Goede brok altijd duur?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Annemie en BenjiAnnemie en Benji

honden foto van Annemie en Benji

Waarom breek je alles van mij af,wat heb ik je misdaan,of heb ik jou vroeger soms pijn gedaan,ik kan mij toch niet herinneren of zo dat ik jou ergens van ken,anders moet gij het mij maar vertellen hoor!!!Maar dit is niet meer plezant,alles wat ik meld word gewoon afgebroken,niets maar dan ook niets is goed.Waar wil je naar toe gaan,wil je mij kapot krijgen,zeg het mij aub???Ik koop nu versvlees voor mijn hondje in een winkel waar ik tevreden van ben en nu is het weer niet goed wat ik doe,alstublieft seg!!!

honden foto van Roedel van het noorderlicht

Ho Annemie....
Ik denk niet dat Jimmy het zo bedoeld hoor.

honden page profiel Annemie en BenjiAnnemie en Benji

honden foto van Annemie en Benji

Sorry,maar voor mij komt het wel zo over en dat doet zeer.Ik wil alleen maar het beste voor mijn hondje,of is dit soms verkeerd. :'(

honden foto van Roedel van het noorderlicht

" Sorry,maar voor mij komt het wel zo over en dat doet zeer.Ik wil alleen maar het beste voor mijn hondje,of is dit soms verkeerd. <img class=" /> "

 


Dat wil iedereen.
En ik ben er van overtuigd dat je die intentie ook hebt.

Daar komt bij dat elke hond het anders doet op een voer.
Orijen zou een goede voer zijn....
Maar mijn honden doen het er niet goed op.

honden page profiel Jimmy (Zinno)Jimmy (Zinno)goedgekeurde fokker

honden foto van Jimmy (Zinno)

Breek ik je af?ik zeg enkel hoe het juist zit niet de zever die iemand van de winkel verkoopt,dat je het beste voor je hond wil siert je de winkellier wil het beste voor haar kassa en zuigt daarbij een hoop onzin uit haar duim

Barkign heads bevat amper vlees is gewoon een feit,orijen/acana is niet duurder als je het bij een winkel koopt die normale prijzen vraagt en niet 88 euro/kg voor een zak acana...

Is dat kritiek op jou?nee,wil je enkel doen inzien dat ze je iets aansmeren wat in werkelijkheid niet zo is als hoe ze het jou verkopen,het is dan ook spijtig als die dingen dan worden overgenomen en als waarheid op een forum verkondigd worden.

" Ik ben terug naar mijn vorige winkel gegaan en die verkoopt alleen Brokken zonder gluten en Granen en zelfs geperste brokken en die brokken bevatten van 50% tot 70% vlees src="https://www.hondenpage.com/images/smileys/smile.gif" alt=":-)"/> "

 

Ik zal zo vriendelijk mogelijk op je eerste zin antwoorden. The doggy shop verkoopt geen 1 geperste brok die 50/70% vlees bevat,ze verkopen ook brok met graan dus niet alleen zonder granen,is geen kritiek op jou he maar die vrouw van daar smeert je onzin verkoop praatjes aan,komt daarboven op dat als je Orijen/Acana koopt bij winkels die normale prijzen hanteren (die ik nog te duur vind) dat je goedkoper uitkomt per maand dan dat je een brok bij haar koopt die evenwaardig is qua samenstelling.

honden page profiel DoberkikiDoberkiki

honden foto van Doberkiki

volg

honden page profiel Annemie en BenjiAnnemie en Benji

honden foto van Annemie en Benji

Dus gij vind het versvlees van bij haar ook niet goed.Het versvlees dat Benji nu krijgt heet Dinabarf en hij eet nu die met Paard&Rund en heb nog Paard en Eend in mijn vriezer liggen,en daar kom ik tot en met donderdag mee toe,ze heeft maar 3 rolletje meegegeven om te proberen.Maar Benji lust het zeer graag,alleen zijn stoelgang is eerst nog redelijk vast maar op het einde iets lopender,hopelijk word zijn stoelgang terug normaal,maar dit zal wel normaal zijn omdat zijn darmen er ook moeten aan wennen.En ik weet ook wel dat iedere winkeleigenaar voor zijn eigen kassa spreekt,dus als je iedere dierenwinkel gaat afbreken waar moet je dan nog gaan,want Doggy Schop- Tom&Co -Bobby&Friends-Maxizoo-Zooplus-en zo meer spreken elks voor zijn eigen winkel en kassa of heb jij soms een hele speciale winkel die niet zo zijn,dan mag je die naam daarvan eens geven hoor!

honden page profiel Jimmy (Zinno)Jimmy (Zinno)goedgekeurde fokker

honden foto van Jimmy (Zinno)

Als jij die kvv wil kopen en voeren moet je dat gewoon doen,is mijn hond niet.

Mij zien ze gewoon niet meer in die winkel zie daar prijzen van kvv die het dubbel zijn dan dat je ze normaal kan kopen aan zo geldklopperij laat ik me niet vangen.

het gaat er me ook niet om wat je voert daar doe je zelf mee wat je wil,het gaat er om dat er verkeerde info op een forum beland die door klanten wordt overgenomen van een verkoper die enkel aan haar kassa denkt.

honden page profiel Annemie en BenjiAnnemie en Benji

honden foto van Annemie en Benji

Als jij mij kan zeggen waar ik hetzelfde kan krijgen maar goedkoper,mag je dat gerust doen.Maar heb de indruk als je iets van brokken meld gelijk de welke zijn ze volgens u niet goed en niet gezond en meld je iets van versvlees ofzo is het weer niet goed,wat is dan volgens wel goed???

honden page profiel Jimmy (Zinno)Jimmy (Zinno)goedgekeurde fokker

honden foto van Jimmy (Zinno)

Wat is goed

waar jou hond het goed op doet en waar jij zelf tevreden van bent,verder vult iedereen dat voor zichzelf in wat ik goed vind vinden vele andere waarschijnlijk slecht.


Als ik een winkel zie waar Acana fish 88 euro kost dan vind ik dat een slechte winkel,want bv bij food4pets.be of zooplus.nl betaal je die zelfde zak bijna €20 euro minder.

Kvv is in mijn ogen best dat je koopt rechtstreeks van de fabrikant scheelt een hoop,maar je moet het uiteraard kunnen stockeren,bijkomend probleem is vaan dat je aan een bepaald bedrag moet komen voor ze leveren

honden page profiel Annemie en BenjiAnnemie en Benji

honden foto van Annemie en Benji

Zoveel ineens kan ik niet bestellen,heb maar een vriezer van 5 schuiven waar ook nog andere dingen in moeten en ik woon op een appartement,dus veel plaats is er ook niet om er nog ene bij te zetten.Dus ik moet gewoon bv voor een maand kopen en dan weer voor een maand,Kvv zal wel beter zijn dan brokken,alleen als je bv op vakantie ga geeft dit wat problemen,maar er zouden alternatieve voor zijn.

honden page profiel Bennie & Diva / SultanBennie & Diva / Sultan

honden foto van Bennie & Diva / Sultan

" Zoveel ineens kan ik niet bestellen,heb maar een vriezer van 5 schuiven waar ook nog andere dingen in moeten en ik woon op een appartement,dus veel plaats is er ook niet om er nog ene bij te zetten.Dus ik moet gewoon bv voor een maand kopen en dan weer voor een maand,Kvv zal wel beter zijn dan brokken,alleen als je bv op vakantie ga geeft dit wat problemen,maar er zouden alternatieve voor zijn. "

 Misschien dat er een hondenschool of iets dergelijks bij je in de buurt zit die groot in koopt voor meerdere voor een voordelig prijsje.

Een vries la kan ongeveer 10kg kwijt ,bij mijn vriezer dan .

Ik zelf voer brok en kvv , vind zelf dat mijn honden er goed op doen.

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Hier in het centrum zit een dierenwinkel die ook Orijen verkoopt. 

De 6 Fish is daar 15 euro duurder dan bij Food4Pets. Hij geeft wel goed advies hoor, maar ik vind 15 euro toch een te groot verschil en ja, dan spijt het mij voor de winkelier, maar dan koop ik het toch écht online 

 

Acana vindt hij dan weer niet goed, is van dezelfde fabrikant als Orijen, maar gebruikt goedkopere ingrediënten.

 

Ik geef Taste of the Wild, dat verkoopt hij sowieso niet (en zal vast ook niet goed zijn). Maar wat Jimmy al zegt: het belangrijkste is dat de hond het er goed op doet. De een zweert bij merk A, de ander bij merk B. Ik heb lang gezocht en ben uiteindelijk op deze brok uitgekomen. Soms geef ik eens een klein zakje van een ander merk tussendoor (laatst 3 kilo Smolke graanvrij -> vond ze ook lekker, maar ze had zachte ontlasting en ik sloeg nog nét niet groen uit als ik het moest oprapen )

 

Annemie: kijk jij ook vooral naar je hondje. Vind hij het lekker, heeft ie goede ontlasting (niet te hard, niet te zacht), glimt zijn vacht: dan is het een goede brok.

Maar over het algemeen heeft een winkelier niet heel veel verstand van goed voer, die verkopen vooral de bekende merken (waarvan je ook reclame op tv ziet). Uitzonderingen daargelaten natuurlijk.

honden page profiel DoberkikiDoberkiki

honden foto van Doberkiki

Jimmy, ik denk dat Annemie je nu een goed adres vraagt waar ze haar inkopen kan doen (in de buurt, niet online?)

heb je een tip?

honden foto van Roedel van het noorderlicht

In een winkel zijn brokken vaak duurder als in een webschop.
Een webshop als zooplus en bol.com enzo werken voornamelijk alleen vanuit een magazijn.

Hun kosten zijn veel lager.
En dus kunnen zijn ook ( oneerlijk ) makkelijker concurreren met winkels door producten goedkoper aan te leveren.

honden page profiel Jimmy (Zinno)Jimmy (Zinno)goedgekeurde fokker

honden foto van Jimmy (Zinno)

" Jimmy, ik denk dat Annemie je nu een goed adres vraagt waar ze haar inkopen kan doen (in de buurt, niet online?)

heb je een tip? "

 


Met de beste wil van de wereld nee kan geen 1 winkel in antwerpen met normale prijzen het is oftewel online bestellen oftewel de hoofdprijs betalen

honden page profiel Jimmy (Zinno)Jimmy (Zinno)goedgekeurde fokker

honden foto van Jimmy (Zinno)

" In een winkel zijn brokken vaak duurder als in een webschop.

Een webshop als zooplus en bol.com enzo werken voornamelijk alleen vanuit een magazijn.


Hun kosten zijn veel lager.

En dus kunnen zijn ook ( oneerlijk ) makkelijker concurreren met winkels door producten goedkoper aan te leveren. "

 

oneerlijk? niemand houd de rest tegen om ook aan die prijzen te verkopen,trouwens bij food4pets kan je ook gewoon bij zen thuis kopen,

Dat winkels als the doggy shop 88 euro vragen voor een zak acana en dan tegen klanten gaan vertellen dat het merk te duur is is gewoon schandelijk,of voor 500 gram smuldier €1,60 vragen ja je leest het goed €1,60 voor 500 gram smuldier,dat is pas oneerlijk tov de klanten,trouwens the doggy shop heeft ook een webshop maar wel aan de hoofdprijs...

honden page profiel Roedel van het noorderlicht Roedel van het noorderlicht

honden foto van Roedel van het noorderlicht

Oneerlijk stond ook tussen haakjes.

En dat sommige webwinkels de prijzen hoog houden wil niet zeggen dat ze dit móeten.

De meeste webwinkels die geen winkels hebben maar enkel vanuit een magazijn hebben minder kosten als een winkel.

Dit is het enige wat ik zei.....
Wat winkels en webwinkels doen met de prijzen is aan hun

honden page profiel DoberkikiDoberkiki

honden foto van Doberkiki

"  
Met de beste wil van de wereld nee kan geen 1 winkel in antwerpen met normale prijzen het is oftewel online bestellen oftewel de hoofdprijs betalen "

 ok!

honden page profiel Melissa  ~Angel & Kylan~Melissa ~Angel & Kylan~

honden foto van Melissa  ~Angel & Kylan~

Is wel interessant om alles te lezen. Jimmy heeft mij een tijdje terug ook informatie gegeven waarbij ik het gevoel had dat hij alles afbrak van wat ik zei maar dat is gewoon zijn manier van communiceren.  Hij bedoelt het denk ik inderdaad niet zo. Hij wil niet dat er verkeerde informatie doorgegeven word. Maar uiteindelijk lees je zo vaak verschillende meningen (wat op zich ook goed en normaal is..) maar er wordt ook veel verkeerde info gegeven waardoor het nog ingewikkelder wordt..

 

Online is bijna altijd goedkoper. Zoofast is nog het goedkoopste van alle webshops denk ik. Ze verkopen daar ook acana totw orijjen.

http://www.zoofast.nl/chiensaliments-classementselondesentreprises-c-23_25.html

Hier staan alle merken die ze aanbiede . Staat hier nog een merk tussen; buiten wat ik genoemd heb wat goed is? 

honden page profiel sophilosophilo

Met aandacht gevolgd.

Heeft iemand ervaring met ORIJEN- Volwassen- brokken ?

Ik vind dat m'n Welsh Springer, 2jaar, zò veel en grote hoopjes maakt.

En die geur ...

Ze eet 2x per dag en is zeer slank.

Zoals dat alhier wordt gezegd : krijg er geen vet aan ...

Alvast dank en groet,

sophilo

 

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Ik heb Orijen 6 Fish gevoerd. Vond ze erg lekker, rook ook echt naar vis (ik vond het best lekker ruiken).

Ze had alleen wat last van windjes op deze brok en die roken vérre van lekker 

Dus ik ben er na 1 zak mee gestopt.

honden page profiel SYSY

honden foto van SY

Ik heb nu een zak Acana puppy & junior die ik aan het mengen ben met haar oude brokken (las in het andere topic dat het toch niet echt kwaad kan geperst en andere brokken te mengen als de hond er niet gek op reageerd). 

 

Ik wist alleen niet dat het geen geperste brok zou zijn, ik heb me zo blind gestaard op ingredienten en beoordelingen dat ik daar niet meer naar gekeken heb. Nu geven we ook 1x in de week kvv en ik dacht dat het dan beter was een geperste brok te geven. Maar ik zie dat acana, totw en wolfsblut allemaal niet geperst zijn (of heb ik weer verkeerd gekeken). 

 

Ik houd jullie in ieder geval op de hoogte van hoe ze het erop doet.

honden page profiel Danielle, Kyra*Kaylin*, Djaira en DjaideyDanielle, Kyra*Kaylin*, Djaira en Djaidey 3 doggies

honden foto van Danielle, Kyra*Kaylin*, Djaira en Djaidey

" Ik heb nu een zak Acana puppy & junior die ik aan het mengen ben met haar oude brokken (las in het andere topic dat het toch niet echt kwaad kan geperst en andere brokken te mengen als de hond er niet gek op reageerd). 
 
Ik wist alleen niet dat het geen geperste brok zou zijn, ik heb me zo blind gestaard op ingredienten en beoordelingen dat ik daar niet meer naar gekeken heb. Nu geven we ook 1x in de week kvv en ik dacht dat het dan beter was een geperste brok te geven. Maar ik zie dat acana, totw en wolfsblut allemaal niet geperst zijn (of heb ik weer verkeerd gekeken). 
 
Ik houd jullie in ieder geval op de hoogte van hoe ze het erop doet. "

Maakt volgens mij helemaal niet uit of je geperste brok geeft of niet, je zou het zelfs op 1 dag kunnen geven, zolang er maar genoeg tijd tussen zit.

 

Mijn honden krijgen nu acana brokken, en meestal 1X per week kvv, hun doen het er erg goed op, ze deden het ook goed op royal canin ( maar hier ben ik sinds een maand of 3 van afgestapt, vond dat ze wel erg veel poepte ), mijn flatcoat is nu 12,5 jaar.

 

 

honden page profiel SYSY

honden foto van SY

" Maakt volgens mij helemaal niet uit of je geperste brok geeft of niet, je zou het zelfs op 1 dag kunnen geven, zolang er maar genoeg tijd tussen zit.
 
Mijn honden krijgen nu acana brokken, en meestal 1X per week kvv, hun doen het er erg goed op, ze deden het ook goed op royal canin ( maar hier ben ik sinds een maand of 3 van afgestapt, vond dat ze wel erg veel poepte ), mijn flatcoat is nu 12,5 jaar.
 
  "

 Oke dankje! Ja zijn vandaag voor het eerst begonnen met mengen dus ze krijgt nog niet volledig acana. Vanaf wanneer kun je verschil merken?

honden foto van Danielle, Kyra*Kaylin*, Djaira en Djaidey

"  Oke dankje! Ja zijn vandaag voor het eerst begonnen met mengen dus ze krijgt nog niet volledig acana. Vanaf wanneer kun je verschil merken? "

 Ik denk dat je het verschil merk een paar dagen nadat je het niet meer mengt, kwa hoeveelheid ontlasting zagen wij na 1 of 2 dagen al verschil, maar ik heb mijn honden van de ene op de andere dag over gezet.

 

Toen mijn honden nog pup waren deed ik wel altijd voer mengen.

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: Kauwsnack
^