De definitie van stronteigenwijs: Karel (met dit keer maar één teckelmeneer in de hoofdrol)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Pack MemberPack Member 3 doggies

honden foto van Pack Member

Ha ha ha ik lees de koptekst en wist al dat gaat over de teckelmeneren

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "De definitie van stronteigenwijs: Karel (met dit keer maar één teckelmeneer in de hoofdrol)" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel marionmarion 3 doggies

honden foto van marion

" Thanks voor de lieve reacties! ;-)

@ Hachi: Nee, ik schrijf niet voor een tijdschrift, alleen "voor" HPers. Naja, ik pleur ze gewoon in een topic en hoop dan op lezers haha. Ik hoop over een tijdje genoeg verhaaltjes te hebben om ze te kunnen bundelen (misschien met mooie illustraties van een illustrator) in een boekje, maar het hangt er ook een beetje van af wat een eventuele uitgever er van vindt... ':-)

@ Ayla en Marion: ik probeer zo veel mogelijk te schrijven en zodra ik genoeg heb wil ik het wel eens opsturen naar een uitgever. Maar wanneer dat is? Dat weet ik nog niet... Vind het stiekem ook wel een beetje eng haha. "


nee joh meid gewoon ervoor gaan! kan ik alvast reserveren?? ;-)

honden page profiel <3 Ayla&Jara <3 <3 Ayla&Jara <3 3 doggies

honden foto van <3 Ayla&Jara <3

inderdaad als je genoeg verhalen hebt, gewoon DOEN!
ik koop hem zeker en ik ga hem natuurlijk aan friends and family aanbevelen (en anders cadeau geven, haha!) hier ga je rijk mee worden joh!

honden page profiel Angela & GuusAngela & Guus 3 doggies

honden foto van Angela & Guus

Hahahaha ik heb weer helemaal dubbel gelegen hier!
Heerlijk die verhalen over je teckelmeneren..
Blijf ze zeker volgen!! Top!

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Leila, heerlijke honden zijn het teckels, hier een zwaan kleef aan sinds ik zeven weken in het ziekenhuis lag nu kan ik weer zonder haar de deur uit, maar als ik terug ben is ze niet weg te krijgen. als Lobke in het park los mag en ik op descootmobile langzaam meerijd dan is het het enigste moment dat ze geen zwaan kleef aan speelt gaan we naar huis dan toeter ik heeft ze geen zin blijft ze net buiten handbereik achter de scootmobile lopen . dan stop ik maar en ga de andere kant op kijken dat werkt meestal een enkele keer loopt ze weer teug het pad af de laatste keer een half uur gewacht toen alle truckjes niet werkten heb ik de scootmobile gedraaid en in volle vaart de andere kant opgereden en ja hoor met veel verontwaardigd gejoel kwam ze aan rennen want achterblijven zonder baas dat kan niet overigens werkt dit ook niet meer moet dus weer slimmer dan een teckel zijn, succes met de rel teckels en geef ze maar een lik namens Lobke. groeten Hein.

honden page profiel marionmarion 3 doggies

honden foto van marion

ik heb net dit verhaal aan mijn man voorgedragen en hij vroeg : uit welk leuk boekje komt dit???

go for it! ;-)

honden page profiel L, K & PL, K & P

honden foto van L, K & P

Dank jullie wel! Heel lief al die reacties! ;-)

@ Anna: ja ik had ook wel medelijden met de bloemetjes, maar die zijn al sinds hij pup is het doelwit van zijn moodswings haha. Als er veel paardebloemen zijn moet ik sommige veldjes echt mijden want hij bijt ze allemaal doormidden. ;-)

@ Hein: bij veel teckels moet je inderdaad steeds creatief blijven om er voor te zorgen dat ze je niet te slim af zijn! Haha Lobke heeft dus ook zo haar streekjes... Leuk hoor!

@ Marion: Aaaah wat leuk om te horen! Moet alleen nog even doorschrijven voordat ik genoeg heb om er ook echt wat mee te doen...

honden page profiel Ingrid en ThiboIngrid en Thibo 3 doggies

honden foto van Ingrid en Thibo

Het is leuk om je verhalen te lezen,die Karel van jou is echt wel een speciale hond. :-D

honden page profiel Michal & PlatoMichal & Plato 3 doggies

honden foto van Michal & Plato

Ik was net met Plato in het bos en we kwamen een teckel tegen. Plato kan het altijd super goed vinden met teckels dus ze hebben lekker een tijdje gespeeld.
Toen wilde het baasje van de teckel wel weer gaan. Maar meneer besloot dat hij liever met ons mee naar huis ging.
Hij liep met ons mee en ging naast mijn fiets zitten. Plato zat inmiddels al in het fietsmandje en meneer de teckel bleef me aanstaren van "ik ben er klaar voor hoor".
En zijn baasje maar roepen. haha het was een hilarisch tafereel en ik moest meteen aan Karel en Pepijn denken!
De afloop van het verhaal was dat meneer teckel chagrijnig met zijn baas mee strompelde en Plato hem met een verbaasd gezicht na keek!

geweldig! ik wil ook ooit nog een teckel! :-D

honden page profiel Anne1987Anne1987 3 doggies

honden foto van Anne1987

Haha geweldig om te lezen superr

honden page profiel Bertine, Junto, RomyBertine, Junto, Romy 3 doggies

honden foto van Bertine, Junto, Romy

Wat een heerlijk verhaal weer!! Goed gedaan Karel!!!O-)

honden page profiel  Maria   Shady & Ginger † Maria Shady & Ginger † 3 doggies

honden foto van  Maria   Shady & Ginger †

hahahah weer geweldig

honden page profiel Dobber †Dobber † 3 doggies

honden foto van Dobber †

Prachtig geschreven weer ;-). Enneh, Teckels zijn niet aan mij besteed ;-).

honden page profiel L, K & PL, K & P

honden foto van L, K & P

Bedankt allemaal! ;-)

@ Michal: hahaha wat toevallig! Wat grappig dat Plato hem verbaasd nakeek. Zie het helemaal voor me. ':-)

@ Nynke: Haha op de een of andere manier verbaast dat me niets. Waarom weet ik niet hoor, het is een gevoel. Ieder zo z'n type hond natuurlijk... Ik vind ook heel veel honden prachtig of verschrikkelijk leuk bij anderen maar niet bij mij. O-)

honden page profiel Dobber †Dobber † 3 doggies

honden foto van Dobber †

Ach, ik vind je verhalen echt geweldig maar ik kan denk ik niet zo goed de humor van zulk gedrag in zien als het me zelf zou overkomen ;-). Als ik je beschrijvingen lees lig ik echt dubbel van het lachen, zie ik het helemaal voor me. Maar als ik mezelf in jouw schoenen zou situeren? Nee, dan was het al snel: 'Hier komen en meelopen, geen gezeur' ;-). Maar als jij er verder geen problemen mee hebt, dan is het toch prima? Ik vind het best, wij houden er leuke verhalen aan over ;-).

honden page profiel Erna & GidoErna & Gido 3 doggies

honden foto van Erna & Gido

Haha Leila,

Ik zie gewoon Karel zijn kop helemaal voor me.

Of je bent/wordt straalverliefd op teckels of je krijgt al een hartaanval als je er aan denkt dat je 1 dag op een teckel moet passen O-) .

Dank je voor je verhaal, jij breng altijd een lach op mijn gezicht. xx

honden page profiel L, K & PL, K & P

honden foto van L, K & P

" Ach, ik vind je verhalen echt geweldig maar ik kan denk ik niet zo goed de humor van zulk gedrag in zien als het me zelf zou overkomen ;-). Als ik je beschrijvingen lees lig ik echt dubbel van het lachen, zie ik het helemaal voor me. Maar als ik mezelf in jouw schoenen zou situeren? Nee, dan was het al snel: 'Hier komen en meelopen, geen gezeur' ;-). Maar als jij er verder geen problemen mee hebt, dan is het toch prima? Ik vind het best, wij houden er leuke verhalen aan over ;-). "

Hahaha kan het me helemaal voorstellen hoor. Voor mij is het juist de charme van het ras. Heb niet altijd het geduld hoor, soms pak ik hem ook gewoon bij kop en kont en drop ik hem waar ik hem hebben wil, maar over het algemeen kan ik het zelfstandige en theatrale gedrag erg waarderen. En wat dat betreft heb ik aan Karel echt een lot uit de loterij. En idd... het geeft leuke verhalen haha.

honden page profiel L, K & PL, K & P

honden foto van L, K & P

Leuk om te horen, Erna! Hoe gaat het met die draak van jou? Ik vraag me bij Pepijn momenteel af of hij ooit nog wel wat rustiger en minder intens wordt. Wordt Gido dat al? Dan krijg ik misschien wat hoop... O-) De buuf stelde al voor om er valium in te stoppen, maar dat heb ik toch maar beleefd afgeslagen...

honden page profiel Erna & GidoErna & Gido 3 doggies

honden foto van Erna & Gido

Ehhh Leila, wil je dat echt weten? :-) .
Als ik per ongeluk de tussendeur openlaat, zit ie boven. Als ik boven ben en vergeet om eten van tafel te halen, bv. koekjes of wat er ook ligt, dan is het op als ik weer beneden kom. Onschuldig kijken dat hij dan doet, zo van: ikke heb niets gedaan hoor!
Het spijt me als ik je teleurstel, maar weet je, ze zijn wel heeeeel lief O-)

Valium is wel heel erg, heb es gehoord dat iemand zijn teckel een halve ritalin gaf, ik zou dat niet doen. Het hielp trouwens niet eens, ze hebben dat beestje naar iemand anders gebracht, maar die werdt ook niet uitgelaten, ja, ff in de thuin, maar teckels moeten wel kunnen lopen, als ik Gido es een keer niet goed uitlaat, zo maar alleen kleine rondje, dan is hij ook veel lastiger binnen.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

om dat het van die eigenwijze niet luisterende dieren zijn zei ik altijd een teckel nooit. ben nu aan teckel nummer 4 dus ja raar maar waar eens een teckel altijd een teckel het is ook de enigste hond die bij familie mee mag al laat ik ze dan toch liever bij mijn oppas, ga zo door met je verhalen ,over teckels en hun streken kan je blijven verhalen geen dag is het zelfde met die soms luisterende dieren leve de knakworsten .Groetjes Hein.

honden page profiel L, K & PL, K & P

honden foto van L, K & P

Ah nee, hebben ze dat echt gedaan?? Wat erg! Maar goed dat dat beestje naar iemand anders is gegaan dan. Van de buuf was het een grapje... geloof ik. O-)

Pepijn heeft ook heel erg zijn beweging en uitdaging nodig. Karel is dan weer niet vooruit te branden. Meestal dan. Met koud weer moet ik hem iig slepen haha.

Maarre... dat rustiger worden kan ik dus maar beter uit mijn hoofd zetten haha. Verschrikkelijk lief zijn ze zeker. Hij loopt over van liefde. Maar dat is het ook precies, alles gebeurt vol overgave. Iedereen om me heen zegt ook altijd dat ze het een schat van een hond vinden maar dat het wel érg veel Pepijn is. Ach ja... ik vind zijn onbesuisde karakter ook wel weer een cadeautje. ;-)

honden page profiel Loes & Kaya Loes & Kaya 3 doggies

honden foto van Loes & Kaya

Wat een super verhaal weer.. denk dat dit mijn favoriet is..;-)

Erg leuk Leila!

honden page profiel CornelieCornelie 3 doggies

honden foto van Cornelie

Die twee hier zitten nu al te rellen, botjes proberen van een ander af te pakken ^^.

Morgen maar eens filmen, wij liggen nu al helemaal in een deuk!

honden page profiel Liesbeth/SkinnyLiesbeth/Skinny 3 doggies

honden foto van Liesbeth/Skinny

geweldig om te lezen
je ziet het hele verhaal voor je van A tot Z

honden page profiel L, K & PL, K & P

honden foto van L, K & P

Heel erg bedankt, Loes en Liesbeth! Leuk om te horen! ;-)

@ Cornelie: O Heeeeerlijk! Heb nog even naar de foto's gekeken en het zijn wel onwijs mooie exemplaren. Die b&t kon ik me nog goed herinneren omdat hij zo'n krachtige tekening heeft, maar die donkere wildkleur heeft ook een fantastisch mooie kop zag ik. Zijn beide ook reutjes toch? Veel plezier met ze! :-D Hoe vind Hobbit het om ineens twee langwerpige huisgenoten te hebben?

honden page profiel Miranda,Kaida en PipMiranda,Kaida en Pip 3 doggies

honden foto van Miranda,Kaida en Pip

Wat een geweldig verhaal weer!!

honden page profiel CornelieCornelie 3 doggies

honden foto van Cornelie

" Heel erg bedankt, Loes en Liesbeth! Leuk om te horen! ;-)

@ Cornelie: O Heeeeerlijk! Heb nog even naar de foto's gekeken en het zijn wel onwijs mooie exemplaren. Die b&t kon ik me nog goed herinneren omdat hij zo'n krachtige tekening heeft, maar die donkere wildkleur heeft ook een fantastisch mooie kop zag ik. Zijn beide ook reutjes toch? Veel plezier met ze! :-D Hoe vind Hobbit het om ineens twee langwerpige huisgenoten te hebben? "

Met dit weer en drie honden 4x per dag uitlaten (ik moet de teckels 4 trappen optillen) is het wat minder haha, lekker nat.

Gister is mijn favoriete deurmat met Siepie erop al gesneuveld toen we net in bed lagen.. dat was het enige wat we niet uit de gang hadden gehaald, dom!

Ze zijn vanmorgen alleen thuis geweest dus nu lopen ze flink te rellen met elkaar.
Hobbit houdt het vooral allemaal goed in de gaten, maar hij vind het op zich wel leuk, vooral buiten reageert hij best enthousiast en maakt hij ineens gekke sprongen.
Hij zit soms echt vol verbazing te kijken en vooral te luisteren.

Hier even snel wat fotootjes van de telefoon;




honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa 3 doggies

honden foto van Ina, Misty en Aysa

Nu gaan we van jou natuurlijk ook wel spannende en vermakelijke verhalen verwachten deze week Cornelie......, met twee teckels in huis schijn je gegarandeerd feest te hebben, dus we wachten gespannen af :-D

honden page profiel CornelieCornelie 3 doggies

honden foto van Cornelie

" Nu gaan we van jou natuurlijk ook wel spannende en vermakelijke verhalen verwachten deze week Cornelie......, met twee teckels in huis schijn je gegarandeerd feest te hebben, dus we wachten gespannen af :-D "

Haha, jammer dat ik niet zo goed ben in schrijven! Maar feest is het zeker.

Ze liggen nu heel lief samen op een kleedje.

honden page profiel Jeroen & LolaJeroen & Lola 3 doggies

honden foto van Jeroen & Lola

dank je wel leila!
wederom valt mijn zwaar puberende eigenwijze diva dame nu ineens nog best mee :-D

ik heb weer van je verhaaltje genoten :-D

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "De definitie van stronteigenwijs: Karel (met dit keer maar één teckelmeneer in de hoofdrol)" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 3 123
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^