Waar kan ik met de hond naartoe in de zomer?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Soor & MochaSoor & Mocha

honden foto van Soor & Mocha

Hallo,

 

Hebben jullie tips waar ik met mijn hondje naartoe kan gaan met dit mooie weer (tijdens de zomermaanden)?

 

Ik had me verheugd om met haar op het strand te lopen, maar op veel stranden zijn honden natuurlijk verboden in de zomermaanden (meestal tussen 9 en 19 uur).

 

Zijn er andere leuke plekken waar ik met haar kan wandelen en waar je op een terrasje kunt zitten of waar je je als mens ook nog kunt vermaken (en waar de hond toegestaan is)?

 

Ik woon in de omgeving van Amsterdam, dus een beetje dichtbij zou wel fijn zijn. Het Amsterdamse Bos ben ik al geweest, maar dat gaat op een gegeven moment ook een beetje vervelen! Verder ga ik vaak naar Gaasperplas, maar dat is voor mij zelf best wel saai, omdat er verder niks te doen is.

 

Alvast bedankt!

honden page profiel judithjudith 3 doggies

honden foto van judith

Is het erkemederstrand voor jullie te doen? Ligt in zeewolde. Een hondenstrand waar de hond het hele jaar welkom is. er zit een camping bij met een heel gezellig "restaurantje" waar de hond ook van harte welkom is. Het is in de zomermaanden wel oppassen voor blauwalg, dat is daar nogal eens aanwezig..

Misschien voor een minder warme dag, een dagje dierentuin? In amersfoort mogen sowieso honden komen, ik weet niet of er meer dierentuinen zijn waar honden welkom zijn.

 

honden page profiel BowieBowie 3 doggies

honden foto van Bowie

Naast Zandvoort-strand zit een strand dat heet Parnassia, daar mag je altijd heen met honden. Verder weet ik niet of je een auto hebt maar als je die wel hebt, de klimduin vinden honden meestal ook geweldig :-) 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

dierentuin Rhenen, zijn honden welkom.

terrasjes mogen meestal de honden mee, neem wat extra water mee in een bidon, vele eigenaars hebben niet altijd erg in je hond, gezellig op een marktje zitten, je hond naastje en jij aan de fris. :-D

honden page profiel ..

honden foto van .

Er zijn genoeg stranden waar honden wel mogen! :) 
Ik ga zelf regelmatig naar Velsen-Noord (richting Noordpier), het strand naast Wijk aan Zee. Mogen ze het gehele jaar los op het strand. 

honden page profiel Soor & MochaSoor & Mocha

honden foto van Soor & Mocha

Bedankt, goede tips! @Bowie, bedoel jij de Klimduin in Schoorl?

honden page profiel Miss CMiss C 2 doggies

honden foto van Miss C

in ijmuiden mogen de honden het hele jaar op het strand en wat dichterbij huis heb je hemmeland in monnickendam.. op het hemmeland heb je een klein hondenstrandje waar ik vorig jaar elke vrije dag te vinden was met mijn hond... ik vond het erg leuk

^