HondenPage baasje Alaska's Finest!

Wat schreven de vrienden van Alaska's Finest! op het forum

honden page profiel KeesKees schreef in Slakken kunnen gevaarlijk zijn voor honden en katten
" Dank je, ik zal kijken of ze niet aangevreten zijn. Gewoon eierschillen? Van gekookte eieren? Verdikkie heb nog maar 2 eitjes in huis.   " Ineke2 Gekookt is wat harder, maar ongekookt kan ook. Stro kan ook.
honden page profiel KeesKees schreef in Goeie puppy brok
De graanvrije van carocroc deden mijn honden t wel goed op. Maar die is er niet voor pups.   Moet je geen large breed geven eigenlijk?
honden page profiel KeesKees schreef in voernijd
De kortste klap is nu, als iemand iets eet is zij ergens anders.   Het is voor haar natuurlijk zwaar dat haar baasje er niet is. Alles is anders. Het is super dat jij haar opvangt. Als het niet meer gaat zou ik proberen een adres te vinden waar ze de enige hond is.    Sterkte hoor. 
honden page profiel KeesKees schreef in Slakken kunnen gevaarlijk zijn voor honden en katten
" Nu durf ik geen aardbeien uit de tuin meer te eten en er zitten er zoveel aan, maar zag vanavond een slak op een aardbei......geen fris idee. " Ineke2 Gewoon goed wassen toch?   Ik strooide altijd eierbasten onder de aardbeien plantjes, daar houden ze niet van. Schelpen kan ook.
honden page profiel KeesKees schreef in Hoe werken die kluifjes?
" En als je een bepaald aantal botjes hebt, dan kan je toegang krijgen tot de koffiehoek. " UkkePuck Ja 400, zelf goed in de gaten houden en een berichtje naar de modjes sturen als je ze hebt. 
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in Schijndracht?
Fijn dat je zo nauw in contact staat met je dierenarts. In principe gaat iedere teef na de loopsheid door een schijndracht, bij de één merk je er alleen minder van dan bij de ander. Onze dame doet ook alsof ze een buik vol pups heeft, wil meer eten, maakt een hol in de tuin, melkklieren ontwikkelen, nou alles erop en eraan zeg maar. Schijndracht kan dus heel heftig verlopen, en ook zeker een oorzaak zijn van baarmoederontsteking. Heeft de dierenarts nog een RX gemaakt? En hoe oud is je hondje? Is ze al oud genoeg voor een castratie? Daar zou ik (zeker als er ongeplande dekkingen zijn) zeker voor gaan.
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in Waarom sloopt een hond ?
Wat krijgt hij te eten? En hoe?   Een hond heeft de natuurlijke behoefte om te trekken/scheuren. Of dat dan met speelgoed, een dekbed, of een stukje vlees is... Die behoefte blijft. Net als bijvoorbeeld de behoefte om te graven. Wanneer je brokjes voert en deze gewoon in een bakje geeft, wordt dat snel saai. Hier krijgen ze af en toe een stuk verse pens (in de tuin) om gewoon lekker te scheuren, rollen, trekken, etc.Daarnaast botjes, BARF, alles waar ze lekker op kunnen knauwen. Brokjes eten ze ook, maar geven we als zoekspelletje. Dus in een hersenwerkje, of uitgestrooid in het gras/verstopt in de tuin.
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in 52 weeks of Onyx
Wat tof dat hij zo goed gaat met de meiden! Prachtige vent hoor.
honden page profiel Pascale met Kahlúa, Willow en OnyxPascale met Kahlúa, Willow en Onyx schreef in Welke (middelgrote) hond past in dit plaatje?
" Is een kelpie wat betreft karakter een ras wat beter aan sluit? Weet jij of ze wat betreft formaat ook een beetje in dezelfde range zitten als een Australian cattle dog? " Fredje Kwa formaat schelen ze niet zo veel, al is een Cattledog wel wat zwaarder / steviger. Maar ook een kelpie wil lekker aan het werk! Wat zijn sporten die je eventueel interesseren? / wat is het dat je echt zoekt in een ras? 
honden page profiel Pascale met Kahlúa, Willow en OnyxPascale met Kahlúa, Willow en Onyx schreef in Welke (middelgrote) hond past in dit plaatje?
Ik heb een paar jaar in Australië gewekt op cattle stations en werkte daar veel met de Australian Kelpie en Cattle dog. Uit heel andere lijnen natuurlijk dan dat je ze hier in Europa vindt, dus wellicht niet helemaal met elkaar te vergelijken. De Cattledog zijn harde honden, die echt niet terug deinzen van een confrontatie. Tijdens het veedrijven gingen ze zonder pardon het gevecht met een koe of stier aan, en bleven dit respect op eisen totdat het vee terug deinzde. Ze waren Tijdens het werk heel sociaal naar de andere honden. Dat moet ook wel, want je werkte samen. Maar zodra we niet aan het werk waren, lagen alle honden apart van elkaar aan de ketting, en brak er 1 los werd dat vechten.  Ze houden over het algemeen niet zo van vreemde honden.     Toevallig heeft een erg goede kennis van mij een cattledog. Dit is een erg leuke en sociale hond, luistert als een malle en speelt met, of negeert elke andere hond. Zij is echt heel lief en kon het zelfs met mijn herders goed vinden. Maar hier heeft wel heel veel werk in gezeten, en gelukkig hadden zij al een flinke dosis ervaring met honden.     Wat vooral belangrijk is, is wat je er mee wil gaan doen. Het zijn echte werkhonden, en zelfs de showlijnen (die echt wel een stukje minder werklust hebben) willen werken en zullen nier voldoende hebben aan alleen hun dagelijkse wandelingen.    Dan een tip: ga een pup niet over socialiseren. Werk er als pup vooral aan dat hij honden negeert. Want de kans is groot dat bij dit ras het sociale er op een gegeven moment vanaf gaat. Leer hem dus van jongs af aan al dat het bij jou te doen is, en niet bij de andere honden. Ook dat is socialeren: negeren van andere honden. 
honden page profiel KeesKees schreef in Hoe lang duurt het wennen aan de waterblazer
" Hoihoi allemaal, Ik wilde even vragen hoe lang het bij jullie heeft geduurd totdat de pup/hond was gewend aan de waterblazer. Ik ben namelijk bang dat ik iets fout doe. Heeft iemand nog tips?   Alvast bedankt, Yara " Yara Kun je wat meer vertellen? Wat gaat er niet goed, hoe heb je het tot nu toe aangepakt etc. Hoe oud is je pup, welk ras?
honden page profiel KeesKees schreef in Het Grote TROTS/BLIJ Zijn Topic
" Ik heb de baskerville 2.0 gekocht 2 maten, in de aanbieding bij zooplus, Sam heeft een hele gekke maat, 9 cm lange neus, 23 rond, het gaat puur om dat hij niet kan bijten als hij dat wil, als hij los is heeft hij totaal die neiging niet want hij kan wegrennen, vandaag was ook wel bijzonder hoe het ging, zomaar iemand pakken is echt raar. Windhonden, daar had ik helemaal niet aan gedacht, nou ja, als dit niet past, dan probeer ik dat, het mag terug gezonden worden, maar voor 2 maten was ik nu 28 euro kwijt. " yooop Ik had voor Pitillo ook 1 voor windhonden, maar ik denk dat die wel te smal zijn voor Sam.     
honden page profiel KeesKees schreef in Hoe lang duurt het wennen aan de waterblazer
" Dank voor je nuancering,  ik dacht al dat ik het met alle honden, groot en wat minder groot, verkeerd had gedaan. " Ineke2 Het gaat niet om goed of fout, maar om het doel. Als ik mijn keeshonden wil ontwollen lukt dat niet met een föhn, omdat die te weinig blaaskracht heeft, daar blaas je de ondervacht niet mee uit.   Maar voor gewoon drogen kan een föhn prima. Soms duurt t dan wat langer.
honden page profiel KeesKees schreef in Het Grote TROTS/BLIJ Zijn Topic
" Mag je ze ruilen dan? Nog tips waar? Nee hij is niet aan een kap gewend, alles is eng, maar ik heb hem wel ooit op een snoetje getraind, dus dat lukt me nog wel een keer. Snoepjes doen wonderen. " yooop Pets place heeft ze in de winkel en online. 
honden page profiel KeesKees schreef in Het Grote TROTS/BLIJ Zijn Topic
Ach wat naar Yooop. Ik heb t met Furby ook een keer gehad, ook een man. Die reageerde wel een stuk vriendelijker ook al moest hij naar de huisartsenpost.   Ik zou er een paar bestellen in verschillende maat waar j?e de niet passende kunt terugsturen. Baskervil is wel ok.   Als hij al aan een kap gewend is kun je die in de tussentijd op doen.   Wat een pech.
honden page profiel Pascale met Kahlúa, Willow en OnyxPascale met Kahlúa, Willow en Onyx schreef in Hoe lang duurt het wennen aan de waterblazer
Ik heb er vooral niet echt een ding van gemaakt. Gewoon elke dag aangezet op de zachtste stand, hond aan de riem, en blazen. Eigenlijk kon ik de blazer bij alle 3 de honden meteen op de hardste stand zetten, en vinden ze het zelfs fijn! Na het blazen een lekker koekje, en klaar. De pup vond het in het begin wel wat spannend, voor hem had ik een likmatje neergelegd en toen ging het goed. 
honden page profiel KeesKees schreef in Hoe lang duurt het wennen aan de waterblazer
" Hoihoi allemaal, Ik wilde even vragen hoe lang het bij jullie heeft geduurd totdat de pup/hond was gewend aan de waterblazer. Ik ben namelijk bang dat ik iets fout doe. Heeft iemand nog tips?   Alvast bedankt, Yara " Yara Het kan heel lang duren, sommige honden wennen er nooit aan. Vooral bij de oren en de kop is lastig, die zou ik eerst overslaan. Heeel rustig opbouwen, steeds even kort en daarna belonen.
honden page profiel KeesKees schreef in Hoe lang duurt het wennen aan de waterblazer
" Een fohn is niet geschikt voor een hondenvacht.  Je hebt ook kleine waterblazers die lang zo hard niet zijn…. " Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . Wel om langzamer te wennen. Lucht plus geluid alleen wat milder.
honden page profiel KeesKees schreef in Wortelsoep
Als het geen biologische wortelen zijn zou ik ze schillen voor het koken. Succes!
honden page profiel KeesKees schreef in Het Grote TROTS/BLIJ Zijn Topic
Wat fijn Melissa, gefeliciteerd!
honden page profiel Pascale met Kahlúa, Willow en OnyxPascale met Kahlúa, Willow en Onyx schreef in 52 weeks of Onyx
Alweer een tijdje geleden dat ik een update heb geplaatst hier.    Met de stoere man gaat alles goed. Het is een ontzettend chill en tof hondje. Helemaal van niks onder de indruk, doet lekker zijn eigen ding, kan zich perfect zelf vermaken, en maakt zich vooral niet te druk.    Als we samen aan het werk zijn gaat er een knop om, en is hij héél serieus bezig. Met bijten merk je al dat het een serieuze pup is. Hij bijt niet voor het winnen van het kussentje, hij bijt omdat hij wil vechten met mij of een andere persoon, en daar heeft hij het kussen voor nodig. Een heel andere drift dan Willow heeft, die echt buit gericht is, dat is Onyx niet. Hij is gericht om de man.    Het is een enorme joekel al. Hij is nu 19 weken, en rond de 19 kg. (Willow was met 5.5e maand pas 18 kg)    Hij kan heel goed alleen thuis zijn, daar heeft hij nooit moeite mee gehad eigenlijk, en is volledig zindelijk. Het 5 a 6 uur op houden is geen enkel probleem voor hem, en 's nachts houdt hij het met gemak 8 a 9 uurtjes op.    Hij is inmiddels dikke maatjes met Willow. Buiten spelen ze enorm leuk samen, binnen kunnen ze nu onder streng toezich samen in huis, maar meestal zitten ze gescheiden omdat dat voor iedereen (voornamelijk voor mij) een stuk relaxter is.      Hij is een lompe pup, knalt geregeld ergens tegenaan, en heeft nog niet de controle over zijn lichaam die Willow had op die leeftijd. Maar met balans en coördinatie oefeningen (vooral veel cavaletti) gaat dit steeds beter.    Toen hij zo'n 12 weken was heeft hij me even laten schrikken door een kattenspeeltje op te eten wat in zijn maag bleef zitten, en er ook na een braak injectie niet uit kwam. Even afgewacht of het met zijn ontlasting mee kwam, maar na 2 dagen een röntgenfoto gemaakt, waar het speeltje in de maag nogsteeds te zien was. Eind van die middag werd hij onder narcose gebracht voor een endoscopie, maar toen hij daar op tafel lag, was het speeltje tóch al naar zijn darmen gepasseerd. En toen kwam het er de volgende ochtend uit. Voor niks onder narcose dus, maar spannend was het wel.    Met dit weer is hij al vaak naar het water geweest, waar hij ook al heeft gezwommen, en ook blijven we bezig met de socialisatie. Hij is meegegaan naar de hondenrenbaan, naar de stad, op visite bij vrienden etc.    Andere mensen vindt hij oké, maar vreemden hoeven niet echt in zijn buurt te komen, dan kan hij al van zich laten horen. En ondanks dat hij nog een puppy is, is zijn blaf behoorlijk indrukwekkend haha.    Hier zijn wat foto's van de afgelopen tijd!    Foto's die gisteren zijn gemaakt Samen met Kahlúa (die 15 mei alweer 11 jaar is geworden) Op de bank met Willow. Een beetje op zijn hoede, en als hij vooral heel stil blijft liggen, dan mag hij op de bank blijven haha.  In zijn nieuwe halsband, waar hij nog in moet groeien!  Foto's in zijn nieuwe Non stop dogwear outfit.  Spelen met Willow, hier was hij nog een stuk jonger, maar de foto's zijn te leuk om niet te delen. Ik moet snel nieuwe foto's van ze maken tijdens spel, want zoveel schelen ze niet meer in grootte. 
honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamie schreef in Met het oudje op reis
Wat een heerlijke foto's! Geniet maar goed van jullie vakantie!
honden page profiel KeesKees schreef in Pomeriaan hijgt veel
Kort trimmen hoeft nog niets te zeggen over de ondervacht.   Als ze een beetje nerveus is aangelegd kan dat hijgen er wel bij horen. Heb je nog contact met de vorige eigenaar?   Bij twijfel naar de da, eventueel zou je ook kunnen filmen hoe ze is op een wandeling, dan heeft de da een beter beeld.   Als ze een aandoening heeft kan het Nederlandse klimaat zeker wel verschil maken.
honden page profiel KeesKees schreef in Pomeriaan hijgt veel
Wat doe je aan vachtverzorging? Als de oude ondervacht blijft zitten is het erg warm en zal ze meer hijgen.   Ook iets te dik kan veel uit maken, probeer haar af te laten vallen.   Mijn kleine Kees hijgt ook wel meer dan de gemiddelde hond, maar vooral nu het zo warm is.    Een middenslag is geen pomeriaan, maar gewoon een middenslag keeshond. 
honden page profiel KeesKees schreef in Spoed met Sam, maar is goed nu..
Wat een pech Yoop, hoe is het nu? Niks gebroken?
honden page profiel KeesKees schreef in Bloedprikken werd een drama
" Nieuwe praktijk gevonden. Mijn vroegere praktijk. Mijn gegevens waren er zelfs nog. Van de caviaatjes.  Da kwam binnen en ze herkende me meteen. Destijds ook zoveel meegemaakt. Ras vd hond wist ze mijn naam was weggezakt  , super, want de hond is belangrijker dan de baas . Even gezellig staan praten. Praktijk helemaal verbouwd en gemoderniseerd. Voelde gelijk vertrouwd.    Op de heenweg de bus gemist, maar kwartier lopen is te doen. In een uur en 5 minuten uit en thuis  ennnn geen evidensia en ook nog niet het plan het te worden, " Ineke2 Dat klinkt goed, wat fijn!
honden page profiel KeesKees schreef in Bloedprikken werd een drama
" Hoe bedoel je? In februari netjes geent.  " Ineke2 Ach sorry, ik had t zelf ingevuld. Je schreef jaarlijkse controle, ik dacht voor de vaccinaties. 
honden page profiel KeesKees schreef in Bloedprikken werd een drama
Ik ga ook naar 2. Voor de makkelijke dingetjes dichtbij, voor de lastigere dingen pak ik de bus.    Jammer dat het zo ging, misschien had je hond ook gewoon zijn dag niet?    Had hij de vaccinaties al gehad? Dat kan ook meespelen.
honden page profiel KeesKees schreef in Pijnklachten?
En spondylose? Dat gaat een beetje af en aan.
honden page profiel KeesKees schreef in Puspiemel
Ik heb een tijdje vitamine c gegeven, dat hielp wel maar uiteindelijk was castratie afdoende. Nooit geen pus meer gezien.   Spoelen met kamillethee zou je ook kunnen proberen.   Uiteindelijk is het wel een ontsteking, dus als t niet over gaat zou ik toch de da raadplegen. 
 

Vrienden van Alaska's Finest!

honden foto van eric dekkershonden foto van Estherhonden foto van ineke honden foto van Ishahonden foto van Kaya en Kodahonden foto van Martine, Bailey en Jaikahonden foto van wolfsberoseshonden foto van Hans Smitshonden foto van Meisjeshonden foto van Chimarronhonden foto van chantal Skye en Floki *Bailey *Devil en *Gizmohonden foto van Martine Discarthonden foto van Remie met sledehondenteam Silver liningshonden foto van Shamilla & Zenahonden foto van zonnetjehonden foto van Ilse ft Dazey, Fay & Mainey honden foto van Carmen en Rayza de Huskyhonden foto van Mirella en 24 hondenpootjeshonden foto van Maaikehonden foto van mich en mn husky'shonden foto van Claudiahonden foto van Tinahonden foto van huskywomanhonden foto van Patricia & de Musketiershonden foto van Wolverinehonden foto van hans masthonden foto van Plucheke007honden foto van Ellenhonden foto van berry keldermanhonden foto van Bommie en Machonden foto van Kobus & Cashonden foto van Ayla & Yunahonden foto van Kathhonden foto van Vickyhonden foto van Knut en Lilohonden foto van Sigrid, Sandy, Diva & Nalahonden foto van Irene Emma. honden foto van ineke honden foto van Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)honden foto van silke & woody honden foto van * tuGba & SantiaGo (L)*honden foto van changhonden foto van Suze en de 3honden foto van ka-girlhonden foto van Daantje*Quincy&Chayennehonden foto van Dewi & de doodleshonden foto van Joni, Kenshi en Kodi.honden foto van Annemarie en Tristanhonden foto van Demi & Juneauhonden foto van Eline & Vinohonden foto van Rita  Cosmo†, Duke†,  Digger, Bayco, Nanu en Dokyohonden foto van Sabine Kleinjans en Vegashonden foto van meert nancyhonden foto van .honden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Marijke en Maya <3honden foto van *Shelby* Tjinta*honden foto van Niet meer actiefhonden foto van Tinaa.honden foto van Nicky,Denny en Lunahonden foto van Erik, Qanuk en Yukihonden foto van Inge en Jessy & Bintihonden foto van robhonden foto van kenny hendrikshonden foto van tessahonden foto van esther honden foto van Martinhonden foto van Iris ~ Rivka & Talouhonden foto van dedeynehonden foto van Yvette & Lectorhonden foto van celinehonden foto van inneke dewulfhonden foto van Frankhonden foto van Just The Max   honden foto van Jessie en Eli honden foto van chanel retrieverhonden foto van Emilehonden foto van Laura & Lilahonden foto van Yasmine, Perdie & Orgahonden foto van Renate honden foto van Tamara honden foto van animal loverhonden foto van Anne honden foto van Lizzy (Boerenfox) honden foto van Naomi en Disneyhonden foto van carmenhonden foto van -honden foto van Nieke <3 Lancerhonden foto van Albert van de Kamphonden foto van Rhonahonden foto van patricia & sennahonden foto van Tamara en *Lana*honden foto van michaela en barthonden foto van Ines&Lunahonden foto van Sleddog team Akiak Tikaanihonden foto van Sandyhonden foto van Renate en team huskyfeverhonden foto van ingrid en ZORROhonden foto van Nihothonden foto van Judith en Babbe.honden foto van Noella en Igorhonden foto van Marianhonden foto van Huskylovehonden foto van Maikelhonden foto van Valerie <3 Mila <3 Maxhonden foto van angiehonden foto van Christiena S.honden foto van Prisjuh & Snowy honden foto van Sophie & Beauhonden foto van Kiki en Jellyhonden foto van jaelhonden foto van lindsayhonden foto van SamojeedPolar&Arctichonden foto van Anneloes, Fleece addicthonden foto van Lottehonden foto van Dy-Annhonden foto van Sanne & Denise, Fanny, Vitahonden foto van Siberiennehonden foto van Celinehonden foto van cinnekehonden foto van L Vhonden foto van Snowie & Bella honden foto van Linda201honden foto van Shauni  *Sky~Jinx~Sansa~Hypno*honden foto van Team Black & Whitehonden foto van londrexhonden foto van Loes, baasje van Rori & Raicohonden foto van heidi en maxhonden foto van heidihonden foto van heidihonden foto van John&johnneyhonden foto van Anna & Misha honden foto van Jolandamariettehonden foto van Eurasier jongenhonden foto van N & dogs honden foto van Werkhondhonden foto van Monika Knispelhonden foto van Deborah, Chula & Bowserhonden foto van Giel en Boyhonden foto van Elphiehonden foto van Buddyhonden foto van Lisanne baasje van Bram en Renzohonden foto van Jasperhonden foto van Lennard brandhonden foto van Tamara - Abby, Anna & Jamiehonden foto van Wakkere huskyhonden foto van Sander en Woefhonden foto van Baasje van Spaiky† en Odiehonden foto van amber&kodahonden foto van Yvonnehonden foto van Isabel - Luna en Simba (bellaroy)honden foto van Tuvaqhonden foto van yentl en vinnz<3honden foto van sannehonden foto van Pascale met Kahlúa, Willow en Onyxhonden foto van T.C. van der Endehonden foto van michellehonden foto van nathaliek18honden foto van Keeshonden foto van theahonden foto van Lorin en Tobihonden foto van Nadine honden foto van Alexandrahonden foto van Dianahonden foto van Blue de Huskyhonden foto van Chantal, Sailor & Binkyhonden foto van Larahonden foto van Tamara met Kenzohonden foto van Nadine  Lilly,Queenie R.I.P.honden foto van Tess _ baasje Channah

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^