Help...Iemand ervaring met Incurin???

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris***

Al lang niet meer hier geweest, maar hoop dat er hier iemand is, die mij kan helpen. FF eerst het verhaal. Lotje is op zeer jonge leeftijd door haar vorige baasje gesteraliseerd. Ze heeft helaas hierdoor soms last van incontinentie. Zo'n 2 maanden geleden had ze het heel erg en ben ik toch maar eens naar de DA gegaan. Hij schreef mij Incurin voor. Hier ben ik dan ook mee gestart wat in eerste instantie prima werkte. Geen ongelukjes meer in haar slaap! Dus ik dacht "joepie de oplossing". Maar nu hebben wij naast Lotje nog Kwibus (volle reu) en hij is sinds afgelopen vrijdag helemaal wild van Lotje. Zodra ze uit haar mand komt, heeft ze al een neus tussen haar poten en hij vertoont nu dus echt het gedrag wat een reu doet als een teefje loops is! Dus hijgen, janken, piepen, keffen en ga zo maar door. Hij probeert haar te bespringen, wil haar constant lekken (aan vacht, oren en het liefst haar fluitje) Als wij erbij zijn laten we ze bij elkaar. Lotje gromt af en toe vreselijk naar haar maatje en hij blijft tot nu toe redelijk op afstand als ze lelijk tegen hem doet, maar soms gaat hij dus ook tegen haar in! Als ze alleen zijn, durf ik ze niet bij elkaar te laten, omdat er dan geen toezicht is en ik niet weet wat ze dan doen. Ik vertrouw dat niet....het zijn 2 foxterriers, dus ze kunnen best fel worden! Maar goed....heeft er iemand ervaring met Incurin en weet hier iemand hoe lang het duurt voor het weer uit haar lijfje is. De DA kan mij dat niet vertellen!!! Hij heeft geen flauw idee en praat over uit elkaar zetten of om de reu tijdelijk naar een pension te brengen! Dat wil ik dus echt niet! Hij gaat nog wel navraag doen bij de fabrikant van het middel, omdat hij wel in de gaten kreeg dat ik er niet goed van wordt! Maar of zij daar antwoord op kunnen geven??? Het is echt niet prettig. Vooral ook niet voor de buurt, want vanacht was het echt een heel concert wat hij uit zijn lijfje zong, omdat hij afgezonderd van haar lag en Lotje ging op afstand ook nog eens met hem meezingen! Hoop echt dat iemand hier wat ervaring mee heeft en mij kan vertellen hoe lang het ongeveer duurt voor het uit haar lijfje is. Ik heb al gezien dat er een alternatief medicijn (incontinentie stop) is wat geen bijwerkingen geeft. Dus dat wil ik nog met mijn DA gaan bespreken om haar dat te gaan geven.

honden page profiel ElineEline 3 doggies

honden foto van Eline

Door het medicijn kan de vulva gezwollen zijn zo ook de melkklieren. Dat is heel aantrekkelijk voor de reu.
Het kan voorkomen dat ze wat bloed verliest heel weinig. Met een dag of 3 moet het wel uit haar lijfje zijn.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

er zijn nog andere middelen die ook goed werken tegen incontinentie van je teefje, snap niet dat de dierenarts je geen ander middel dan heeft voorgeschreven omdat eens te proberen........

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

zou je niet graag voor een natuurlijk product willen gaan ? proberen is het waard dacht i Alle Aandoeningen op Rij > Incontinentie bij hond kat en andere huisdieren.



Incontinentie bij hond kat en andere huisdieren.


Natuurlijke behandeling van incontinentie, bij hond, kat en andere huisdieren.

Wanneer een hond of kat incontinent is werkt de sluitspier van de blaas niet goed meer. Normaal gesproken kan de hond of kat deze sluitspier zelf 'open' of 'dicht' zetten. Bij incontinentie is deze spier slapper geworden waardoor er geen controle over de sluitspier meer is en uw hond of kat het plasje niet meer goed op kan houden en zal laten lopen.

Bij incontinentie is de Kidni Kare super in te zetten. Zij helpt de spierspanning van het urinewegsysteem te verhogen, de sluitspier sterker te maken waardoor 'lekken' tegen gegaan wordt.


Kidni Kare om te helpen bij incontinentie bij honden. katten en andere huisdieren.

De producten van www.dierendokter.nl zijn geheel natuurlijk, zonder kleur, geur en smaakstoffen, zuinig in gebruik en effectief.




Merk: Azmira Holistic Animal Care

Kidni Kare Inhoud 30 ml.


Bij incontinentie, lekken en moeilijk plas ophouden van honden, katten en andere huisdieren.




€ 22,50




Levertijd: 1 tot maximaal 2 werkdagen

Versterking van de blaas. Toepasbaar bij incontinentie problemen.


Dit product stimuleert het lichaam tot versterking van de bespiering en spierspanning van het urinewegsysteem en helpt op deze manier incontinentie te verminderen.

Kidni Kare werkt ook verzachtend en herstellend voor het gehele urinewegsysteem.

ook goed te gebruiken bij dieren die na een sterilisatie of castratie moeite hebben met het ophouden van de urine en "lekken".

Samenstelling: Bladeren en knol van de plantain, bladeren van de buchu, corn silk, horse tail, grass, knoppen van de st. johnsworth, arnica en thuja.



Kidni Kare

Kidni Kare, natuurljke behandeling van incontinentie bij honden, katten en andere huisdieren.



Merk: Azmira Holistic Animal Care

Kidni Kare Inhoud 60 ml.





€ 36,50




Levertijd: 1 tot maximaal 2 werkdage

Zelfde product als hierboven maar dan in een voordeelverpakking van 60 ml.


kidni kare, azmira holistic animal care.

Kidni Kare 60 ml.








Natuurlijke hulp voor incontinentie bij hond, kat en andere huisdieren.

honden foto van Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris***

DA heeft met de fabrikant gebeld. Zij kunnen niet zeggen wanneer het hormoon uit haar lijf is. Wel kunnen ze een indicatie geven dat het ongeveer 3 tot 4 dagen duurt voor de teef weer incontinent kan worden. Vanmorgen was het zo erg. Ze konden gewoon echt niet bij elkaar. Dus ben toch met spoed naar een oplossing gaan zoeken. Kwibus verblijft nu tijdelijk even in een pension. Ben ik absoluut geen voorstander van, maar ja.....hem thuis houden gaat nu ook niet! Ik hoop echt met heel mijn hart dat ze straks gewoon weer bij elkaar kunnen. Helemaal met onze vakantie voor de deur!!! Weet niet of het goed is om ze tijdelijk te scheiden? Maar ik moest wat....Scheiden in huis geeft concerten! Als ik in een hutje op de hei zou wonen, dan kon dat, maar ik heb ook buren! Buurman vertelde mij vanmorgen dat Kwibus in die 1,5 uur dat ik weg ben geweest de hele tijd had zitten keffen! Dikke stress hier dus! Ik hoop dat we het van het weekend weer kunnen proberen en dat het dan weer goed gaat. Eventueel zouden we het woensdag al kunnen testen, maar donderdag en vrijdag zijn we weer veel van huis....

honden foto van Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris***

Willemijn bedankt voor de tips! Daar ga ik vanavond eens naar kijken. Het zou kunnen dat het bij Lotje nu weer mee valt. Tenminste onze DA zei al dat het bij sommige teefjes over kan gaan, na gebruik van Incurin. Ik heb tot nu toe nog niks van haar gevonden en we zijn sinds afgelopen zaterdag gestopt. De andere DA zou het nooit voorschrijven ivm de hormonen die erin zitten! Dus mijn voorkeur gaat zeker naar iets waar niks van hormonen in zit en anders was ik liever haar mandje wat vaker uit als dat ik nu met zo'n irritante reu te maken heb! O-) Mis hem nu al...en vind het niet leuk dat ik hem naar het pension heb gebracht. Maar ja.....ik moest wat! Hoop dat ik nu zelf ff tot rust kan komen, maar ben bang dat het maar in mijn hoofdje blijft malen :'(

monique (Gast)

Haar vulva ziet er overigens nu vrij normaal uit. Van de week was het wel wat groter. Tepels zien er ook normaal uit. Ze zat straks zelf wel de hele tijd aan haar fluitje te likken. Hoop zo dat ze straks weer zonder stress bij elkaar kunnen. Nu is lotje vrij rustig. Wil wel graag onze aandacht. Ze mist haar maatje wel! Morgenvroeg maar ff bellen hoe het met kwibus gaat. Mis hem echt???? maar ja....ik vertrouw de situatie niet en wil zeker niet de buurt tot last zijn met zijn gekef/gejank. Dus geen optie om hem thuis te laten.

Jac (Gast)

Hallo Monique, hoe is het ondertussen met Lotje en Kwibus?

Kunnen ze weer bij elkaar?

Volgende forumvraag: schijndracht
^