castreren of niet ? *update Gedrag

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

Ik was me al af aan het vragen hoe het ging met Pepper. Wij hebben  besloten om Maylo ook te castreren,  dat gebeurd nu komense donderdag.  Hij reageert heel heftig op loopse teefjes, ik ben benieuwd hoe zijn gedrag wordt.

 

het was een week geleden gewoon hels om met hem te lopen. Nu zijn de meeste teefjes niet meer loops en meneer wordt weer normaal. Hij luisterd weer beter en doet niet meer zo panisch.

 

Ben benieuwd, maar goed  te horen dat het met Pepper goed gaat.

honden page profiel Tiffani & Pepper Tiffani & Pepper

honden foto van Tiffani & Pepper

" Ik was me al af aan het vragen hoe het ging met Pepper. Wij hebben  besloten om Maylo ook te castreren,  dat gebeurd nu komense donderdag.  Hij reageert heel heftig op loopse teefjes, ik ben benieuwd hoe zijn gedrag wordt.
 
het was een week geleden gewoon hels om met hem te lopen. Nu zijn de meeste teefjes niet meer loops en meneer wordt weer normaal. Hij luisterd weer beter en doet niet meer zo panisch.
 
Ben benieuwd, maar goed  te horen dat het met Pepper goed gaat. "

 Pff ik snap dat je het toch gaat doen, is helemaal niet prettig met een reutje lopen waar een loops teefje in de buurt is ( als die er sterk op reageert ) ben heel benieuwd hoe het met maylo gaat 

honden page profiel N & dogs N & dogs 3 doggies

honden foto van N & dogs

Fijn dat de castratie geholpen heeft! Dat neemt ook een stuk stress weg bij het wandelen  en ach dat luisteren, iedere hond heeft wel eens bananen in zijn oren, Bayley luistert erg goed maar als mevrouw geen zin heeft dan duurt het wel even voordat ze komt haha. Vind zelf dat Pepper vrij goed luistert voor een husky

 

 

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: verdikking op plaats van inenting?
^