Help; Mijten allergie (copra, farinae en meelmijt). Hoe nu verder?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Michelle & BentleyMichelle & Bentley 3 doggies

honden foto van Michelle & Bentley

"  

Ik had ook naar trovet hert kuipjes natvoer gekeken, maar voor Misia zou dat op een euro of 4 per dag komen voor voer, dus heb nou natvoer van terra canis besteld, want ben niet tevreden over het natvoer wat ik nu heb. "

 

En die worsten van trovet of sanimed? Je hebt daar namelijk ook een hele lijn van. Sanimed heeft alleen met eend maar trovet heeft er wel meer volgens mij. 

honden page profiel Lady & de (ex-)Vagebond Lady & de (ex-)Vagebond

honden foto van Lady & de (ex-)Vagebond

Van die worsten ben ik ook bang dat ze die niet gaat eten. Rodi worst eet ze tegenwoordig ook eigenlijk amper.

Linda (Gast)

ik geef hier pilletjes van d'r vogel tegen mijtenallergie, Pollinosan. Ik merk het grootste verschil aan haar ogen, geen snot meer maar mooi schoon en helder.

W. Brouwer (Gast)

Wij deden altijd onze brokken voor de hond in de diepvrieskist en vandaar in de bak. We even op temperatuur laten komen. Dit kun je met alle meelproducten doen zoals allesbinder, maizena, bloem en dergelijke.  Groeten allemaal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

honden page profiel Gerard RijkhoffGerard Rijkhoff 3 doggies

Beste mensen,

 

Wij hebben eerst dezelfde test gedaan met dezelfde uitkomst. Onze hond heeft deze januari haar voeten open gelikt hierna kregen wij antibiotica maar na het stoppen ging het gewoon weer open, we dachten namelijk dat het kwam door een bacterie maar het blijkt toch door haar allergie te komen. We waren ten einde raad maar onze dierenarts zei dat er een nieuw middel op de markt is met bijna geen bijwerkingen genaamd Apoquel, door de geweldige werking is het alleen nog beperkt verkrijgbaar in Nederland, alleen bij dermatologen. Wij zijn dan ook verwezen naar MC voor dieren in Amsterdam (www.mcvoordieren.nl).

 

Wij hebben het medicijn bij de 1e afspraak direct meegekregen zonder er om te vragen, vanuit onze intake gesprek was het direct duidelijk dat onze Jinzu hiervoor in aanmerking kwam. We gebruiken het nu een week en wat een verschil geen jeuk meer. Daarnaast volgen we nu een eliminatie menu, dat is met dit medicijnen ideaal aangezien het na 1 dag uit het lichaam is en de jeuk direct terug zal komen en als je de pil weer geeft is de jeuk binnen 4 uur weer weg. Als het goed is heeft de pillenfabriek de productie verhoogd en zal het dit jaar ook bij de dierenarts verkrijgbaar zijn.

 

Als ik jullie was zou ik contact opnemen met de dierenarts en om een verwijzing vragen en anders direct contact opnemen met een dieren dermatoloog of MC voor dieren. 

 

Succes.

 

Groeten,

 

Gerard Rijkhoff

 

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Plotseling ernstig zieke hond
^