Arme honden :( :'(

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Felien & BuddyFelien & Buddy 3 doggies

honden foto van Felien & Buddy

erg zielig ja. die honden moeten gewoon hun behoefte kunnen. doen vind het echt super zielig.

liefs,

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Arme honden :( :'(" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Ester & Syrah Ester & Syrah

honden foto van Ester & Syrah

We hebben met 3 man het neergelegd bij de dierenbescherming.
We werden bedankt en werd ons gezegd dat ze zouden kijken wat ze eraan konden doen.

De buurvrouw is vandaag echt verhuist dus ik hoop echt heel erg dat er iets gaat gebeuren en dat het alleen maar beter zal gaan met de hondjes :'(

Bedankt iedereen voor de reacties, iedereen hier op het forum heeft echt het hart op de goede plaats gelukkig!!
Was iedereen maar zo :(

honden page profiel DanielleDanielle 3 doggies

honden foto van Danielle

Bij een kennis van mij is het precies het zelfde 2 honden die dan niet de hele dag alleen zitten maar alleen maar naar buiten gaan om te poepen en plassen..Toen ik en mijn moeder een keer met die hondjes gingen lopen (denk 20-30 min) waren ze helemaal kapot.. en nu nemen ze een pup ! (herder !! :'( )

honden page profiel rottier yolanderottier yolande 3 doggies

honden foto van rottier yolande

dit kan toch niet naar dierenbescherming gaan
yolande

honden page profiel Laura&ZoëLaura&Zoë 3 doggies

honden foto van Laura&Zoë

Dit vind ik wel heel erg zielig!! arme honden! en dan ook nog in een bench :'( Ik hoop dat er wat aan gedaan wordt en dat je het nieuwe adres ook te weten komt!

groetjes Laura

honden page profiel AnnetAnnet 3 doggies

honden foto van Annet

Ik kijk vaak naar animal planet naar de dierenpolitie, dat zouden ze hier ook moeten hebben, misschien dat dan er iets wordt gedaan tegen dit soort afschuwelijke situaties.

honden page profiel elineeline 3 doggies

honden foto van eline

Is inderdaad gewoonweg zielig...
Waarom nemen zulke mensen een hond?
Toch niet om als pronkstuk in de tuin of in een bench te plaatsen?
Ik denk dat deze mensen echt niet snappen dat een hond aandacht en ruimte nodig heeft!!
Vind ik soms echt erg.... pff...

honden page profiel bolo2bolo2 3 doggies

honden foto van bolo2

Ik heb een keer de dierenbescherming gebeld alleen was dit niet voor honden maar voor papagaaien die in een vreselijk hok zaten en maar schreeuwen echt dat ging door merg en been.

Die prachtige vogels hadden naar later bleek al uitdorgingsverschijnelen en dat was nog het minst erge van die hele situatie.

De papagaaien zijn toen allemaal weggehaald en ik heb daar tot op de dag van vadaag een heel fijn gevoel bij dat ik die vogels nu een beter bestaan heb kunnen geven enkele en alleen door de dierenbescherming te bellen.

dus Dierenbescherming bellen is mijn enige advies

Gr Rita

honden page profiel bolo2bolo2 3 doggies

honden foto van bolo2

sorry lees net pas dat jullie het al hebben neergelegd bij de dierenbescherming ik hoop dat ze wat kunnen betekenen voor die honden

rita

honden page profiel tanatana 3 doggies

honden foto van tana

zou deze vrouw hondenbelasting betalen, als ze haar honden nooit behoorlijk uitlaat? zo niet, dan mag ze al helemaal ( met of zonder bench of blafband) die arme honden houden.m.h.gr. tana. :-)

honden page profiel fortunafortuna 3 doggies

honden foto van fortuna

als je een hond de hele dag in een kooi houdt,moet die minimaal 11 vierkante meter zijn.aangezien zulke benches niet bestaan,is ze strafbaar,en zou ik zeker de dierenbescherming bellen

honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Angela • Bodhi

Nou Ester goed gedaan meid! Hopelijk wordt er iets aan gedaan!

honden page profiel fortunafortuna 3 doggies

honden foto van fortuna

mijn achterbuurman geeft zijn katten amper eten.toen er een broodmagere poes uitgedroogd in de struiken lag,was bij mij de maat vol.ik heb haar gevangen,eten gegeven,en naar het asiel gebracht.natuurlijk eerlijk verteld waar ik haar vandaan had.daarna de direnbescherming gebeld,en wat denk je?????
ik moest de kat maar weer ophalen en terug in de struiken zetten,en ik kreeg een uitbrander,want diefstal kan toch niet.dus ik zei tegen dat mens:"en als ik een naakte baby vind in de vrieskou in de struiken,moet ik hem ook maar laten liggen tot hij dood gaat?".
er werd dus niks aan gedaan,en de poes heeft het helaas niet overleefd,ondanks infuus,warmtelamp enz.

honden page profiel ukkieukkie 3 doggies

honden foto van ukkie

Helaas heb ik een beetje dezelfde ervaring als Karin. Het ligt er net aan wie je aan de telefoon/balie treft. Bij mijn vader zat altijd een kat buiten. Je zag hem achteruitgaan en toen hebben we hem meegenomen toen de winter eraan kwam. Ben serieus uitgefoeterd omdat ik volgens hen de kat had gestolen. De kat zag er prima uit volgens hen. Wij waren het er niet mee eens en zijn toen naar DA gegaan. De DA vond inslapen een optie omdat het veel geld zou kosten en zij de kat weinig kans gaf. Gelukkig hebben we de kat een kans gegeven, en nu 2,5 jaar later doet hij het nog steeds.

Het is echt net wie je treft. We hebben vaker de DB gebeld, en ook vaak heel begripvolle, lieve mensen getroffen. Het asiel zit, ondanks recentelijke uitbreiding, tjokvol en ze kunnen niet altijd wat doen. Voor die keer met onze kat Rood heeft de DB hun excuses en compensatie aangeboden omdat onze DA de DB boos had gebeld.

honden page profiel Ester & Syrah Ester & Syrah

honden foto van Ester & Syrah

@Danielle, het is echt niet normaal he.. Honden horen gewoon te kunnen rennen en gek doen, soccialiseren en ga zo maar door.. Tis belachelijk dat een hond zo in huis word gehouden, die hadden natuurlijk echt geen conditie meer. :'(

Ik snap niet dat zulke mensen honden in huis nemen, als ze er toch de aandacht niet aan geven. Pak dan een zelfstandig dier, een slang of iets dergerlijks.

Ik snap mensen echt niet, nemen een hond in huis, terwijl ze helemaal geen idee hebben van wat ze wel of niet nodig hebben.

Het is toch zo voor de hand liggend dat het zoooo slecht voor die diertjes is om alleen maar in een bench te moeten leven :'(

honden page profiel Esther BEsther B 3 doggies

honden foto van Esther B

Verschrikkelijk,ik heb ook zo'n buurvrouw...Zij heeft een kruising labrador,het beestje gaat 1x per dag uit...nou ja uit is ook een groot woord,ze zet de schutting los zodat hij zijn behoefte kan doen,die doet hij trouwens overal,in onze voortuin,op de stoep,voor de schuttingdeur...na 5 minuten roept ze hem terug en laat alle poep liggen,wat ik nu opschep en dan bij haar in de tuin gooi... O-)
maar verder zit het arme beest de hele dag in een 'kennel' van 1 bij 2 meter hooguit,dus krijgt geen beweging,hij hijgt en jankt veel,dus prettig vind hij het niet...ik vind dat zielig,waarom neem je dan een hond???
ik heb zowel politie als dierenbescherming een keer gebeld en ze doen er helemaal niks aan!!!

honden page profiel Ester & Syrah Ester & Syrah

honden foto van Ester & Syrah

Pfff verschrikkelijk :'(

En ja dat die honden het uiteindelijk overal gaan doen kan ik me goed voorstellen, die weten dat ze maar heel kort de tijd krijgen om hun behoefte te doen, dus doen dat gewoon overal zodra het eruit komt..

Ik kan er niet tegen dat zoveel mensen zo met hun dieren omgaan.. Ik ging er eigenlijk vanuit dat iedereen goed voor hun honden zorgt, want ja waarom neem je anders 1 in huis?!?!
Maar erg om te horen dat hier op het forum alleen al iedereen zowat iemand kent die zo onverantwoordelijk met hun dieren omgaan..

Dierenbescherming laat ook veel liggen hoor heb ik het gevoel, terwijl zij toch juist daarvoor zijn??

Ik wou dat er iets aan gedaan kon worden.. :(

honden page profiel Kim en CasperKim en Casper 3 doggies

honden foto van Kim en Casper

wij laten Casper ook 3.5 dag alleen thuis echter kan hij in de ochtend 45 minuten uitgebreid rennen en spelen en gaan we regelmatig naar het bos. HIj heeft heel de gangn tot zijn beschikking en in de avond krijgt hij alle aandacht. Het langere alleen thuis zijn is misschien niet het grootste probleem mits de honden buiten de tijd veel liefde en aandacht krijgen. Ik benvan mening dat als je een hond die soms lang alleen zit niet flink laat uitleven ze op een andere manier hun energie kwijt moeten. Blaffen, janken en slopen zijn hier een gevolg van. Vandaar dat deze honden dus weer in de bench terecht komen. Tsja sommige mensen....

honden page profiel sandra sandra 3 doggies

honden foto van sandra

Ik heb binnenkort een trouwerij en ben dus de grootste gedeelte weg die dag ,maar ik heb wel iemand die ze tussentijds even goed uit laat, en zo hoort het ook, anders ging ik niet hoor, je sluit ze toch niet de hele dag op????
zulke mensen moete geregistreerd staan.
en noit meer een hond kunnen nemen.

honden page profiel Ester & Syrah Ester & Syrah

honden foto van Ester & Syrah

Inderdaad Kim, dat klopt wat jij zegt. Het alleen zijn is niet het allergrootste probleem, want zoals jij ook zegt, als ze daarna wel alle aandacht, liefde en beweging krijgen is het niet zon probleem.

Tja sommige mensen.. Ze snappen niks van dieren helaas..

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Arme honden :( :'(" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^