Hoe jaag je vreemde katten van de schutting weg?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

Nou, heel simpel.. Door als bouvier op je kont te gaan zitten en die kat strak aan te staren O-) Geen geluid, geen beweging, niets.

Whaha, ik lag in een deuk!! Die kat was nog flink onder de indruk ook en besloot zeeeeer langzaam rechtsomkeert te maken ;-)

Dribbel kreeg als beloning een lekkere pensstaaf.. "Jamjam, dat is lekker vrouw, nu doe ik extra mijn best!!" En ze kijkt letterlijk alweer uit naar de volgende kat :-D

honden page profiel Noah & WolfjeNoah & Wolfje 3 doggies

honden foto van Noah & Wolfje

Hahahaha geweldig! :-D

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Mellow ging afgelopen zomer als een bezetene tekeer en werd aangestaard door een kat die vást iets dacht als 'beest, denk om je bloeddruk' ;-)

De Dribbel-methode is wat relaxter :-)

Anoniem (Gast)

Ik zou willen dat Pepper dat zo deed, haha.

honden page profiel Liedeke, Pepper †, Helmer † & RoefLiedeke, Pepper †, Helmer † & Roef 3 doggies

honden foto van Liedeke, Pepper †, Helmer † & Roef

Die gast was ik dus...waarom was ik opeens uitgelogd? Bizar....

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

" Mellow ging afgelopen zomer als een bezetene tekeer en werd aangestaard door een kat die vást iets dacht als 'beest, denk om je bloeddruk' ;-)

De Dribbel-methode is wat relaxter :-) "


Haha. Zo'n kat heeft Rex eens meegemaakt. Rex ging op straat achter katten aan als hij mocht. En die katten zijn toch altijd sneller als de hond? Dus ik zei 'toemaar' en liet zijn riem los. Hij komt op die grote dikke kater af stormen en dat beest blijft gewoon midden op de weg zitten. Rex volop in de remmen en tikt die kat aan.. Tikt hem nog eens aan, kijkt naar mij, kijkt naar de kat alsof hij zeggen wou 'Waarom doet hij het nou niet??' Hahaha..

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

helaas, hier andersom. ze wenkt met haar poot, kom maar er ligt nog wat hier op de grond wat je op kan eten. :-D

een kat van de buren, komt altijd tegen etenstijd schooieren of er wat naast de bak van bamse ligt, en ach als het daar bij blijft ? :-D

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud. 3 doggies

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Hier hebben we nog geen tuin (dus geen last van andermans katten) maar Sadi is niet bang voor katten, ze zal ze ook niks doen, maar verderop op de hoek woont een kater een best grote  wit met op de kont wat grijze vlekjes. en een grijze staart. Echt dat beest is gegarandeerd een rover sluipen hele dikke staart en niet alleen naar andere katten e.d. maar ook bij honden, daar maak ik wel een boogje voor Sadi heeft er geen vrees om, maar ik moet er niet aan denken dat ze zonder reden op d'r sodemieter krijgt en vervolgens nijd zou krijgen tegen katten.

Volgende forumvraag: Lijk jij op je hond?
^