Heb jij ook zo'n baasje/vrouwtje?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Jeanine & CaintieJeanine & Caintie

honden foto van Jeanine & Caintie

Vanochtend was mijn vrouwtje naar de IKEA, stiekem weet ik dat ze wel iets voor mij meeneemt want ze ziet altijd wel iets waar ik wat aan heb. 
Ik ben weer lekker verwend een nieuwe bal (andere was nu toch echt aan het opraken door al het 'sabbelen' erop). 
Leuke kruiptunnel en wat fleecekleden om speeltjes van te maken, moet haar nog wel aan het werk zetten!
Het zonnetje brak door vanmiddag dus de tunnel even getest. 
In het begin was die wel spannend hoor, mijn vriendje Rexy durfde wel meteen maar naar wat aanmoediging en afkijken had ik de smaak ook te pakken. Zeker toen er een laagje water in mocht. 







Tijdje terug was ze ook al op pad en kwam ze met een tas vol spullen terug, eerst dacht ik dat zijn allemaal mensen spullen, maar ik kon er super leuk snoepjes uitzoeken (snoepbal telt niet mee de rest een kleine impressie want het was nog veel meer) 


Ik dacht dat je alleen maar in de dierenwinkel hondenspeelgoed kon kopen, maar blijkbaar kan je ook met andere spullen leuk spelen. 
Heb jij ook zo'n baasje/vrouwtje die komt aanzetten met 'niet hondenspeelgoed'?

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Heb jij ook zo'n baasje/vrouwtje? " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

zoo dat is verwennen zeg, wat een leuke dingen allemaal

ik kreeg weleens een Ikea rat, maar die heb ik ergens begraven in de tuin:-D verder brengen ze niet vaak zulk soort dingen voor mij mee, de gierigaards...O-)

honden page profiel Jeanine & CaintieJeanine & Caintie

honden foto van Jeanine & Caintie

Misschien de rat weer opgraven?

honden page profiel  Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus

honden foto van  Kiki met Harley D. & Pampus

zozo jij hebt de tijd van je leven zo te zien ':-)
mijn vrouwtje had laatst een bal van de Ikea mee genomen, nou dat was een schot in de roos.
en je kan het voor meer doeleinde gebruiken bijv: spelen maarrrr als je moe bent sleep je dat ding naar je mand en legt er je hoofd op te rusten (al verwar ik het wel eens, want meerdere malen ligt ook wel eens mijn kont er op te rusten O-))....

veel plezier met al je leuke spelletjes.

groetjes,
Harley D.

honden page profiel DogsDogs

honden foto van Dogs

Wauw wat een mooie tunnel!! Jammer genoeg ben ik daar te groot voor anders had ik mijn vrouw ook naar de ikea gestuurd! Laatst heb ik ook zo'n mooie bal gehad!! En inderdaad is ook een heerlijk kussentje. 

Ja, soms denk ik dat ze knettergek zijn hier, hebben ze een hele boel plantjes gekocht, wil de baas de lege potjes en bakjes weggooien, roept vrouw in paniek; nee!! Daar kan ik een leuk spelletje van maken voor lucky! Ook eierdozen mogen niet in het grote blauwe bak wat ze hier een papiercontainer noemen. En dit weekend was het elke dag feest! Want er was allemaal herrie in het dorp! We hoorde het zelfs helemaal in onze tuin. Elke avond gingen mijn mensen lopend naar die herrie! Weet nog steeds niet wat het was want ik mocht niet mee! Volgens de baas was het te druk en zouden ze op mijn pootjes gaan staan! Toen ze eindelijk thuiskwamen midden in de nacht kwamen ze elke keer thuis met een nieuwe knuffel!!! Dus ik heb ze vergeven dat ik niet mee mocht!

honden page profiel Pauline, Punk en CosmicPauline, Punk en Cosmic

honden foto van Pauline, Punk en Cosmic

Waaa, wij hebben ook een Ikea rat! Maar we vinden hem eigenlijk maar stom en doen er niks mee. 't Vrouwtje neemt hier nooit iets van niet-honden-speelgoed mee omdat ze zegt dat wij toch alles kapot maken. Bluh.

honden page profiel GriffyloverGriffylover

honden foto van Griffylover

Wat een leuk idee dat water in de tunnel! Ga ik in mijn oren knopen voor het geval ik nog weer eens in een Ikea geraak.

honden page profiel SandySandy

honden foto van Sandy

Ik heb van mijn mama ook 's een Ikea-ratje gekregen, ik heb eerst de tandjes eraf gehaald, dan heb ik z'n staart geamputeerd en daarna alle vier zijn pootjes, en toen alle vulling eruit was vond ik em nog even leuk! Maar op een keer heeft mama ratje in de vuilbak gegooid...Toen Indy bij ons kwam wonen kregen we allebei een nieuw ratje, maar nadat ik ze allebei geopereerd had zijn ze weer verdwenen...ik hoop dat mama gauw nog 's naar de Ikea gaat! 
Pootje van Pebbles!

honden foto van Cassy met Pepsi, Shana en Mandy

Oeh, Zo'n tunnel vind ik maar niks hoor!Mijn vrouwtje koopt elke keer een IKEA knuffel voor me. Laatste was zo'n rat. Hmm, best leuk, maar ooh, wat irri die staart. Dus is MrRat een operatie ondergaan aan mijn maniertje. Het leukste vind ik als mijn vrouwtje oude knuffels geeft (Zoals mijn 'kip' en 'beest'). Kipie is al 5 operatie ondergaan van vrouwtje, ik volg goed het vermorzel stappen plan hoor!De pootjes eraan naaien, de vulling erin zetten, de bek vullen enzo, Vrouwtje doet het allemaal (Nouja, Eigenlijk de papa van vrouwtje). Het leukste is de vulling eruit. Dan si ie beetje dood denk ik..Ook zo'n blauwe IKEA bal vind ik Toppie! :-)  Mijn 'nichtje' Shana die krijgt nooit zo'n ding. Vrouwtje en Oma van vrouwtje zeggen altijd dat ze hen toch stuk maakt. Zij krijgt zo die harde dingen, hoe noem je dat, Owh ,ja Botten. Bleeh, dat is echt niet lekker :(

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Heb jij ook zo'n baasje/vrouwtje? " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Naam teef
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^