blafband

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MarleenMarleen

honden foto van Marleen

Ik ben al een aantal keer verhuisd met mijn hond. En mijn ervaring is dat je het wat tijd moet gunnen. Ze moeten het eerst nog als hun huis gaan zien. Een week is echt nog te kort. Mijn hond blijft iig de eerste week nog wel onrustig omdat ze naar 'huis' wil.  Wat jij dan kunt doen is zorgen dat ze zich zo snel mogelijk veilig gaan voelen.   Ook vind ik dat mijn hond in het begin veel sterker reageert op prikkels van buiten. Ze blaft dan ook veel meer, omdat ze gewoon nog moet leren dat ook in het nieuwe huis niet iedereen zomaar binnen kan komen. Dus wanneer ze in de gang zitten zou ik zorgen dat ze niet naar buiten kunnen kijken, en een muziekje opzetten zodat ze niet iedere voorbijganger horen.  En ze voorlopig nog niet in de tuin laten als jij er niet bent.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "blafband" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel stefaniestefanie

honden foto van stefanie

Als ik erbij ben zijn ze eigenlijk helemaal niet onrustig.(Simba de eerste dagen wel maar dat is nu al veel beter)
Ze hebben zich hier al goed geamuseerd. :-)

Ik ben hier aan het twijfelen om ze eventueel toch in de living te laten,dan zal ik mijn zetel wel goed proberen afschermen..maar dan is het probleem ook wel dat ze altijd naar buiten kunnen kijken.Er moeten nog nieuwe rolluiken komen dus ik kan de raam nog niet afdekken.(en hier hangt alleen een gordijn waar ze kunnen doorkijken)

honden page profiel stefaniestefanie

honden foto van stefanie

Hier even een update.

Dinsdag is het super gegaan!!Ze zijn heel braaf geweest.
Kort na de middag kreeg ik een smsje van de buurvrouw dat ze hen nog niet had gehoord. :-) Ikke super blij natuurlijk!!
Ze hadden alleen wel geblaft als er iemand van de bovenburen in de gang was.

Maar dan!! Gisterenavond moest ik naar een feestje en het was een beetje uit de hand gelopen en ik was pas om 3u vannacht terug thuis.We waren net onderweg naar huis toen ik berichtje kreeg van de buurvrouw: hondjes waren al een hele tijd aan het blaffen. O-)

Vanmiddag kreeg ik een mailtje van mijn bovenbuurman waarin stond dat hij (en nog andere mensen in de buurt) het gedrag van de honden héél storend vind.(hebben heel de tijd zitten blaffen)Er had vannacht blijkbaar iemand aan de overkant van de straat al door zijn raam staan roepen dat ze moesten zwijgen.En mensen die achter de hoek wonen hadden ook al gereclameerd bij mijn bovenbuurman. :'(

Ik ben hier echt van geschrokken,ik weet gewoon niet wat doen.Ik kan moeilijk altijd gaan thuis blijven voor hen.
Ik heb nu al wel iemand gevonden waar ze af en toe naartoe mogen als ik s'avonds nog weg moet,maar maandag moet ik terug gaan werken en dan zitten ze alle dagen alleen.

honden page profiel AlphaOmegaAlphaOmega

honden foto van AlphaOmega


Lachen met jouw hoor! je moet gewoon je verantwoording nemen en zorgen dat je op tijd thuis bent. Niet denken gaat 2 dagen goed en dan kan ik wel de hort op. Als je die verantwoording en tijd niet neemt moet je geen honden nemen. Ze hebben na die verhuizing de tijd nodig om aan hun plek te wennen. Jij moet zorgen dat jouw honden geen overlast kunnen bezorgen aan andere mensen. Dus neem je verantwoording en zorg voor ze.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "blafband" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Loopse teef en gecastreerde reu?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^