heeft jouw hond wel eens iets gesloopt waar je echt van baalde?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Annemarie Illsley met Pip en Bob

" erg....bamse is geen perfecte hond, maar echt nimmer wat gesloopt. wel eens met reclame kranten door het huis gesleept, maar dat was het toch echt. :-D

toch een perfecte hond ? :-D :-D "


Ha Willemijn,

Met zo'n baasje verwacht ik niet dat er gesloopg wordt xx

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "heeft jouw hond wel eens iets gesloopt waar je echt van baalde?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Love is a four-legged wordLove is a four-legged word

honden foto van Love is a four-legged word

Heel eerlijk, mijn brave hendriken hebben nog nooit iets gesloopt. ;-)

honden page profiel Liesbeth, Diva &JaimyLiesbeth, Diva &Jaimy

honden foto van Liesbeth, Diva &Jaimy

" Ja,ik was thuis bezig met mijn werkstuk voor school. En er was zon beordeelings blad en mijn docent zei nog : Dit mag je niet kwijtraken want je krijgt geen nieuwe . ik daar dus buiten mee bezig en ik moest ff iets pakken en toen waaide het er af. Ik kom terug en wat zie ik in duizende stukjes op de grond liggen? mijn beoordelings blad.
haha nu kan ik er om lachen maar toen had ik echt een probleem
"


Zo iets had ik laatst met een best wel belangrijk schrift, deze hadden we ook van de docent gekregen. En of het nou puur toeval is of met opzet, er was over het schrift heen gekotst...heb alles over moeten schrijven naar een nieuw schrift.

honden page profiel Dees&Dexter&TobyDees&Dexter&Toby

honden foto van Dees&Dexter&Toby

Dexter heeft mijn adapter van de telefoon door gebeten.

En ze hebben het kattengras opgegeten en de pot gesloopt, Ik baalde vooral van de rommel toen, dat kattegras is vervangbaar!

Maar goed we hebben ze pas 3 weken dus de lijst zal nog wel groeien!

honden page profiel Noella en IgorNoella en Igor

honden foto van Noella en Igor

Wij hebben eens een labrador gehad eigenlijk twee een zwarte en een blonde. de zwarte was de braafheid zelf op het punt van dingen kapot doen. Maar onze blonde die heeft zowat alles in haar buurt als wij er niet waren afgebroken . We hadden nog zo een ouderwetse wc deur die vanonder open was. en daar kon ze juist onder, al het wc papier dat er lag heeft ze afgerold en in stukjes gebeten,heel de veranda lag vol,de snoer van de diepvries doorgebeten,de schoenkas was zo een met kleppen die je nog niet te makkelijk open kreeg,zij wel!!alle schoenen aan flarden. We hadden hun ook een rieten nest gekocht heel mooi maar heel dom van ons.( Nu zijn we al wat slimmer)Op een week tijd schoot alleen de bodem nog over.
De zwarte vernielde niet zo veel alleen een dief om eten te stelen. Zo had ze eens haar leren riem opgegeten en die is er met slierten langs onderen weer uitgekomen,ik moest die er dan uit trekken want mijn man vies als hij was van kakka stond te braken als hij haar moest vasthouden toen ik de riem er uit trok.
Dan ::mijn schoonouders die hadden een heel groot bos met een chalet als buitenverblijf. En daar zijn we heel veel met onze honden geweest,zij zelf hadden een zwarte duitse herder ,mijn zwager een mechelaar ,en daar hebben de honden hun leven gehad. Wij ook want we gingen met goed weer gans de dag daar naartoe. Ik kook graag dus ik had t'huis een grote pot groene boontjes klaar gemaakt met bouletten in tomaten saus en aardappelen,het nagerecht daar zorgde de anderen voor. We waren toen met zes volw. en drie kind.
Dus daar toe gekomen weet je niet waar je alles moet zetten dus ik zet de pot bonen buiten op een stoel in de schaduw. ja raad het wat,de bonen ware verslonden aan een klein zwart mormel met een hele dikke buik,en die ging zo gelijk een gans ,buikje rechts buikje links bada bada poef padam padam padam. Ze is er niet eens ziek van geweest. Wel luide winden en stinken en veeeeel kaka. Ach we waren ook niet slimmer vroeger tegen de twintig . Nu zijn we veel voorzichtiger . O-)

En nu met onze igor die heeft nog niks kapot gebeten,Franse bulldog wel een pittig karakter en kan best dwars zijn ,maar dan ook wel super lief ,zeker als ie moe word dan komt hij zoooo dicht tegen je met zijn snoetje tegen je wangen. Hij is bijna tien maand nu. Hou van hem ;-)

honden page profiel  Ans Ans

honden foto van  Ans

Wat is Roy toch altijd braaf geweest. Het enige wat hij heeft gesloopt, in samenwerking met de katten, was het behang. Katten maakten met hun nagels een haal in het behang en Roy pakte dan het uiteinde in zijn bek en scheurde het van de muur af. Hij keek heel verbaasd toen er op hem gemopperd werd. 'Wat is dat nou, je deed het gisteren zelf toch ook?' Ja Roy maar nu zit er net nieuw behang op de muur, het is de bedoeling dat dat enige tijd blijft zitten. Verder heeft hij nooit iets van waarde gesloopt. Wel m'n breiwerk uitgehaald, maar er was niks kapot. De wol zat alleen erg in de war.
De katten hebben hier ook meer gesloopt. Vazen, planten, kerstboom, kerst- en paasbakjes, beeldjes. Dat is inmiddels ook een stuk minder, maar ik hoef echt geen vaas met bloemen op de eettafel te laten staan, want die ligt gegarandeert de volgende morgen, al dan niet in stukken, op de vloer. En planten horen ook niet op de vloer, want die ligt dus om.

honden page profiel DoberkikiDoberkiki

honden foto van Doberkiki

Kussens...en dan vooral de vulling die door het hele huis verspreid lag...
Schoenen...handdoeken...
Maar al bij al niks ergs! :-)

honden page profiel Landseer ectLandseer ect

honden foto van Landseer ect

Neu...eigenlijk niks schokkends, of iets van emotionele waarden..

Enigste zijn de kuilen die we zo af en toe tegen komen en waar dan weer 5 kruiwagens grond in moeten worden gestort.
Maar of dat onder de noemer "sloopgedrag" geplaatst mag worden.??

Nee eigenlijk niks te klagen hier.

honden foto van Sheila, vrouwtje van Twinkle v.d.Ansjoros

" Een briefje van 10 euro en daarna heeft Pip 4 weken geen zakgeld gekregen ;-) "


Twinkle is nu anderhalf en krijgt tot z'n derde geen zakgeld meer O-)
Knopjes van het bureau, hoek v/d salontafel, lange winterjas,fleecedekens en handdoeken.
In de telefoon(gewoon uit zijn houder gehaald)staan tandjes en ook de afstandbediening.
Je zou denken dat wij nooit opletten maar zo snel kan je niet wezen....
Alles is te vervangen wat dat betreft en moet zeggen het enige waar hij nu heerlijk op knaagt is zijn kalkoennek :-D

honden page profiel RianneRianne

honden foto van Rianne

Mijn aller eerste hondje Laika heette ze die kon absoluut niet alleen zijn. Ik had net spiksplinter nieuw duur zeil in de gang laten plakken zat er nog geen dag in ik even een uurtje naar het winkelcentrum kwam thuis had mevr.in dat uurtje het zeil vanaf de woonkamer naar de voordeur gesloopt die hond sloopt alles wat los en vast zat. En aangezien ik maar een uitkering heb kon ik niet alles nieuw kopen :'( ik heb die hond op een gegeven moment maar weg gedaan mijn vorige 2 honden hebben niks gesloopt. Kyra de hond die ik nu heb toen zij puppy was sloopte ze alles wat maar met papier te maken had kon geen rekening laten liggen. In mijn oude huis behang gesloopt. Ik had in mijn oude huis een hele grote bij keuken dus dat werd op een gegeven moment haar bensh traphekje ervoor gedaan zat toch oud zeil in en ze kon naar de tuin want de tuindeur stond altijd open dus dat was wel ideaal. En net als een paar meer mensen hier boven al schreven KPN afstandsbediening moest nieuwe bestellen. pennen mijn bril die ik ffies op de salon tafel had laten liggen mijn vaste telefoon lag in een keer in de tuin ze sleepte alles de tuin in. En nu sloopt ze niks meer. Laatst hadden buurkinderen een bal perongelijk in mijn tuin gegooit en kwamen aan de deur om de bal op te halen. Ik zei sorry mijn hond heeft de bal gesloopt moeten jullie maar voorzichtiger zijn. Maar voor de rest is ze een schat hoor en ben stapel gek met haar O-)

honden page profiel Laura & LilaLaura & Lila

honden foto van Laura & Lila

Lila heeft mijn gsm kapot gebeten O-) en het behang voor een stukje van de muur getrokken en daarna de plaaster ervan gelebberd ;-) en aan een hoekje van de kast geknabbeld. Allemaal door haar tandenwissel ;-)
Nu doet ze dat gelukkig allemaal niet meer!

Tis enkel nog opletten met bepaalde voorwerpen, ze steelt gewoon zo graag! :/ vandaag heeft ze toevallig mijn mama haar trui aangepakt: heel vakkundig van de kast getrokken & daarna de ritssluiting eruit gebeten :O Alles moet gewoon uit de kant liggen, dan is ons mie een brave :-D

honden page profiel Nadine Nadine goedgekeurde fokker

honden foto van Nadine

1 keer heeft Hasco als hij pupy was mijn dochter haar gsm kapot gebeten die ze had laten liggen.

hij was pas nieuw en er zaten geen toetsen meer op en alles vol krassen O-) .

honden page profiel Laura & LilaLaura & Lila

honden foto van Laura & Lila

Gsm's moeten toch lekker zijn :-D in mijn scherm zat een gat van een halve centimeter diep (de hoektand!)

honden page profiel Claire & Tess & BonnyClaire & Tess & Bonnygoedgekeurde fokker

honden foto van Claire & Tess & Bonny

oh ja hoor.... ik had net nieuwe uggs gekregen voor kerst... de volgende dag.... weg waren de tenen van de uggs (Tess was toen 4 maanden)... stad en land afgereisd om een schoenmaker te vinden die het kon repareren... en goddank gevonden ;-)

Voor de rest kun je bij ons overal kleine "souvenirs" vinden van onze dieren.... tandengaatjes in de salontafel, nagelstrepen aan de eettafel, en pootjes in het stukwerk, slijtplekken op de houten vloer... oh ja, en een half afgekloven traptrede... maar bij dat alles denk ik steevast...." ah gossie... weet je nog toen....."

Van waar ik nu zit zie ik bijvoorbeeld een poot afdruk van een van onze poezen in het stukwerk staan.... is 12 jaar geleden gebeurt.... en de poes is begin dit jaar op 17 jarige leeftijd overleden.... toen hij het deed baalde ik wel een beetje... en nu vind ik het gewoon een leuke herinnering.....

:-)

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

Haha, Lola sloopt niet, maar mijn vorige hond kon er het eerste jaar wel wat van, mijn nieuwe mobiele telefoon, mijn dure loopschoenen, een tas met belangrijke papieren, het zeil in de gang, het gordijntje, een keurig rond gat uit de zak van mijn jas waar nog een snoepje in zat. Maarja zelf schuld he had ik maar beter moeten opletten. ;-)

honden page profiel davendaven

honden foto van daven


waar moet ik beginnen ,keukenkasten /deuren /plinten /muren ( knaagt hele gaten in beton ;-) )
over die kleine dingetjes zoals adapter /slippers/koptelefoon /mat etc maar niet te spreken

ik dacht dat de engelse bulldog al erg was ;-)

Neej ze is niet overprikkeld of ik nu veel heb gelopen of weinig ,maakt niets uit :-)

maarja liefde voor je hond gaat voor je huis ;-) ;-) ;-) ;-)

honden foto van Huize Onyx  (Amber ( Rip ) Boomer ( Rip)

Het ergste en duurste wat Boomer ooit heeft gesloopt met behulp van mijn oude kat Moppie.

Mijn TROUWJURK. Die nog gedragen moest worden

Ik had de jurk al in huis hangen in een hoes.
Kamer afgesloten met slot.
Op 1 of andere manier zijn Boomer en kat toch in die kamer gekomen.
Het resultaat was jurk gebruikt als katten en hondenbak.
Tule kapot gevreten en gescheurd.
Mouwen gesloopt.
Blingbling eraf gesloopt.
Balleinen uit bovenstuk uit gekregen en doormidden gekauwt.
Op verschillende plaatsen gaten.

Ik kon enkele weken voor de trouwerij op zoek naar een nieuwe jurk.

honden page profiel SimoneSimone

honden foto van Simone

Ipod oordopjes ( en die dingen zijn niet goedkoop)
Dure leren laarzen
Laminaatplinten & et behang van de muren
Oja en m'n schoenenkast

honden page profiel davendaven

honden foto van daven




whahahahaha en ze doet het alleen maar als ik werken ben ;-)

ben nu zelfs duurder uit dan een vrouw ;-) wahahahahahahaha lol :-D

de stucadoor zal straks blij zijn met al die gaten ;-)

honden page profiel FayFay

honden foto van Fay

Hier helemaal niets, snap ook niet hoe jullie het allemaal voor elkaar krijgen, hier krijgen ze gewoon de kans niet, in de bench en klaar, en lees her en der dat de honden die UGGS kapot hebben gevreten, wees blij want het is gewoon een modeflater van de eeuw.

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP)

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Als er iets is wat echt belangrijk was, weet ik het niet meer. Zal dus wel meevallen.

honden page profiel davendaven

honden foto van daven




ruilen wilma ;-) :-)

honden page profiel Mark RozeboomMark Rozeboom

honden foto van Mark Rozeboom

" .... en de poes is begin dit jaar op 17 jarige leeftijd overleden.... toen hij het deed baalde ik wel een beetje... en nu vind ik het gewoon een leuke herinnering.....

:-) "


17 jaar is toch wel een respectabele leeftijd voor een kat? Ik snap dat je baalde, maar tja... of bedoelde je wat anders? ;-)

honden page profiel Mark RozeboomMark Rozeboom

honden foto van Mark Rozeboom

Ik had m nog geen 24 uur.... Ben er speciaal voor naar de stad geweest, om mee te kunnen nemen op vakantie, over vier dagen... Ik laat altijd mijn MP3 speler op bed liggen, voor als ik eerder wakker ben, of niet gemakkelijk in kan slapen. Daar ligt altijd een koptelefoontje naast. Hoover heeft daar nog nooit naar getaald, tot ik die nieuwe oortjes voor in mijn MP3 speler had gekocht... Ik had ze aldus nog geen 24 uur. En ja.. Hoover heeft ze gesloopt. Gelukkig kan ik nog nieuwe halen en waren het niet van die erg dure. Maar zonde was het wel.
Hoover sloopt niet echt veel. Ik moet wel in de gaten houden dat ik al te interessante dingen niet in het zicht heb liggen, want anders kan ik er donder op zeggen dat er wat versnipperd over de grond ligt. Schoenen vind hij wel interessant, maar gelukkig houdt hij het bij ruiken alleen, en ermee slepen. Voor de rest vind ik ze altijd heel terug op altijd dezelfde plaats.
Ik moet wel zeggen, dat ik er altijd voor zorg, dat hij iets te knauwelen heeft, waar hij zijn tanden in mag zetten.

Groet
Mark

honden page profiel JonyenBaileyJonyenBailey

honden foto van JonyenBailey

Bailey heeft eigenlijk ook niet veel gesloopt misschien een x een potlood/pen/kranten
oja hij heeft wel eens zn tanden in mn bankpasje gezet daar zit nu een klein druk gaatje in dus viel uiteindelijk nog wel mee O-) ;-)

honden page profiel Jeroen & LolaJeroen & Lola

honden foto van Jeroen & Lola

het valt best nog mee hier *klopt af*
lootje heeft wel eens een kussen gepakt en een plant, nouja, 2 planten
van de planten baalde ik wel even, maarja...

slippers, pantoffels en schoenen moet je niet vergeten weg te zetten want dan gaan ze eraan O-)

ow en bij mn vriendin heeft ze een deur-tocht-ding (hoe heet zoiets??) gesloopt, en een ordnermap O-)


honden page profiel Greetje & OdieGreetje & Odie

honden foto van Greetje & Odie

Oef.... ik ben blij met mijn Odie... die ligt gewoon in de kamer 's nachts
we halen haar botjes weg omdat ik niet wil dat ze ligt te kauwen als er
niemand bij is en ze heeft nog nooit iets kapot gemaakt... Soms moet ik
een van haar piepspeeltjes repareren omdat er een gaatje in zit en dan
maakt ze het gaatje wel groter maar verder... helemaal niks...

honden page profiel davendaven

honden foto van daven



Nu weet ik waarom die bullyz zo duur zijn ,dit is inclusief sloopkosten :-)

honden page profiel zonnetjezonnetje

honden foto van zonnetje

" Hier helemaal niets, snap ook niet hoe jullie het allemaal voor elkaar krijgen, hier krijgen ze gewoon de kans niet, in de bench en klaar, en lees her en der dat de honden die UGGS kapot hebben gevreten, wees blij want het is gewoon een modeflater van de eeuw. "



Hoe krijg je het voor elkaar? Een gewoon gezellig kletstopic en jij weet er een beladen draai aan te geven. Als ik er achteraf om kan lachen. Wat maakt jou dat dan uit?
Als ik uggs draag heb ik daar jouw modeoordeel niet voor nodig, dank je Fay.

honden page profiel ..

honden foto van .

" Hier helemaal niets, snap ook niet hoe jullie het allemaal voor elkaar krijgen, hier krijgen ze gewoon de kans niet, in de bench en klaar, en lees her en der dat de honden die UGGS kapot hebben gevreten, wees blij want het is gewoon een modeflater van de eeuw. "


tja, ze zitten hier niet 24/7 in de bench als ik even naar boven moet of gewoon in en rondom huis bezig ben! Tja en als ik dan dingen vergeet weg te leggen wordt ik daar wel eens voor gestraft O-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "heeft jouw hond wel eens iets gesloopt waar je echt van baalde?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 3 van 6 12 34 5 6
^