & Cody

Hm, ik zie nu dat de workshop 'Freestyle' ook 2,5 uur duurt dus qua intensiviteit net zo lang voor haar. Dan ga ik voor de 'Spiegelen met je hond'. Maar blijf nieuwsgierig naar ervaringen! 

honden page profiel Luan en LenneLuan en Lenne 3 doggies

honden foto van Luan en Lenne

Nynke zit bij mij op jachttraining en heb vorige keer even met haar gesproken. Spiegelen is een mensentraining, je wordt je als het goed is bewust van je eigen gedrag door je interactie met je hond. Het lijkt me super interessant om zo'n workshop een keer te doen. Ben erg benieuwd naar je ervaring :)

honden page profiel Lupa & CodyLupa & Cody

honden foto van Lupa & Cody

" Nynke zit bij mij op jachttraining en heb vorige keer even met haar gesproken. Spiegelen is een mensentraining, je wordt je als het goed is bewust van je eigen gedrag door je interactie met je hond. Het lijkt me super interessant om zo'n workshop een keer te doen. Ben erg benieuwd naar je ervaring :-) "

 

Dank je voor je reactie, grappig dat je haar van jachttraining kent. Wat ik er uit lees is inderdaad het bewust worden van je eigen gedrag en daarmee het gedrag van je hond, maar ook je eigen valkuilen, sterke kanten etc. Lijkt me heel leerzaam en waardevol. Heb ons inmiddels opgegeven! 

 

Het is pas in juli maar zal zeker vertellen hoe het was! 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^