Is dit dan het teken van ..... geloof van wel nu Tuurtje

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :)

honden foto van Jeanine :)

Ja hij is idd in die goeie 6 mnd echt oud geworden en ben aan ene kant blij dat jullie dit ook zien zodat ik eh ... het juist zie en voel en ervaar. 

Je twijfelt dan gewoon weer aan je maar wat ik al zei het valt niet zo op als je er dagelijks mee in de weer bent maar bij het zien van die foto's van jan. toen nanook hier net was. Het leek ook of hij weer even opbloeide maar nu kan hij ook niet veel meer van haar hebben. Ze zoekt hem nu ook minder vaak op maar soms wilt ze nog even bij hem zijn even bij eigen ras zeg maar. 

Ik heb er nu op dit moment vrede mee, bij het lezen van berichtjes hier en zien van foto's wel een lach en vele traantjes maar dat hoort ook zo dat is juist mooi.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Is dit dan het teken van ..... geloof van wel nu Tuurtje " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel SylviaSylvia 3 doggies

honden foto van Sylvia

ik kan je alleen maar heel veel sterkte toewensen de komende tijd,en genieten van de tijd die jullie nog samen mogen zijn,

honden page profiel Eurasier jongenEurasier jongen 3 doggies

honden foto van Eurasier jongen

Zeker mooie foto's Jeanine,
En ik krijg ook geen notificaties betreffende jouw topic. 
Raar.
Maar ik loop je gewoon na op mijn forum nu ik het weet.


Twijfelen is zo te merken aan de reacties te zien helaas niet nodig, als het al had gehoeven. 
Maar dat je er zelf vrede mee hebt is het aller belangrijkste. 
Fijn hoor dat je ook de leuke herinneringen met ons deelt. En ja dat er traantjes vloeien, pfff zou raar zijn als het niet zo was.
Het is ook zo moeilijk iedere keer weer.
En foto's kijken van Tuur terwijl je weet dat hij niet meer zolang bij je zal zijn. Heel moeilijk, maar als het helpt vooral doen.

Nogmaals sterkte .

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :)

honden foto van Jeanine :)

Geen notificaties krijgen zal mss met nieuwe lay out te maken kunnen hebben. 

Maar het eten gaat af en aan. Dacht ik van hè hè hij eet weer maar vanmorgen was het met lange tanden en dat beetje wat hij gegeten had kwam er buiten weer uit. Straks maar weer even kijken of hij zijn banaantje wilt want dat vond hij tot gisteren nog wel lekker. 

Nog even 2 foto's uit de oude doos van 10 - 6 - 2011
 


Gisteren met man nog over gehad raar idee dat je weet dat .... ook met bakjes eten maken zoiets van .... goh ... straks bakje minder. Druk die gedachten eigenlijk nu weg, weer beetje kop in het zand. Weet het wel maar wil die gedachten nu niet de overhand laten krijgen dat komt later wel. Gelukkig ben ik goed in het wegstoppen van bepaalde gevoelens ;-)

honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers 3 doggies

honden foto van Patricia & de Musketiers

gelukkig is Tuur er nog! Betekend dat het lichtje nog niet helemaal uit is, en hij toch iets opgekrabbelt is! Het is nooit makkelijk, en je kan het weg stoppen, maar je kan er juist ook over bezig gaan, zodat het als het lichtje wel uit gaat, het minder zwaar valt.

honden page profiel Eurasier jongenEurasier jongen 3 doggies

honden foto van Eurasier jongen

Mooie foto's weer Jeanine.
Ik hoop dat het vandaag een beetje is gegaan met jullie.
Denk aan jullie.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Jeanine, je kop in het zand steken, welnee meis dat doe je niet, je wilt toch nog dat Tuur lekker bij je is, geniet nog van hem. en schuif het voor je uit tot het zover is.

het zal nimmer makkelijk zijn, loslaten wil niemand toch.

een gezegde..

Hou de zon vast,
Lasso de maan,
Zodat je nimmer zal treuren.

als dat kon Jeanine......

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :)

honden foto van Jeanine :)

Vanavond heeft hij gelukkig wel weer gegeten en het ook binnen gehouden en na de wandeling van de anderen nog een lekker bakkie pap dat vind hij zo heerlijk en nu ook weer likte hij zowat de bodem uit de bak dus ga hem daar nog lekker mee verwennen :-) 

Nee mijn kop steek ik zeker niet meer in het zand. Stiekem denk ik soms nog van och het valt toch nog wel mee maar nee .... het is goed zo. We knuffelen nog lekker. Wilde hem eigenlijk nog mooi maken maar ik laat hem maar zoals hij is fijner is het om nog bij hem te zijn lekkere massage te geven. 

Onderstaande foto is niet heel scherp maar is van periode Luxemburg en daar ook weer zulke fijne en mooie herinneringen aan, heb er zo graag gewoond. Konden daar heerlijk wandelen zo vrij als een vogeltje, beneden bij ons was een meertje en daar ook heel wat uurtjes in doorgebracht hoop dat ik die foto's nog ergens terug kan vinden. 

honden page profiel DoberkikiDoberkiki 3 doggies

honden foto van Doberkiki

Wat een stoere Tuur....
altijd een sterke hond geweest zo te zien, en dat maakt het extra moeilijk...

honden page profiel s@nt@s@nt@ 3 doggies

honden foto van s@nt@

Jeanine, ik geniet van de mooie foto's.
Hoe gaat het nu met je?
High five van Santa, hij weet hoe lief je bent ;-)

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :)

honden foto van Jeanine :)

@ Santa 

wel .. bij het lezen van je berichtje weer even een traantje maar dat geeft niet. Maar het gaat op zich nog wel denk dat het volgend weekend anders gaat zijn. 

Was wel mooi om hem weer zo te zien genieten van zijn papje dus dat ga ik gewoon lekker verder doen. En de rest blokkeer ik voorlopig nog even. 

High fiveje terug

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

" Het is echt verd*md moeilijk om voor God te spelen, maar geloof mij, je weet van jou eigen lieverd wanneer het moment is gekomen, je ziet aan alles en zeker aan de blik.
"

Wat heeft Rita het mooi verwoord... Voor Cosmo... : Het ene moment nog de moeite waard om hem te laten opereren aan slechte tanden en zich zo weer beter te voelen... Niet veel later, tijd om in te slapen...


Jeanine, ik lees dit nu pas. Je zit echt in een moeilijke periode zo met die gevoelens van "is het tijd" of "nog niet"... of "hoog tijd"... ?

Jullie houden van Tuur en je wil het beste voor hem. Je zult echt wel aanvoelen wanneer het tijd is om hem te laten gaan. Gelukkig zijn er geen wetten van "nu moet je" of wetten van "je mag het nooit doen"...

Die keuze maakt het ons niet makkelijker, maar ik ben er zeker van dat als je kiest voor je hond je er nooit ver naast zult zijn. Tuur zal geen lange tijd ongelukkig zijn of afzien... Tuur zal niet te vlug ingeslapen worden.

Je maakt je nu over heel veel ongerust. Ik hoop dat je meer vertrouwen krijgt in wat je voelt en wat je denkt en zo ook goed kunt slapen en genieten als je Tuur knuffelt of een massage geeft.

Misschien zul je in de nabije toekomst in spoed de DA moeten laten komen omdat Tuur erg verslechtert op korte tijd... Misschien zul je aanvoelen dat wachten niets toevoegt. En wat er dan gebeurt is wat moet gebeuren... wat het beste is. Maar tot die dag is het goed dat Tuur er is.

Heel veel sterkte en bij alles wat je doet een "goed" gevoel gewenst. Verdriet zul je hoe dan ook hebben. Maar dat kan niet anders... Je houdt van Tuur en hij van jou.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

wow... Jeanine, je hebt daar gewoond ? wat een vrijheid daar, Tuur zie ik lopen op de vlakte daar. :-D

geniet van Tuur zolang het nog kan, en wat die pap betreft ? als die dat zo graag lust, lekker geven. :-D

honden page profiel Wakkere huskyWakkere husky 3 doggies

honden foto van Wakkere husky

Prachtige plaatjes van een mooie en geliefde hond. Hij heeft een goed leven bij jullie gehad en heerlijk he, dat nu nog even kunnen verwennen. Chenak's laatste dagen at hij pizza en vanille-ijs, zoals ik hem ooit had beloofd.

*knuf*

Mireille

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :)

honden foto van Jeanine :)

Kijk Willemijn zo mooi was het daar dus je kunt je voorstellen hoe ik daar met de honden genoten heb :-) 





Hij heeft vanmorgen gelukkig weer goed gegeten maar dat is dan ook wel het enige.

honden page profiel DorrieDorrie 3 doggies

honden foto van Dorrie

Ik zie dit topic nu pas voorbij komen.
Ik wil je veel sterkte wensen.
Het is zo moeilijk als de tijd eraan komt.
Je ziet het in hun ogen, wanneer ze op zijn. Dat maakt het niet minder erg, maar aan jouw prachtige foto's te zien heeft hij een waanzinnig leven gehad en dat zijn de mooie herinneringen, als je hem straks moet laten gaan.

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :)

honden foto van Jeanine :)

Wij hebben idd heerlijk op verschillende plekken mogen wonen. Hier in Lubbeek huurhuis zou ook maar voor 3 jaar zijn want was wel beetje ... hihi. 
Maar bon van Elst naar hier en gingen dus ietjes groter wonen ;-) dus kon er ook een grote hond erbij komen. Gingen voor een newf pup maar kwamen met 11 mnd oude Tuur thuis dit was zijn 1 huis ( je ) 


Geweldig stuk bos erbij met fazanten waar hij tig keer achterna ging en niet terug komen, dan had hij echt mega bananen in zijn oren hoe vaak ik niet met mijn jeepje door bos gereden ben om hem te zoeken .... af en toe vervloekt maar zijn toch ook weer mooie herinneringen :-) 

En jawel ik sta er zowaar ook op maar ja wie ben ik :P Maar hier heel wat leuke feesten gehad en wederom ook hier zo vrij als vogeltje je kon en gewoon helemaal ... rond lopen :-) 

honden page profiel Eurasier jongenEurasier jongen 3 doggies

honden foto van Eurasier jongen

Luxemburg heerlijke plek om te zijn.
Ook wij hebben daar heel fijne herinneringen aan.wederom mooie foto's. 
Haha een pup van 11 maanden, dat was dus niet helemaal gelukt.
Maar voor Tuur en jullie mooi uitgepakt.
Ooit gingen wij naar het asiel, voor een hond zo groot als een tekkel. Want er kwam nog een grote hond.
Ook mislukt haha, een stuk groter ging er mee, maar nooit spijt gehad en de hele grote kwam toch ook.
Mooie herinneringen Jeanine. Haalt erbij dus ook gelijk een paar naar boven.

honden page profiel N & dogs N & dogs 3 doggies

honden foto van N & dogs

Wauw, wat heb jij op een prachtige plek gewoond! Hele mooie herinneringen, dat is wel erg fijn.

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :)

honden foto van Jeanine :)

Vanmorgen wel weer goed gegeten en is erin gebleven gisteravond moest hij wel weer overgeven. Maar tijdens het eten stond hij gewoon tegelijk binnen te plassen wellicht was het naar buiten gaan al teveel voor hem ... weet het niet.   
de ingezoomde foto was niet scherp maar hier nog 1 van de weinige momenten dat hij bij je zit. 


Meestal ligt hij dus gewoon op de grond 

honden page profiel Eurasier jongenEurasier jongen 3 doggies

honden foto van Eurasier jongen

Ach arme jullie. Moet je de sloeber nu zien kijken. Nu kan een newf behoorlijk zielig kijken normaal al maar zo liggend over zijn neus heen kijkend helemaal.
Het valt niet mee allemaal.

honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers 3 doggies

honden foto van Patricia & de Musketiers

hij kijkt echt wel heel zielig!

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :)

honden foto van Jeanine :)

ja dat doet ie ook en soms gevoel dat ogen niet helemaal recht staan dat er 1 afwijkt naar een kant toe. 

Soms denk ik .... moeten we wachten tot maandag. ik kijk even aan hoe het gaat met het plassen want gisteren heeft hij liggend zijn urine laten lopen. Mss hebben wij zijn geblaf niet gehoord ivm visite of mss heeft hij weer een kleine tia gehad. 

En zijn overgeven ook aankijken anders denk ik dat ik het mss eerder moet doen. Man wat blijft het toch moeilijk.

honden page profiel Zita (Sep)Zita (Sep)

honden foto van Zita (Sep)

Sterkte met alles Jeanine!!

honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers 3 doggies

honden foto van Patricia & de Musketiers

ja het blijft moeilijk. Maar op de foto valt me ook op dat zijn kaarsje beetje uit is. Het lichtje brand niet meer in zijn ogen.

honden page profiel Eurasier jongenEurasier jongen 3 doggies

honden foto van Eurasier jongen

Makkelijk zal het ook nooit worden helaas, je kan er hoogstens meer vrede mee krijgen als je ziet dat het genoeg is en je hond kan helpen. Maar vandaag, gisteren of volgend jaar het is gewoon , lelijk woord ......
Zeker ook omdat het er naar uit ziet dat jullie zelf de beslissing moeten nemen, omdat Tuur door blijft gaan en niet verbeterd.
Ik hoop dat je er vrede mee kunt krijgen en dat ik je sterkte wens dat wist je al.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Jeanine, denk aan je.... Tuur is er nog, hoop dat tie het niet beseft, en dat tie nog een paar heerlijke dagen bij je zal hebben, knuffel die Tuur maar veel.

de dagen tellen, geniet nog van die grote beer, en treurig ? nee vind van niet, maar nou heb ik zelf een newfy, dus zie ik geen treurige beer, wel een van, laat me maar lekker liggen, ze zijn van nature al zo. :-D

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :)

honden foto van Jeanine :)

Dat we hem moeten laten gaan heb ik vrede mee vraag is .... wachten tot maandag tot eigen DA of een vreemde. 

En newfs kunnen zeer treurig kijken maar zie wel regelmatig een andere blik van hem vooral als ie bij me komt zijn kop zo tussen de benen steekt. Zijn ogen zijn idd dof  

Valt me ook op dat hij nu vaker even aan kontjes van de andere honden snuffelt en even alles opnieuw ruikt zo van ... hé wie ben jij en dan oja

honden page profiel DoberkikiDoberkiki 3 doggies

honden foto van Doberkiki

Als het enigzins mogelijk is, zou ik wachten op je eigen da.

Is net wat vertrouwder, en daar heb je dan echt behoefte aan...die kent de familie....

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :)

honden foto van Jeanine :)

Het liefst wacht ik ook op eigen DA. Vanmorgen weer liggend geplast maar wellicht heb ik hem dus weer niet gehoord maar zijn eten wilde hij niet. 

En wat doet die gek nu zonet gaat hij eerst in een mandje liggen in huiskamer komt daar zelf uit om zijn papje te eten en daar likt hij nog steeds de bodem er zowat bij uit :-) 
En vervolgens gaat hij op zijn favoriete plekje op de bank liggen en er zelf in gegaan. Dit is ook het plekje om ... zou hij nu zelf??


hier staat zijn linkeroog weer raar naar voor ons rechts. 

en zo ligt hij nu de hele dag nu dan op bank maar normaal op de grond 

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Is dit dan het teken van ..... geloof van wel nu Tuurtje " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 4 van 6 12 3 45 6
Volgende forumvraag: kennelhoest??
^