HondenPage baasje francoise

Over francoise

honden foto van francoise ik heb zelf ook mijn twee katjes begraven op dierenbegraafplaats zevenhoven. het is daar prachtig, een paradijsje.ik heb ook als vrijwilligster gewerkt(onkruid etc).door omstandigheden kon dat even niet, maar komt wel weer. tom en angela en ouders zijn heel lieve mensen, die je goed opvangen, na het verlies van je dier. ik heb twee katjes,en sinds kort een mishandelde dalmatier uit malaga.was zwaar ondervoed, maar gaatnu super met hem. het geeft rust dat de diertjes naar zevenhoven gaan, als zij er niet meer zijn.een pootje van max en knuffels van de twee katjes.

Krabbels aan francoise

honden page profiel francoisefrancoise schreef om 02 oktober om 14:58
aanvulling, max komt van stichting animalinneed, een fantastische stichting, die keihard werken voor de diertjes die vaak zware emotionele bagage hebben. max onder andere is overgevlogen naar nederland, op weg naar een beter leven en dat dankzij de stichting animalinneed!!!!
honden page profiel francoisefrancoise schreef om 02 oktober om 14:55
het gaat uitstekend met max mijn dalmatier uit spanje!! een dikke knuffel aan alle andere hondjes.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

francoise heeft 18 ontvangen.

Berichten en online status
francoise was voor het laatst online 12 jaar, 5 maanden, 4 dagen, 16 minuten, 10 seconden geleden

Honden Foto's

francoise heeft nog geen honden foto's toegevoegd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^