Iemand ervaringen met het middel Xie Tang?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel TheaThea

honden foto van Thea

De Sharpei van mijn zoon heeft al jaren last van ernstige jeuk m.n. in het voorjaar.

Voeding en andere oorzaken zijn onderzocht en niet de oorzaak. Het komt er op neer dat het een soort hooikoorts is.

 

Derma Actief poeder helpt hem het een beetje onder co. te houden want het alternatief is prednison en dat geeft op den duur nog meer problemen.

 

Nu kreeg ik van iemand een tip dat Xie Tang een goed middel zou zijn bij dit soort allergie. Ik ken het niet en vraag me af of iemand het ooit gebruikt heeft en wat de ervaring is.

honden page profiel TheaThea

honden foto van Thea

Niemand?

 

Odette (Gast)

Hoi, ik ben net begonnen met het geven van Xie tang bij mijn kater. Hij heeft last van een kale plek op zijn buikje, binnenkant achterpoten en in de oksels. Het is erg lastig te achterhalen waar het nu van kan komen en ben dus begonnen met deze tabletten. Ik weet nu nog niet of het helpt maar zal je op de hoogte houden. Ik heb wel zeer positieve reacties gehoord en dan niet via de site waar ik het heb besteld. Ik hoop dan ook dat het wat helpt want ik wil niet aan de prednison etc. Vreemde is dat er niks veranderd is in zijn omgeving of in zijn voeding en ik dus geen idee heb waaraan het kan liggen alhoewel ik vermoed dat het iets in de omgeving is. Ik heb veertig euro betaald voor 90 tabletten a 1200mg. Dat is dus goed voor drie maanden en schijnbaar zou het al meteen moeten gaan werken, we zullen zien maar aangezien ik verder niet kan bedenken wat te doen, lijkt dit me een goed middel om te proberen en niet te duur. Mvg Odette

^