HondenPage baasje Natasjaa& Chico!

Wat schreven de vrienden van Natasjaa& Chico! op het forum

honden page profiel SanneSanne schreef in Gezocht Waterblazer/fohn
Er zijn verschillende groothandels in trimspullen. Ik koop zelf het liefste bij: www.okdv.nl of www.trim.nl En voor tweedehands spullen zijn er ook speciale facebookpagina's, wie weet staat daar wat tussen. 
honden page profiel SanneSanne schreef in Even voorstellen..
O ja, ze heeft het prima naar d'r zin. Maar ze zoekt toch echt een huisje, ik kan geen vier honden houden.    Thanks Angelique!
honden page profiel SanneSanne schreef in Even voorstellen..
voor wie haar nog niet kent; http://www.hondenpage.com/foto/foto/424672.jpg Dit is Cosette, door mij liever Cosy genoemd. Mijn opvanghondje uit Spanje. Ze is hier nu al weer een tijdje en verdiend een fijn eigen plekje. Wil haar dus een beetje onder de aandacht brengen, misschien weten jullie wel iemand die een leuk, energiek, vrolijk middelgroot hondje zoekt, of jullie zelf misschien! :-D http://www.hondenpage.com/foto/foto/426915.jpg http://i57.tinypic.com/207qp6s.jpg http://i62.tinypic.com/2afzoz8.jpg http://i60.tinypic.com/2vl7bpf.jpg http://i58.tinypic.com/2q87tiw.jpg http://oi61.tinypic.com/28iassx.jpg
honden page profiel SanneSanne schreef in Ze zijn geen HIJ het zijn drie ZIJEN :-)
Op mijn werk ook een klant die altijd over hem,hij praatte al ze het over haar hond had. Ik wist zeker dat het een teef was maar ging bijna twijfelen.  Jamie is ook altijd een hij, door haar naam meestal.  Maar ik zeg ook altijd 'hé jongens', reuen of teven ik vind dat vrij normaal eigenlijk.   
honden page profiel SanneSanne schreef in Wat voor auto?
Ik heb een renault twingo. Daar passen ze met zijn vieren makkelijk in, maar ik heb maar kleine hondjes. ;)  
honden page profiel SanneSanne schreef in hoeveel honden zouden jullie willen hebben??
Op dit moment heb ik er 4, waarvan 1 opvanghond. Gaat prima, maar het is wel veel. Neem ze ook nog eens alle 4 mee naar mijn werk.  Ik zal denk ik nooit maar 1 hond hebben, twee is al veel leuker. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!
honden page profiel SanneSanne schreef in Sorry je hond is te groot
Wel typisch altijd dat er dan in zulke topics altijd mensen zijn die zeggen dat het juist de kleintjes zijn die vervelend zijn, happen enz. Daar gaat het toch helemaal niet over. Van elke grootte heb je vervelende honden hoor, nogmaals, de grootte van de hond zegt behoorlijk weinig. 
honden page profiel SanneSanne schreef in Sorry je hond is te groot
De manier waarop het gezegd is, of zoals het hier staat vind ik wel een beetje apart. Wat is 'te' groot. Jamie en Teun zijn heel klein en kunnen prima met veel grote honden, grote voorzichtige honden zijn er genoeg. Maar dat zijn meestal geen labradors, die spelen vaak behoorlijk wild en letten dan niet op de kleintjes daar laat ik mijn kleintjes dus ook niet tussen lopen.  Ik vind de grootte van een hond dus lang niet zo belangrijk. 
honden page profiel SanneSanne schreef in Mijn hond was vermist.
Wat verschrikkelijk zeg.   Misschien contact opnemen met iemand die kan communiceren met dieren? Weet niet of je er in gelooft, maar ik zou in jouw situatie alles willen proberen. Ik heb ervaring met deze dames:  http://www.alphaprogress.nl/index.html
honden page profiel SanneSanne schreef in Teefje of toch maar een reutje?
Ik zou ook voor veilig gaan en voor een teef kiezen.  Reuen onderling gaat ook vaak zat goed maar als je al zegt dat je reu niet de makkelijkste is. Het is ook niet leuk als je twee honden hebt die elkaar niet liggen. 
honden page profiel SanneSanne schreef in Loslopen
Jamie en Teun gaan nooit ver. Teun rent dan heel enthousiast een stukje vooruit maar draait al gauw weer om, nooit geleerd hij doet dat uit zichzelf. Jamie is gewoon lui. Kiwi gaat wel eens wat verder maar niet zo ver als Gijs, dat mag ze niet dan roep ik dat ze moet wachten.  Vind dat wel ideaal, Jamie en Teun heb ik altijd zo aangelijnd want die zijn altijd in de buurt. Kiwi soms niet gelijk maar dat is ook de makkelijkste hond, die maakt nooit problemen dus dat is niet zo'n ramp. 
honden page profiel SanneSanne schreef in Help, geen oppas en op vakantie willen... en nu?
" Ik weet niet of het gebruikelijk is... maar ik wil wel opzoek gaan en als ik er 1 gevonden heb die mij wel bevalt een proefdag... gewoon om te kijken hoe mijn hondje het daar gehad heeft. Zou dat kunnen of is dat niet de gang van zaken? "   Natuurlijk kan dat. Op mijn werk doen heel veel mensen dat, ik werk dus in een pension. Merk je gauw genoeg aan je hond wat 'ie er van vond. 
honden page profiel SanneSanne schreef in Help, geen oppas en op vakantie willen... en nu?
Tja, je moet toch iets. Er zijn veel verschillende penions, er is er vast wel een waar je wel een goed gevoel bij hebt. Gewoon eens gaan kijken dus.  Maar als het voor het hoogseizoen is ben je behoorlijk laat. De meeste pensions zitten al lang vol. 
honden page profiel SanneSanne schreef in Absoluut geen idee
Nou, ik kan niks met dat overdreven gedoe. Een hond is een hond. Die van mij slapen gewoon uit als ik uit slaap. Ze nemen genoegen met de tuin als ik me niet lekker voel en als pup hebben ze er 's nachts nooit vaker dan één keer uit gehoeven. Als het hard regent willen ze niet eens wandelen.  De rest van de reacties ben ik het overigens helemaal mee eens. Andere hebben het prima verwoord.
honden page profiel SanneSanne schreef in Absoluut geen idee
" Oh ja, kom je moe uit je werk? Jammer dan, je hond moet nog flink naar buiten.     Regen, koud, vies nat weer? Jammer dan, je hond moet eruit.    Met een pup moet je er 2 a 3 x uit om te laten plassen 's nachts, fijne gebroken nachten dus.   Uitslapen? Ja maximaal tot 7 uur, 7 dagen in de week.   Ziek? Hoge koorts, duizelig, wankel op je benen? Jammer dan, je hond moet eruit.   Zieke hond? Al is het midden in de nacht, naar de DA en de kosten? Doe maar een flinke spaarpot, met een beejte pech ben je rond de duizenden euro's kwijt.  Dagje strand, naar een museum of de stad? Vergeet het maar, je hond mag niet mee, dus dat gaat hem niet meer worden.     " Suzanne en Luca   Nou zeg, je kan ook overdrijven.
honden page profiel SanneSanne schreef in Hond eet vermolmd hout
Muilkorf om is misschien een optie?
honden page profiel SanneSanne schreef in zindelijk, maar toch markeren in huis
" Als ik dat had gezegd had men mij verweten, dat ik vooroordelen heb bij de Chihuahua, niet toch Tenslotte werd in het begin al aangehaald, dat TS het ras er niet wilde bij vermelden wegens de vooroordelen. Ik had eerder al geopperd een kattenbak te zetten omdat ik dat al had gehoord van mensen die Chihuahua's hebben.Die fokster die ik een aantal jaren geleden heb gekend woonde in haar eigen huis en die had een "plaskamer".....Ik wil maar bedoelen, dat je het probleem inderdaad nog al eens hoort en als jij dat uit eigen ervaring beaamd, heeft dat een heel andere impact als of ik nu gewoon had gezegd: "oh, ik heb dat nog al gehoord"....Hopelijk heb ik mij wat begrijpelijk kunnen uitdrukken  " Marion Brenneke   Ah zo, ik begrijp je. Ik dacht eerlijk gezegd ook altijd dat het aan de opvoeding lag, dat chihuahua's gewoon meestal niet als hond opgevoed worden en dan in huis gaan markeren. Tot Teun bij mij kwam wonen, nu weet ik wel beter. Ik snap het idee van de kattenbak ook wel, vind dat zelf alleen echt niks. Maar mijn honden zijn nu gewoon zindelijk. Mocht dat niet het geval zijn, zou ik inderdaad ook over een kattenbak nadenken misschien.  Je hebt ook van die plasbandjes, is ook nog een optie. 
honden page profiel SanneSanne schreef in zindelijk, maar toch markeren in huis
" ..... zegt iemand, die er zelf mee geconfronteerd is geweest .... Oef  " Marion Brenneke   ?
honden page profiel SanneSanne schreef in zindelijk, maar toch markeren in huis
Het is wel een veelvoorkomend probleem bij de chihuahua, raar genoeg. Mijn Teun was ook nogal van het markeren in huis, en ook hij werd gewoon opgevoed net als de andere twee. Ik wist ook echt niet meer wat te doen en waar het aan lag. Ik heb Teun laten castreren en toen was het probleem over. Maar hij was nog erg jong, als ze al ruim volwassen zijn weet ik niet of castratie nog iets gaat uithalen.  
honden page profiel SanneSanne schreef in Animal Aid Foundation
Helaas heeft Cosette zich een beetje misdragen bij haar nieuwe huisje, ze kon niet met de kat overweg en ging er geregeld vandoor. Vandaar dat ze nu weer hier logeert en weer opnieuw op zoek is naar een fijn plekje.      Cosette is echt een heel leuk, actief, sociaal hondje, maar wel met jachtinstinct. 
honden page profiel SanneSanne schreef in 2 of 3 honden, de verschillen?
" Haha iedereen in mijn omgeving vond het al veel dat ik er 2 had, bij de 3e zeiden ze: Nee he.... en toen ik met de vierde aankwam... hahahaha Nu is een van mijn hondjes overleden dus heb weer 3 honden. Nu zeggen de meeste van ja, 3 is toch fijner he? Nou nee haha, 4 is echt wel mijn max, en vind mijn roedel van 3 nu prima zo, maar sta altijd open voor een 4e passende hond als ik daar weer aan toe ben. Vind een roedel honden om me heen gewoon erg gezellig. Naast huisdier is het ook mijn hobby en passie. Mijn mening is dat je niet zo veel moet aantrekken wat andere ervan vinden. Als je tijd en geld genoeg hebt om de honden te geven wat ze nodig hebben en verdienen en ze geen overlast veroorzaken, zie ik het probleem niet. Jij moet tussen die honden leven, een ander niet toch? Dat ze het misschien niks vinden is hun probleem. Welk ras heb je op het oog? " C.         Een overleden? :(   Ik heb er op dit moment ook weer even vier. De hond van een vriendin logeert hier. En over een paar dagen komt mijn opvanghondje terug, dus dan heb ik er voor een tijdje weer vier. Maar ik zou zelf echt geen vierde willen hoor. 
honden page profiel SanneSanne schreef in Vaarwel Ashley *update urn pagina 5*
Ach die kleine Ashley. :( Heel veel sterkte!
honden page profiel SanneSanne schreef in castreren, duur?
Voor Teun, ongeveer 3kg, was ik 165€ kwijt incl medicatie en rompertje.  
honden page profiel SanneSanne schreef in tekenmodellen gezocht. ACTIE pag 6
Heel erg mooi! Wauw!
honden page profiel SanneSanne schreef in een 2e chihuahua lijkt geen succes
Honden moeten wel vaker heel erg wennen aan nieuwe pups in huis. Dat kan wel een hele tijd duren hoor. 
honden page profiel SanneSanne schreef in Mijn lieve kleine Max is er niet meer :( update verzekering
Ik lees het nu pas. Wat verschrikkelijk. Tranen in mijn ogen, wat moet dit afschuwelijk voor jullie zijn.  Heel, heel veel sterkte gewenst. 
honden page profiel SanneSanne schreef in tekenmodellen gezocht. ACTIE pag 6
Hier de foto onbewerkt:
honden page profiel SanneSanne schreef in tekenmodellen gezocht. ACTIE pag 6
"  Heb je de 2e foto ook zonder bewerking? " Juud & Oll   Ja, heb ik! Ben nu niet thuis maar zal 'm straks even plaatsen.
honden page profiel SanneSanne schreef in tekenmodellen gezocht. ACTIE pag 6
Daar zijn mijn honden heel geschikt voor natuurlijk.      Op mijn profiel staan nog wat andere foto's.
honden page profiel SanneSanne schreef in Minion
Niet te druk om maken hoor. De trimster gaat 'm waarschijnlijk gewoon op een lengte kort scheren, niet zo mooi maar wel praktisch en het groeit toch wel weer aan. Een korte vacht is ook veel makkelijker bij te houden. 
 

Vrienden van Natasjaa& Chico!

honden foto van ikkehonden foto van Sannehonden foto van Joyce&Jay

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^