Mijn puppy slaapt 's nachts niet!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

sam (Gast)

Hallo. we hebben ook een pup van 8 weken, ze slaapt nog steeds in een open bench en meld zich 's nachts wel voor een plasje. We hebben de deur al af en toe dicht gedaan maar dat vind ze niet leuk, ze ziet de bench nog niet als een veilig plekje want ze gaat net zo graag ergens anders liggen. We moeten dus nog even geduld hebben voordat ze zindelijk is, ik ga haar niet in een dichte bench doen voordat ze aangeeft dat ze er geen probleem mee heeft. Dan maar een paar weekjes 's nachts eruit. Onze vorige hond is ook zindelijk geworden zonder bench.Het moet dus niet!!!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Mijn puppy slaapt 's nachts niet!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Fam. van EFam. van E

honden foto van Fam. van E

Herkenbaar allemaal... :'(
Onze pup is 12wk oud en (nog) niet echt benchzindelijk.
Onze zoon van 4jr is 's nachts ook nog niet zindelijk en deze twee :-D behandelen we dus precies hetzelfde.
Om de beurt gaan mn man en ik er 's nachts uit. Om de hond even buiten te zetten of onze zoon even uit bed te halen voor de wc. Alleen de tijden zijn niet gelijk. De hond vaak rond 3.00uur, onze zoon vaak rond 1.00uur.
Maar ja, altijd poep en plas in de bench of een zoon met luier om... neeee. Dus volhouden maar!
Daarnaast hebben we nog 2 peuters (3 en bijna 2jr), die ook nog regelmatig wakker zijn (één die nu ong de hele nacht ligt de hoesten/spugen).
Heerlijke nachten dus!! Bovendien nog 13wk zwanger..
Momenteel een weekje in de ziektewet :'( Ik trek het even niet meer.
Maar dat ligt niet alleen aan de pup! Al jaren gaan wij voor onze kinderen 1 of 2x uit. Nog nooit last van gehad (zelfs in combinatie met werken niet).
Maar nu is het even te veel :'(
Volhouden dus!! Wat zijn een paar weken gebroken nachtjes? Goede oefening als er straks (zieke) kinderen zijn! :-)

honden page profiel astridastrid

honden foto van astrid

hi mandy echt super bedankt ik zal nu een topic proberen aan te maken...

ook deze tips zal ik uit printen en in de honden map doen

anoniem (Gast)

hoi misschien voelt je puppy zich niet zo lekker of wilt ie gewoon aandacht maar straf hem er niet voor het is normaal de pup moet gewoon nog even wennen aan zijn nieuwe huis ;-) groetjes en veel suc6 met je pup ;-)

Jerney (Gast)

Hoi allemaal,

Ik heb is even alle verhaaltjes en tips doorgelezen, en al een beetje een idee wat te doen, met de pup. Ik krijg, deze maandag een puppy in huis, een kleine Jack russel van 6,5 week. (Ja, dit is inderdaad ietsjes aan de vroege kant, maar de moederhond bemoeit zich totaal niet meer, met de puppies in het nest.) Nu zit ik dus gespannen te wachten, op de komst van deze pup. Maar wat vinden jullie het beste, beneden in zijn mandje laten slapen, of gewoon een doos naast ons bed neerzetten, en hem daar de eerste paar weken in laten slapen? zodat hij toch altijd weet, dat ik in de buurt ben. Ik hoor het graag!

Groetjes.

honden page profiel DorienDorien

honden foto van Dorien

toch is het wel erg vroeg, je pup moet nog vanalles leren door te spelen met nestgenoten!!

Doe je dit niet is de kans op gedragsproblemen vele malen groter... :'(

Wees dus verstandig en wacht tot 8 weken

honden page profiel You know whoYou know who

honden foto van You know who

Beste Lieke,
Wij hebben sinds 1e kerstdag ook een pup maar dat is inderdaad nog een babytje en die kan nog geen nachten droogblijven en zelfs van me mensenzoontje kan ik dat niet verwachten en die is 17 maanden.
Een pup is geen volwassen hond.
heb je je van te voren ingelezen?

Groetjes Natasja

honden page profiel debbiedebbie

honden foto van debbie

hoi

ik heb ook een puppie die word rond 20 al moe en slaap dan waar die staat, best grappig dan :-)
ze is smorgen's wakker rond 6uur (alle dan laat ze haar horen)
ik heb om kwart na 7 mijn bus dus zo erg is het nie :-D
alleen nu in de vakantie wel.
maar ik ga dan na buiten zet haar terug en ga verder slapen.

psik ben 20

honden page profiel You know whoYou know who

honden foto van You know who

Sorry dat ik zo antwoorde maar schrok een beetje O-)
mijn meissie is nu 7 weken en 4 dagen oud maar die is ook nog niet super zindelijk de eerste drie dagen een enkel ongelukje overdags en snachts meerdere omdat ik haar niet goed hoor :'( als ik slaap slaap ik helaas te vast :'( heb ik nu ook af en toe bij me zoontje.
Maar Maya wou ook graag bij Django slapen en das ook nog eens beneden maar goed we doen er niet moeilijk over ik doe sochtends me zoontje in de box en ruim eerst alle uitwerpselen op en dweil de plekjes dan ook dan maak ik een flessie voor me lieve zoontje en dan geef ik me woeffies te eten en neem ik koffie om wakker te worden.
Ik ben 23 jaar trouwens :-D
vandaag wou mevrouw niet buiten plassen en poepen want het was blijkbaar te koud en dat voor een husky elke keer deed ik haar naar buiten en elke keer deed ze het daarna binnen :'( toen zakte de moed ook even in me schoenen maar ik zet gewoon door en de aanhouder wint!!!:-D

ik kan je als advies meegeven wees de aanhouder.


Groetjes Natasja

honden foto van **The more I know about people, the more I love dogs**

Als je pup snachts huilt doe hem gewoon maar uitlaten... Idd het is vermoeiend, MAAR je wou een hond... Dan er ook voor zorgen als hij groter word gaat dit ook wel weer voorbij dus moet je nu maar doorzetten..

honden page profiel debbiedebbie

honden foto van debbie

jha daar ken ik alles van noa jankte buite eerst en dan ging ik na binne. even later hat ze haar behoefte dan binnen gedaan. nu zet ik door en blijf ik even buite als die jangt en dan doet ze haar behoefte toch buite ze teste je echt uit :-D

honden page profiel    Ilja & ***Sterre** Ilja & ***Sterre**

honden foto van    Ilja & ***Sterre**

Hoi Debbie,

Beloon je hondje met een klein kaasje als hij buitenplast/poept..

Leer je pupje in een benchje slapen..
Eén uur wakker is 2 tot 2 en een half uur minstens slapen..

Dan kan je de bench naast je bed zetten s'nachts ..
Laat je pupje zo laat mogelijk uit en weer zo vroeg mogeijk..
Dan blijft de bench schoon..
Als de bench naast je bed staat zal je zien dat ze 's nachts waarschijnlijk doorslaapt..
Pupjes kunnen nog niet alleen zijn..

Geef je hondje 's avonds een klein maaltijd..

Als je versvlees gaat geven dan zal ze ook nog eens eerder zindelijk zijn omdat er van brokken voedig altijd ega veel onlasting komt
Eerder zindelijk vn plas omdat versvlees de normale benodigde hoeveelheid vocht bevat inplaats dat de hond er extra veel van drinkt..

Succes, lieve groet, Ilja

honden page profiel debbiedebbie

honden foto van debbie

jha ik beloon haar, en ze is overdag al zindelijk :-D alleen smorgens is er soms een ongelukje als ik mijn schoenen nie vroeg genoeg mijn schoenen aan heb. ma nu als het weekent is slaapt die ook wel door tot 9uur morge is de benche er O-)

Lugo (Gast)

Dit vind ik zelf een beetje grappig over mij puppy dan
als die druk is of zo en niet echt wilt luisteren. doe ik dan bach muziek op xD dan begint hij rustig te worden en uit eindelijk slaapt ie als een roos. :-)

honden page profiel NatasjaNatasja

honden foto van Natasja

In het begin is het logisch dat een pup s nachts naar buiten moet.Als je dat vantevoren had ingelezen had je dat geweten.De pup is net bij zijn vader/moeder/broertjes en zusjes weg.
Die mist hij natuurlijk.En als hij gaat piepen zeker niet naar hem toe gaan.Wacht dan even tot hij stil is,Als hij piept en je gaat naar hem toe krijgt hij het door.Succes

sandra (Gast)

Van dat soort botte opmerkingen word een vragensteller ook niet wijzer vind ik dan. Ik vind het heel goed dat zij er iets aan doen en ergens vragen gaan stellen. Iemand die erg is vermoeid geworden is op den duur ook eventjes er af. Wee blij dat hun op zoek gaan naar andwoorden, dat zegt toch dat zij het goed willen doen. Het is waar dat te weinig word gedacht aan het minder leuke aan opvoeden van ja alles wat opgevoed moet worden.

goed zo dat jullie vragen ergens stellen en er zo wat aan willen doen :-)

honden page profiel ........

honden foto van ....

Helemaal mùet je eens Sjaak. Misschien was ze niet 100% voorbereid op de pup. Maar het feit dat je met een probleem zit en raad vraagt om aan anderen om de zaken recht te trekken, is prima. Ik heb mezelf volledig verdiept alvorens een hond te kopen en heb er ondertussen na al die jaren al twee. En nog haal ik dagelijks dozijnen tips en truks uit dit forum en dagelijks leer ik bij.

Ze bewijst dat ze er wél mee bezig is. Spijtig zulke reactie, op de duur durf je niets meer te vragen!!!

Danny (Gast)

Goedemorgen,
Wij hebben sinds kort ook een pup, een kleine jack russell met de naam Bo
Hier hebben wij zeer veel plezier van, Bo is nu 11 weken en doet dit ook iedere nacht. Daar kies je natuurlijk voor. Nu is alleen de vraag of ik de vraag of.ik met.hem al naar buiten kan in plaats van de tuin, omdat hij eind september pas zijn 2e spuit krijgt?


Groetjes. Danny

honden page profiel KarinKarin

honden foto van Karin

Hoi allemaal,

Ik wil ook graag jullie ervaringen horen. Ben wel geschrokken van sommige reacties: de een is behulpzaam, de ander geirriteerd. Niemand weet v.t.v wat voor pup hij krijgt. Ik heb zelf van thuis uit al heel wat puppies leren kennen en iedereen was anders. Nu heb ik boomer pup van 8 weken vanaf 7 sept. Hij piept/jankt/blaft de hele nacht door. Hij heeft 3 nachten opgesloten gezeten in een bench en nu 2 nachten in een ruimte verbleven waar de bench staat maar dan met het deurtje open. Toch is hij van de hele nacht maar 10 min. stil. Heb op diverse sites gekeken maar de 1 adviseert mee naar boven en de ander raad het weer af, de 1 zegt niet naar beneden en de ander zegt juist weer van wel. Mijn pup is niet 2 x aan het piepen maar constant dus moeilijk in te schatten. Ik wil alleen het beste voor mijn pup en denk dat hij gewoon heel veel moeite heeft met alleen zijn. Zou graag jullie ervaringen willen delen. Groetjes, Karin

honden page profiel gunnetjegunnetje

honden foto van gunnetje

Wat zijn sommige reakties weer mega overdreven. Ten eerst is het GEEN KIND maar een DIER... En tuurlijk moet je goed zijn met dieren maar er is wel een grens... Ook een baby moet soms even zichzelf vermaken en kan je niet bij elk piepje, huiltje oppakken dus waarom zou je dat met de hond wel doen.

Waarschijnlijk word jullie pup gewoon om 4 uur wakker en wilt hij aandacht. HELAAS... 4 uur is geen tijd en zult ie moeten leren dat ie gewoon nog even moet gaan slapen. Nu vind ik het wel zo dat de kans bestaat dat ie doordat ie wakker is geworden dat ie moet plassen en die gelegenheid moet ie wel kunnen krijgen. Wij hebben soort kattenbak staan waar onze pup in kan plassen op hoognodige momenten en dat doet ie ook (onze pup is inmiddels 11 wkn).

Verder zou ik inderdaad rond 6 uur opstaan en dit rustig uitbouwen tot een schappelijke tijd voor jullie. Onze pup gaat om 22 uur nog naar buiten en dan rond half 6.
Maar ik denk echt dat de pup moet leren wat langer te slapen en dus zou ik hem hoe moeilijk soms ook hem gewoon laten piepen.

Yvonne (Gast)

@Karin
Wij hebben precies hetzelfde gehad, onze pup (ook een boomer) is nu ruim 12 weken en slaapt de hele nacht benenden in de bench.
De eerste 2 nachten hadden wij de bench in de slaapkamer en heeft ze constant gepiept, de hele nacht door. De derde nacht in de keuken met bench met deurtje open zodat ze meer ruimte had, weer de hele nacht gepiept. We merkte dat ze overdag hierdoor ook moe was en wij ook. Toen hebben we haar los in de slaapkamer gedaan met onze deur dicht en dat ging goed. Overdag ben ik heel veel met de bech gaan oefenen.Na 3 dagen ben ik beneden naast de bench gaan slapen met deurtje dicht een beetje rustig tegen haar praten en ze ging slapen. Steeds ben ik een stukje verder weggegaan en na ongeveer 5 nachten lag ik weer ik mijn eigen bed. En nu kan ze van 22.30 tot 7.00 uur in de bench, helemaal droog en zonder piepen.
Sommige mensen verklaarde me voor gek, maar het gaat nu wel heel goed

honden page profiel KarinKarin

honden foto van Karin

@Yvonne
Bedankt voor je ervaring. We hebben hem afgelopen nacht bij ons op de kamer genomen in de bench met het deurtje dicht en hij heeft geslapen van 21.00-6.30 uur. Geen enkel geluid gehoord! We hebben hem gisteravond wel niet meer laten slapen dus hebben het kunnen rekken tot 21.00 uur. Hij heeft ook niks in de bench gedaan en toen ik hem vanmorgen meteen buiten zette plaste en poepte hij. Voorbeeldig toch :-) . Maar we juichen maar niet te hard, het was de 1e keer. Vanavond gaan we het weer zo doen en dan gaan we de bench langzaam verschuiven richting beneden. Zoals ik al eerder zei: niet elke pup is hetzelfde en mocht dit toch geen succes zijn dan heb ik jouw optie nog. Veel plezier met jullie Boomer!

Nathalie (Gast)

Hallo allemaal had even dit geraadpleegd omdat ik ook advies zocht hoe ik mijn pup train om snachts door te leten slapen?
Meer omdat de 1 zegt van zet hem in de schuur gooi er een doek overheen en laat hem maar janken?
Op een gegeven moment houden ze er wel mee op!!!
En bevuilen ze daardoor hun benz of wat dan ook dan leren ze wel dat dat vies is.
Maar als ik zo hier even lees is wat ik al dacht waar het is net als bij een baby die moet ook leren...
Wij hebben sinds zaterdag ons lieve kleine mannetje chihuaha tyson en die wordt om de twee uur wakker...
Natuurlijk ben ik ook moe maar in het vooruitzicht dat ook dit een keer ophoud heb ik het er zeker voor over.
Alleen wist ik me even geen raad die zegt dit en die dat je kent het wel.
Nu ik zon beetje de bevsetiging heb dat een ieder met een pup dit mee maakt weet ik en geloof ik dat het een keer ophoud en dat ik er goed aan doe hem eruit te halen plasje/poepje hup terug in de benz.
Een ander zegt dan nee dan verziek je hem en leert hij dat nooit af!!!Fijn dat dit bestaat en dat ik er weer in geloof handige tips want het is voor mij ook mij eerste pup maar brengt zoveel liefde met zich mee dat ik het ook met alle liefde doe desondanks 5 kids....
En dit dus onze zesde hahaha!!!
Morgen meteen naar de winkel voor een wekker goeie tip
Nou hardstikke bedankt heb hier veel aan en weet waar ik in het vervolg om raad ga vragen.
Dikke kus van mij en tyson op naar de vlg slapenloze nacht....met hoop in de toekomst O-)

janneke (Gast)

hallo,

wij hebben sinds kleine 2 weken een pup. de eerste 2 nachten geen enkel probleem bensch op de slaapkamer en om 22.00 uitgelaten en rond 04.00 weer ging prima.
maar nu doet ze al de hele week zodra je haar id bensch zet begint ze ontzettend te piepen en te blaffen en ik zeg gelijk ze heeft voor haar leeftijd een flinke mond (hahahah) wil je niet geloven.
verder knaagt ze ad meubels wat je ook zegt of doet als stoel 1 niet mag dan ga ik gewoon naar de volgende enz.

wat doe ik hier mee?
uiteraard is een pup en die vragen ook aandacht enz maar ondanks dat wil ik wel graag beetje kunnen slapen. scheeld ik hoef er niet vroeg uit elke dag dus ik zorg voor der ook s,nachts maar mn man wel elke morgen.
zodra je der op bed legt slaapt ze zo maar leg je haar terug dan begint ze weer gr janneke

honden page profiel KarinKarin

honden foto van Karin

@Janneke

Volgens mij hebben jullie een pientere pup :-) . Heb je op internet al eens gelezen over benchtraining? Daar zou ik mee beginnen. Hoe je je pup overdag aan de bench kunt laten wennen. Ik zou in ieder geval niet meteen toegeven, want je pup heeft het 2 nachten goed gedaan. Wat het knagen betreft: zorg voor afleiding d.m.v. een kauwstokje.. probeer haar dat iedere keer te geven zodra ze aan de meubels begint te knagen. Mijn pup vond het heerlijk als ik hem over zijn tandvlees/tandjes wreef met mijn vinger. Het zijn tips en natuurlijk geld niet voor iedere pup hetzelfde, maar hopelijk heb je er iets aan ;-) . Succes, Karin

honden page profiel jannekejanneke

honden foto van janneke

ha karin,

ze heeft genoeg speelgoed enz echt geen klagen. maar dat is nog geen 5 min en dan schiet ze weer onder de bank of stoel. ja ze heeft 2 nachten idd goed geslapen maar nu ist echt helemaal mis en waarom? geen enkel idee bench training ben ik al mee bezig maar overdag gaat wel alleen als ze slapen moet dan juist niet. weet niet goed wat ik hier mee moet doen want ze heelf echt een ontzettende volume knop na 10 min blaffen fluiten je oren echt.

overdag vind ik dat niet zo heel erg maar snachts wel ook ivm met de buren al weten ze het wel hoor

wie heeft er nog meer een goede tip?

gr janneke

honden page profiel KarinKarin

honden foto van Karin

Hoi Janneke,

Is je pup ook heel moe als jullie gaan slapen? Wij hebben dat in het begin nl. gehad dat onze pup al wat uurtjes geslapen had als wij naar bed gingen, dus die ging ook meteen aan boord. Toen hebben we gezorgd dat die echt niet kon gaan slapen zodat hij heel moe was en dat heeft bij ons ook heel goed geholpen. Het is gewoon onprettig als de pup zo hard blaft en je houd natuurlijk rekening met de buren. Ik hoop echt dat iemand anders je de "gouden" tip kan geven :-D .

Gr, Karin

honden page profiel jannekejanneke

honden foto van janneke

nee ze is idd klaar wakker maar is idd een optie meestal slaapt ze wel poosje en als je haar dan in de bensch legt slaapt ze verder maar doe dan niet de lamp uit want dan ist mis

honden page profiel jannekejanneke

honden foto van janneke

vannacht beide dames id mand op slaapkamer gezet gelijk naast bed, ze heeft 3 uurtjes geslapen terwijl ze erg moe was om 01.30 was ze klaar wakker en kreeg ik haar niet meer in slaap. mn man koos op een gegeven moment de makkelijke weg van dan maar op bed dan slaapt ze heel de nacht verder door. is uiteraard niet de bedoeling maar heb geen idee hoe ik dit kan doen. we hebben gezorgt dat ze flink moe was en ze sliep id mand ook zo maar nadat ze wakker was even een plasje gedaan buiten en hup de mand weer in en dan ist mis

wie heeft de gouden tip?


Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Mijn puppy slaapt 's nachts niet!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 4 van 4 12 3 4
Volgende forumvraag: Hoe zie je een oorontsteking?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^