Ik weet het niet goed!?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel EvaMilo!EvaMilo!

honden foto van EvaMilo!

Hallo,

ik maak me een beetje zorgen om Milo en weet niet goed wat er met hem aan de hand is. Hij is altijd heel erg actief en enthousiast. Daar is ook niet veel mis mee, hij slaapt alleen steeds meer, wat ik al vreemd vind. Hij slaapt vanaf dat we thuis komen tot de volgende ochtend zeg maar. We laten hem tussendoor een aantal keren uit, maar daarna valt hij direct weer in slaap.

Als we hem roepen, komt hij niet meer op ons af sinds een paar dagen. Hij blijft bij de achterdeur zitten wachten, tot wij hem een klein zetje geven en dan loopt hij wel ineens door. Hij is wel stiller als normaal, maar buiten is hij dan weer een kleine draak! Ik twijfel of er iets ergs is (doet hij dit, omdat hij pijn aan zijn tanden heeft, met het wisselen (we zagen wel wat roods in zn bekje, alsof het bloedde, kan dit een infectie worden? Doet hij dit, omdat hij koud gepakt heeft (volgens mijn vriend kan dit niet bij honden), of doet hij dit omdat hij in de pubertijd zit en nog meer aandacht van ons wilt?)
We hebben hem wel eens een 10minuten bij de achterdeur laten zitten, maar hij komt niet, ook niet als je hem een snoepje laat zien.

Ik hoop dat jullie hier een antwoord op hebben, en dat hij binnen ook weer wat wakkerder en drukker is. Ik heb mijn vriend gevraagd en de mensen om me heen of ze heel boos geworden zijn, waardoor hij nu bang geworden is, maar dit is ook helemaal niet. We hebben ook gekeken of er in huis iets is veranderd, waar hij bang voor is. Maar er is niks veranderd? We snappen het gewoon even niet..

Liefs Eva & Milo

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Ik weet het niet goed!?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel EvaMilo!EvaMilo!

honden foto van EvaMilo!

Kan niemand mij helpen? :'(

honden foto van Waka, Robi, Joy, Abby en het vrouwtje

als je je zorgen maakt kan je gewoon ff langs de dierenarts, die kijkt hem dan ff na, en kan ook goed zijn bekje bekijken of alles goed is.

heeft hij koorts? en eet en drinkt hij wel nog gewoon?

honden page profiel Bulls IBulls I

honden foto van Bulls I

Ik begrijp uit je verhaal dat ze nog jong is? (aangezien ze aan het wisselen is/kan zijn. Ik zou zelf wel even naar mijn dierenarts gaan... Een jonge hond die alleen maar slaapt en niet meer enthousiast komt aanrennen als je hem roept is zeker wel een bezoekje waard. Zolang hij wel eet en drinkt is er natuurlijk geen spoed, maar het kan nooit kwaad er even naar te laten kijken.

honden page profiel BoogyBoogybijna goedgekeurde fokker

honden foto van Boogy

per pup is veel verschil. De ene slaapt enorm veel de ander minder maar spelen doen ze vaak wel graag. Ik zou het even aankijken en niet meteen naar de dierenarts hollen. Wij mensen zijn ook weleens een keer niet lekker. Maar als het na 2 dagen nog zo is zou ik toch ffies langsgaan. Dit geldt natuurlijk niet wanneer je hond echt heel ziek is wanneer het pijn of koort heeft zou ik niet afwachten, succes!

honden page profiel EvaMilo!EvaMilo!

honden foto van EvaMilo!

Ik heb de dierenarts gebeld, eigenlijk om een afspraak te maken. Maar deze zei dat we eerst zijn temperatuur moeten bijhouden, dit gaan we ook doen. Maar toen ik vertelde dat hij bibberde, zei ze dat dit echt van de kou kwam, en als ze me hoorde, ging ze uit van een virus.
Nu twijfel ik, ik ben tegen hondenkleding, maar als hij nu al kou gepakt heeft, wat gaat dit van de winter worden? Mijn vriend roept al meteen, geen jas hoor! Maar ik zei ook; het is alleen voor het uitlaten, zodat hij geen koud pakt. Moet ik hem kou laten lijden, omdat ik hem niets verwarmends aan wil doen. Hij is nog een puppy natuurlijk.. Ik zit een beetje in een dilemma..

honden page profiel Lizy en de doggiesLizy en de doggies

honden foto van Lizy en de doggies

een virus heeft niet zo veel met de kou zelf te maken als meer met een verminderde weerstand/nog niet voldoende opgebouwde weerstand.
Ik zelf zou de hond geen jasje aantrekken. Doordat het nu kouder wordt gaan de honden een wintervacht aanmaken waardoor ze goed tegen de kou kunnen. Overigens is het nu ook nog niet echt koud.

honden page profiel EvaMilo!EvaMilo!

honden foto van EvaMilo!

Ja ik ben ook nog helemaal niet van plan om voor een jasje te zoeken, omdat het voor hem helemaal niet leuk is! Ik kijk deze winter gewoon aan hoe het hem gaat!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Ik weet het niet goed!?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: overprikkeling
^